arkadaşlar sony mdr e818 kullanıyordum ama zırt pırt sol tarafın bozulmasından bıktım artık:) forumdan takip ettiğim kadarıyla sennheiser öneriyor herkes ben de bu markadan 470 i begendim gibi ama sizin fikirlerinizi de almak istedim.
bu linkte yorumlar var 8.9 oy almış baya iyi yani bakabilirsin ..
bende mx370 var hiç memnun değilim paranı çöpe atarsın forumda konuları var incele derim.
Kulağa tam oturuyor mu ? Zırt pırt düşme olayı var mı
Kesinlikle önermem. Daha önce sony mdr-E829 kulaklığım vardı. Kardeşime verdim ve mx470 aldım. tek kelime ile berbat. Aynı ses düzeyinde sony daha iyi tiz ve bass a sahip. Hatta aynı ses düzeyinde sonyden daha çok ses duyuyorsun. mx470den daha az ses çıkıyor. çok pişmanım, sony 40 tl iken bu kulaklığa 50 lira para verdim. bilginize...
470 kulaklıktan çok memnunum, kulak kanalına giren kulaklıklar beni rahatsız ediyor, o tarz kulaklıklardan memnun değilseniz kesinlikle öneririm, bass değeri harika, çoğu müzikte müziğin içindeki derin basları, ucuz kulaklıklarda duyulamayacak derin basları çok iyi veriyor. Başka kulaklıkla veya ucuz hoparlörle dinlediğimde müzikler eksik geliyor. Müziğin tam sesini verir, derin bas çok iyi verir fiyatına göre, tavsiye ederim. Kimilerinin kulağına oturmaz, yapacak birşey yok, ben çok memnunum.
Şimdi gidipte bir Earsonic kalitesi bekleme fakat baslar çok tatmin edici tizler zayıf kalıyor basların yanında midler ise basa yatkın. Bende MX370 var arkadaştan dinlemiştim MX470 i sesler aynı gibi fakat MX470 in bassları daha kuvvetli. 15-20 liralık kulaklıklardan sonra bana çok iyi gelmişti sesi özellikle sahne genişliği hoşuma gitmişti. O paraya alınabilecek en kaliteli kulaklıklardan birisidir yanında deri taşıma çantası da var o da çok şık duruyor. Kalitesi tartışılmaz bile, Sony nin kulaklıkları bana en fazla 6 ay dayanırken bu kulaklığı alalı 3 yıl oldu hala hiçbir problemi yok.
SLM ARKADAŞLAR: en başta önemli olan kulağa uyum sağlaması bi çok kulaklık kullanmama rağmen vatan dan sennheiser mx 470 aldım 45 liraya, ADAMLAR YAPMIŞ nokta 1sene sonra bozuldu sağ taraf burn in oldu ve sol'dan ses gelmeyince götürdüm vatana ne fatura ne garanti bekgesi hiçbişey yok 2 haftada yenisini verdiler
MX 470 kulaklığı 4 senedir kullanıyorum. Aldığım sıralarda araştırmıştım ve ses frekans aralığı gibi bir özellik var. Bazı kulaklıklarda, veya dandik hoparlörlerde farkedersiniz, müzik eksik çalar, derin baslar, derin notalar, çok kalın sesler anlaşılmaz duyulmaz. MX 470 ses aralığı, derin bas kapasitesi çok geniş. En derin basları da güzel verir. 4 senede yaşadığım tek sorun halka şeklindeki 2 kulaklıkta da bulunan aparatını kaybetmem oldu. Onu kulaklığa, siyah halkanın iç tarafını japonlayarak yapıştırmanızı tavsiye ederim. Cebinize vs. koyduğunuzda kesinlikle çıkar yoksa. Ben kaybettiğimde yurtdışından o aparatın siparişini vermiştim. Başka kaybeden olursa diye silikon aparatın linki:http://headphonespares.sennheiser.co.uk/portable-headphones/omx-181/ear-adapter-rings-black.html
Merhaba, bu ürünü Ekim ayında D&R 'dan 64.90'a aldım. Bu üründen önce Sony ve Philips'in orta düzey kulaklıklarını kullandım hep. MX 470 ilk başlarda bass olarak beni çok tatmin etmedi. Fakat tizler ve midler çok kaliteliydi. Ürünü aldığım gün evde müzik dinlerken kaliteli sesleri ve ara enstrümanları bu kulaklıkla duymaya başladığımı fark ettim. Bass kulaklığa alışınca çok sorun olmamaya başladı. Tek şikayetim ses izalasyonu idi. Kulaklık dışarı çok ses vermekte ve almakta idi(standart tip kulaklıkların geneli böyle fakat fiyatıyla muadil kulaklıklarda daha az). Buda dış mekanlarda, özellikle şehrin kalabalık yerlerinde gezerken müzik dinleme zevkinizi biraz baltalıyordu. En çok beğendiğim özellikleri ise mid/tiz/bass dengesi(bas bir tık daha tok vursa bazı şarkılar daha keyifli olabilirdi), sabitlemek için kullanılan silikonlar(standart tip kulaklıklar içinde kullandığım kulakta en stabil duran kulaklık), ve yüksek ses seviyelerine çıkabilmesi/çıktığında bir takım sesleri kaybetmemesi idi.
Fakat mutlu birlikteliğimiz kısa sürdü :) Bugün bir anda bir taraf sustu. İnceldiğimde jakın kablo girişinde sıkıntı olduğunu farkettim. Kabloyu aşağı çekince 2 side aktif, serbest bırakınca biri cort :) Kulaklığı hemen hergün kullanırım ama bu zamana kadar en çabuk bozulan kulaklığım oldu diyebilirim. Tabi bunda benim özensizce sarıp, montumun cebine atmamın ekiside büyüktür :) Eve gelince kutu&fiş in durduğunu görünce sevindim. Yarın D&R'a götüreceğim, bu kulaklıklardaki garanti işi nasıldır ? Değişim veya para iadesi yaparlar mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme