Şimdi Ara

Monster Turbine vs Audio Technica Cks90 vs Westone Um1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce AT Cks90 aldım. Sony X1051 ile kullandım ve oldukça keyif aldım. Ipod Touch 4ü hem merak ettiğimden hem de ekstra özellikleri olduğundan Cks 90 ve X1051i bir kaç gün önce satıp ve yerine Ipod Touch 4 aldım. Ipod Touch 4'ü Sony Ex300SL ile kullanıyorum fakat basslar da normal sesler de yetersiz kalıyor. Bass sesleri daha iyi hissetmek istiyorum tabi mid ve tizlerden de ödün vermek istemiyorum. Keşke Cks90ı satmasaydım diyorum fakat artık yeni bir kulaklık almaktan başka çare kalmadı. Başlıkta yazdığım kulaklıkları kıyaslarsak ya da 200 lira civarına alınabilecek en iyi ses veren kulaklık olarak hangisini önerirsiniz?

• Bulabilirseniz atrio M8 almaya calisin. Olmadi yine turbine yada cks90 var butceniz dogrultusunda.
  • Atrio olabilir..
    Turbine i boşverin derim..
    CKS90 ı zaten denemişsiniz..
    Sunrise SW-Xcape yada Fischer audio Silver bullet öneririm..
  • teşekkürler önerileriniz için
    sıfır ya da sıfır ayarında az kullanılmış bahsettim tarzda kulaklık satmak isteyen olursa lütfen pm atsın...
    Shure SE115, CX 880 hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Kulaklıkların ses kaliteleri tabiki önemli ama sağlamlığınıda göz önünde bulundurun derim. Kablo yüzünden ciddi sııntılar yaşamıştım zamanında. Bu yüzden deneme şansınız varsa Monster Turbine i bir deneyin. Ses rengi ve basslardaki derinliği hoşunuza gidecektir. AT Cks90 için söylenecek pek söz yok zaten. Shure SE115'in bassları yetersiz ama ses ayrıntısı ve berraklığı iyidir. CX 880 hakkında bir fikrim yok ama ben Sennheiser den pek hoşlanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

Atrio olabilir..

Hocam güzel yazmışsında, atrio dışında diğer 3 kulaklıkta mevcut silver bullet'in bassları az gelebilir, sw-xcape bassları yok gelebilir

Düzeltme : Cks90 basslarından sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 2 Nisan 2011; 15:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

Atrio olabilir..

Hocam güzel yazmışsında, atrio dışında diğer 3 kulaklıkta mevcut silver bullet'in bassları az gelebilir, sw-xcape bassları yok gelebilir

Düzeltme : Cks90 basslarından sonra...

Evet Xcape, CKS90 dan sonra biraz az gelebilir katılırım.. Her ne kadar 20-25 hz e kadar inebilen, V formunda ses veren bir kulaklık olsa da arkadaşın bas zevki son sözü söyleyecektir..
    Silver bullet da aynı şekilde..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cks90 alsan bile x1051 +cks90 tadını alamayacaksın
  • Müzik kalitesi olarak haklı olabilirsin. Fakat Ipodla Cks90 ya da benzeri bir kulaklık beni yeterince tatmin eder gibi geliyor. Monster Turbine için yorumları okudum kimileri tam benim istediğim tarzda yazarken kimisi de güzel olmadığını belirtmiş şaşırdım gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

Müzik kalitesi olarak haklı olabilirsin. Fakat Ipodla Cks90 ya da benzeri bir kulaklık beni yeterince tatmin eder gibi geliyor. Monster Turbine için yorumları okudum kimileri tam benim istediğim tarzda yazarken kimisi de güzel olmadığını belirtmiş şaşırdım gerçekten...

bence cks90 al geç fazla kurcalama abi bu işlerin içine bulaştın mı cıkamazsın haberin olsun

beni tatmin eder işi yalan bu audio işlerinde

benim burdan cok degil 1,2yıl önceki postlarımı bulsam neler neler yazıyo koparsın 30tl ye kulaklık arardım
  • Merak etme kardeş sen
  • ozaman cks90 dan başka üst seviye kulaklık dinlemezsen belki dedigin gibi olur
  • ben kendi adıma dinlediğim müzik türlerinde ipod touch 4.nesil ile standart ayarlarında istediğim kalitede müzik dinliyorum e5 amfiyi çok nadir kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

Müzik kalitesi olarak haklı olabilirsin. Fakat Ipodla Cks90 ya da benzeri bir kulaklık beni yeterince tatmin eder gibi geliyor. Monster Turbine için yorumları okudum kimileri tam benim istediğim tarzda yazarken kimisi de güzel olmadığını belirtmiş şaşırdım gerçekten...

bence cks90 al geç fazla kurcalama abi bu işlerin içine bulaştın mı cıkamazsın haberin olsun

benim burdan cok degil 1,2yıl önceki postlarımı bulsam neler neler yazıyo koparsın 30tl ye kulaklık arardım

ben Turbine'nin Cks90'dan malzeme kalitesi ve izolasyon haricinde bir artısı olduğunu sanmıyorum. Okuduğum yorumlar hep bu doğrultuda. Cks90 bir adım daha iyi. Yine cks90 alın derim ben. Ya da Fischer Audio Rev.1'de olabilir. Okuduğum yorumlara göre bass yoğunluğu cks90'dan bir birim az. Bass kalitesi 1 birim fazla. Diğer terimlerde de cks90'dan daha başarılı(ymış).

• O benim!!! Dediklerimin de arkasındayım. Özellikle double uçlarla tadından yenmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

quote:

ben Turbine'nin Cks90'dan malzeme kalitesi ve izolasyon haricinde bir artısı olduğunu sanmıyorum. Okuduğum yorumlar hep bu doğrultuda. Cks90 bir adım daha iyi. Yine cks90 alın derim ben. Ya da Fischer Audio Rev.1'de olabilir. Okuduğum yorumlara göre bass yoğunluğu cks90'dan bir birim az. Bass kalitesi 1 birim fazla. Diğer terimlerde de cks90'dan daha başarılı(ymış).

• quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

O benim!!! Dediklerimin de arkasındayım. Özellikle double uçlarla tadından yenmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

quote:

Katılıyorum Fischer Audio da iyi bir taercih olacaktır. Cks90 bassları solid yani sert basslar Turbine bassları daha çok bir sub woofer ı andırıyor. Fischer Audionun basslarınında çok kaliteli olduğuna dair yorumlar okudum.

• Bass yoğunluğu ve kalitesi tartışılıyorsa benim fikrim eterna'nın basslarıda cks90 basslarını tutamaz, tamam ben eterna kullanmadım, ama bende silver bullet var, eternanın bass karakteri ile aynı bass karakterine sahip olduğunu biliyorum, eterna ve silver bullet'ın bassları, atrio-cks90-turbine hatta ecci pr401 gibi derin ve gövdeli değil, ama eterna kullanmadığımı tekrar belirtmek istiyorum ama incelemelerde bass karakterini silver bullet bass karakteri ile eş tuttukları için bu yorumu yapabiliyorum
  • Hocam Cks90 ve 70'i dinlemiş biri olarak şöyle söyleyeyim; Cks70 ve 90 bass şiddeti olarak Eterna'dan üstün. Ancak incelemede de dediğim gibi derinlik ve bass kalitesi olarak Eterna önde. Cks90 derine inen bass'lar vermiyor demiyorum ama Eterna'nın bass'lardaki doğruluğu Cks90'dan daha iyi. Cks90 bazen abartıyor bass'ları. Tamam iyi veriyor, şiddetli veriyor ama bazen ya çok uzatıyor yada tak diye vurup geçiyor. Bass gitar sesini doğru veremiyor bana göre. Eterna'yı Cowon T2 ile dinledim. Gerçekten aşık oldum resmen sesine. Ama cks90'da bu olmadı. Ki Fiyatına göre beğenmediğim kulaklıktır Cks90. Sadece ben değil, bu işlerden benden daha iyi anlayan arkadaşım da Eterna'yı daha çok beğendi. Eterna'nın bass'lardaki asıl başarısı da double uçlarla ortaya çıkıyor. 128'lik şarkılarda bile şaşırtıcı derecede doğru bass veriyor. Single uçlarla zaten Cks90 şiddetine bass olarak yaklaşıyor aralarında çok fazla fark olmuyor...

Cks70-90'ı ben 20 dakikadan fazla dinleyemezdim. Hem konforsuzlukları, hem de bass'larının başımı ağrıtmasından dolayı. Ama Eterna'yı bütün gün kulağımdan çıkarmıyorum desem abartmış olmam...

quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

Bass yoğunluğu ve kalitesi tartışılıyorsa benim fikrim eterna'nın basslarıda cks90 basslarını tutamaz, tamam ben eterna kullanmadım, ama bende silver bullet var, eternanın bass karakteri ile aynı bass karakterine sahip olduğunu biliyorum, eterna ve silver bullet'ın bassları, atrio-cks90-turbine hatta ecci pr401 gibi derin ve gövdeli değil, ama eterna kullanmadığımı tekrar belirtmek istiyorum ama incelemelerde bass karakterini silver bullet bass karakteri ile eş tuttukları için bu yorumu yapabiliyorum

• monster turbine ya da audio technica cks 90 satan varsa iletişime geçsin
  • cks90 monster ın yanına birde xears td 2 ile rev 3 ünüde incelemeni tavsiye ederim fiyatına göre mükemmel ötesi kulaklık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.