Şimdi Ara

Sennheiser PC350 Headset İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazı arkadaşların bu cihaz hakkında soruları olmuş ve galiba istedikleri cevapları alamamışlar. Özellikle oyun fanatiklerinin mutlaka denemelerini düşündüğüm Sennheiser PC350den biraz bahsetmek ve izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
    Şık ve ihtişamlı görüntüsü ve ses kalitesinin oyun dünyasına sunumuyla piysaya sürülmüş olan bu kulaklığı ilk denediğimde beklentilerimin üstünde bir sonuç aldığımı söylemeliyim. Küçük bir müzik çalara bağladığımda bile aldığım performans tatmin ediciydi. Dış dünya ile bağlantımı kesen bir ses filtreleme (noise cancelling) özelliği de ürüne ayrı bir hava katmış durumda. Ayrıca canlı performans kaydında izleyicilerin eşlik etmeleri gibi sesleri en ince ayrıntısına kadar kullanıcıya yansıttığını söyleyebilirim. Yalnız kulaklığı taktığınızda çalan telefonu duymama, kapı zili, evi su basma, eve hırsız girme gibi bir durum olduğunda dışarıyı duyabileceğinizi pek sanmıyorum, hele ki oyun tutkunu biriyseniz durumunuz daha bir vahim demektir :) Bunun yanında dünya çapında oyuncuların da bu kulaklığı tercih ettiklerini duydum. Kısacası oyun tutkunlarını uykusuz geceler bekliyor olabilir.
    Bu aygıtın diğer bir özelliği de mikrofonu. Cihazda 2 adet jak bulunuyor. Bunlardan biri ses diğeri de doğal olarak mikrofon. Tabii ki mikrofonu kullanmadan ses özelliğini de kullanabiliyoruz.
    Cihazın üzerinde bazı Call Center'larda kullanılan cihazlarda bulunan ses kartı özelliği gibi bir özellik yok. Ama bu cihazın zaten özellikle oyun için üretildiğini düşünürsek ve de oyun oynaycağımız cihazlarda gereksinimi karşılayacak düzeyde bir ses kartının olması gerektiğini göz önünde bulundurursak bu, bir handikap olmasa gerek. Kısacası ses kartımız kalitesi arttıkça alacağımız verim ve keyif inanılmaz boyutlara gidebilir.
    Biraz da teknik bilgilerden bahsedebilirim. Bu konulardan iyi anlayan arkadaşlar için sesi ne kadar ayrıntılı verdiği konusunda daha bir açıklayıcı olabilir. Sesin bu kadar net ve temiz geldiğini görünce internetten teknik özelliklerine baktım. Frekans aralığının 10 Hz � 26,000 Hz ve distortion (bozunma) özelliğinin %0.1'den az olmasının ses kalitesi hakkında yeterli bir veri olduğunu düşünüyorum.
    Bu arada Chip Test Merkezi tarafından 2008'de de yılın ürünü seçildiğini unutmamak gerek.
    Benim gibi öğrenci bütçesine sahip olan birinin bu ürünü alma konusunda 2. hatta 3. kez düşünmesi gerektiğini söylemeden geçemeyeceğim :) Ama tatlımı kaymaklı yemeyi sevenlerdenim diyenlerdenseniz bence güzel bir cihaz olmaktan da öte.
    Aşağıda bir de resmini paylaşayım dedim. Görüntüsü hakkında siz karar verirsiniz :)
     Sennheiser PC350 Headset İnceleme

    Eğer bu konuda daha profesyonel ve bilgi sahibi arkadaşlar varsa da bu cihaz hakkında veya daha iyi performansı olan bir cihaz hakkında yorumlarını veya karşılaştırmalarını okumak isterim.
    Açıklayıcı olabildiysem ne mutlu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriptografi -- 28 Temmuz 2009; 12:08:27 >







  • İnceleme için saol çok güzel bir alet ama fiyatı da pek iyiyimiş
  • Orası biraz öyle tabii :)
    Ama hakkaten adamlar farklarını ortaya koymuşlar kalite konusunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriptografi -- 23 Temmuz 2009; 9:40:27 >
  • Aslında bu fiyati diğer çok daha pahali kulaklılara göre ucuz bile kaçıyor. Gene de kulaklık için iyi bir para evet :s
    Eğer hakikaten oyun için bir donanım alacaksanız ekran kartından sonra kulaklık derim ben de. İncelemek isteyen

    http://www.bircom.com/lang_tr/products/ProductDetails.asp?cat=pg&PID=89
  • Yani dediğim gibi işte fiyat konusu zaten ortada ama kalitesi tartışılmaz. Düşük performansa çok pahalı kulaklıklar olduğunu ben de duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama çok yüksek fiyatlara, fiyatına göre alakasız kulaklıklar da varmış.
  • İnceleme icin tesekkurler. PC 300'le ilgili ilk incelemeyi kim yazacak heyecanla bekliyorum.
     Sennheiser PC350 Headset İnceleme

    Urun su anda Sennheiser Bircom sitesinde yok ama dergilerde incelemelerini goruyorum.




  • Fiyatına göre gerçekten güzel bir ürün
    İnceleme için teşekkürler
  • Bu kulaklik yerine S&S STEELSOUND 5H V2 alip 100 tl de cebinizde kalmiş olur pek bi fark yok 2 kulaklik arasinda hatta benim şahsi görüşüm 5H V2 nin daha iyi oldugudur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asymetric

    Bu kulaklik yerine S&S STEELSOUND 5H V2 alip 100 tl de cebinizde kalmiş olur pek bi fark yok 2 kulaklik arasinda hatta benim şahsi görüşüm 5H V2 nin daha iyi oldugudur.


    1.si denemediğin kesin ve net ortada...
    5hv2'ler Sesi TİZ verir.. Evet güzel kulaklıklar profesyonellerde.. Kişinin yerini tespit etmek için şahanede olabilir.. Fakat bu üründe TİZ problemi yok...
  • Ben cs için kulaklık alacağım logitechg35 siberya pc 350 arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  • bu kulaklık ps3 te kullanılabiliyormu ?head set olarak kullanmak mumkunmu
  • kimsede tık yok
  • Konuyu HORT'latıyorsun tabiki kimsede tık olmaz.. CS için 2 sinide almana gerek yok.. Yığınla kulaklık denemiş ve yığınla lan organizasyonlarına katılmış biri olarak sana şukadarını söyliyim.. Stereo çıkışlı oyundan 5.1 SES ALAMAZSIN.. Kaç takım geldi geçti karşımızdan ve hepsinin kulaklığı 200 liranın üzerindeydi ama 20 liralık kulaklık kullanmamıza rağmen bizi deviremediler.. Olay kulaklıkta değil oyuncuda başlar oyuncuda biter.. Fazla para vermene gerek yok Sennheiser 202 alabilirsin örneğin.. 5.1 falan onlardan uzak dur tamamı zaten SANAL olmakla birlikte o paraya değmezler... Git mouse al cs için daha yararlı birşey yapmış olursun..
    Kroyum ama para bende diyosan eğer (pc350 - xtatic) arasında seçim yap gerisi yalan.....

    Ayrıca: Bin lira para verdim daha uzaktan ses duyarım gibi birşey düşünüyor olmalısın şuanda.. Oyun kurallarına göre MAX uzaklık seviyesi belirlenmiştir. 20 liralık kulaklıktada aynı ses 200 liralık kulaklıktada aynı ses vardır.. Sadece sesin kalitesi değişir.. BASS'ı çok iyi olabilir bir kulaklığın ama CS için TİZ önemlidir.. Bomba patladığında gürültüden sesler karışır.. o yüzden pc350 iyi bir seçim değildir. (kulaklık çok iyi bir kulaklıktır)

    Bu kulak içi kulaklıklardan alıp onlarla oyna bence.. Hem telde falanda kullanırsın daha iyidir.. Ortam gürültüsü falanda farketmez..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 25 Kasım 2010; 19:26:11 >




  • Güzel bilgiler, seri olarak kaliteli buluyorum bu markayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seboist64

    Güzel bilgiler, seri olarak kaliteli buluyorum bu markayı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: asymetric

    Bu kulaklik yerine S&S STEELSOUND 5H V2 alip 100 tl de cebinizde kalmiş olur pek bi fark yok 2 kulaklik arasinda hatta benim şahsi görüşüm 5H V2 nin daha iyi oldugudur.






    --------------------------------------------------------------------------------

    bu iki kulakligida kullandim ama Sennheiser PC 350 cok daha iyi ama illede en iyisi diyorsan( beyerdynamic MMX 300 Digital Premium Gaming Headset) budur
  • ben bu kulaklıkla steelseries v2 arasında kaldım sizce hangisi iyi özellikle cod4 2 bf3
  • sennheiser pc 350 aldım, tavsiye ederim :)
  • bende steelseries v2 aldım tavsiye ederim pc350 lan game için uygun değil gibime geldi çünkü yanında ses kartı yok siberai v2 nin var ama ses kalitesi olarak sennheiser daha iyiymş bu modelde
  • sennheiser daha iyi hatta steelseries ile karşılaştırılması bile çok büyük bir hata bence. pc350 de çok iyi model. pc360 ı çok daha iyi bi model. ama bu kulaklık gamerların hepsine hitap etmiyor. daha çok ' sound whoring ' fps oyuncularına yönelik kulaklıklar pc350 de pc360 da. çünkü bass yok denilecek kadar az. alacak arkadaşların bilgi dahilinde olmasını isterim. ama konu sennheiser olunca fiyat bi hayli artıyor. yukarıda bir arkadaşında dediği gibi beyerdynamic mmx300 bu konuda en iyisi. lakin hakkını vermesi için sağlam para harcamanız lazım :) zaten yurtdışından getirmek bile sadece mmx 300 ü temiz 1000 lirayı gözden çıkarmak demek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.