Şimdi Ara

Sennheiser Mx-170 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
13.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizlere öncelikle Sennheiser ailesi ile nasıl tanıştığımı ve biraz da kulaklık geçmişimi anlatacağım.
    2004 yılları sırasında mp3 çalarlar çoğalmıştı, o sıralar ilk mp3 çalarımı babam hediye etmişti. İçinden çıkan kulaklık kötü deyip bana Sony marka bir kulaklık vermişti çok iyi bir kulaklıktı o zamanlar benim için, tek bildiğim yüksek ses ve bass'tı. Lise3te babam yeni bir mp3 çalar hediye etti. 35 TL lik bir Starcom. Markasından dolayı beğenmedim, içinden çıkan kulaklığıyla bir arkadaşıma verdim dinlemesi için. 3 ay sonra arkadaşım bana getirdiğinde kulaklığının bozuluğunu söyleyip yeni bir kulaklık verdi bana, kulaklıklarla ilgilenenlerin çoğu bilir, philips she-1350. Çok beğenmiştim o zamanlar hep onu kullanırdım, bozulduğu zaman gidip ondan alırdım hep. Sonra daha güzel bir kulaklık olan SHS4700'ı aldım. Çok iyi bir kulaklıktır. Ama klipsini kırdığım için kullanamadım bir zaman sonra.
    Geçen sene DonanımHaber'in 2.el bölümünden SONY NWZ-B133 aldım, gönderen arkadaş saolsun, yanında Sıfır mx-80 gönderdi. Ve müzik dinlemenin gerçek keyfini bundan sonra anladım. Herkese mx-80 önermeye başladım. En az 10 arkadaşa mx-80 aldırmışımdır. Yaklaşık 8 ay önce ev arkadaşımın "Oğlum bak seni geçtim mx-170 var bende, mx-80'le dinle hala sen, al dinle benden bir müzik" demesi üzerine dayanamayıp bir MX-170 aldım.
    1 ay önce sol kulaklık gidip geliyordu, garantiye göndermek için belgelerle beraber poşete koydum. odamda duruyordu. Annem çöp sanıp atmış çöpe.
    İnternette bayağı bir araştırma yaptım. Daha yüksek birşey almayı düşünüyordum MX-270, MX-271, MX-470 gibi.
    Bu sitedeki puanlar dolayısı ile birazda içimden geliyor diye sanalmarketim.com'dan bir MX-170 sipariş ettim, 2 gün içinde elime geçti.
    http://www.testfreaks.com/headphones-headsets/sennheiser-mx-170/
    http://www.testfreaks.com/headphones-headsets/sennheiser-mx-470/

Kulaklık özellikleri :
    22-20.000 Hz
    109 DB
    32 Ohm

Paket içeriği :
    MX-170 kulaklık
    Bir çift sünger.

Kulaklığı süngerlerini takıp olarak kullanmanızı öneririm. Bass ve tiz dengeli bir şekilde iyi oluyor. Bir de mp3 çalarınızın kaliteli olması gerek, daha iyi bir ses alabilmek için.
    Cep telefonundan müzik dinleyenler için de bu kulaklığı öneririm.

• Teşekkürler.
  • inceleme için teşekkürler. ben de yeni kulaklık almayı düşünüyorum aslında burada ve birkaç yerde bu bütçede section 8 windowbox önerdiler aldım fakat kulakiçi kullanamadım çok zor geldi. bir de hastalık hastasıyımdır. kulağa çok sokunca ya kulağıma bir şey olursa diye çok tereddüt ettim. zaten kulaklık kullanılmış gibiydi sinir oldum birkaç güne değiştirmeyi düşünüyorum bimeks alırsa. size sorum yalıtımı nasıl? bu tip kulaklıklarda yalıtım pek iyi olmuyor haliyle. dışarı çok ses veriyor mu bir de.
  • kulak içi kulaklık kullandınızmı bilmiyorum ama ses kalitesi çok daha iyi ve çevresel seslerden etkilenmediğinden kirlilik en azdır , tabi alışkanlıklar seçimlerimizde daha öncelikli
  • D&r da mx 170 22,5 tl mx 270 30 tl
    sizce hangisi alınır?
  • sennheiser için bimeks fiyatlarıda genelde uygun oluyor
  • peki mx-80 den daha mı iyi ? gerçi çoğu yerde mx-80 bulunmuyor artık ama diğer başlıklardaki yorumları okuduğum kadarıyla mx-80 malzeme kalitesi hariç ses açısından daha iyiymiş diyorlar, sizin bu fiyat aralığında kanal içi ve kafa üstü hariç kulaklık öneriniz nedir?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 23 Eylül 2012; 0:42:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    Sennheiser MX-375 Rezilliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mx 80 ve mx 270 kullandım, mx 80 daha güçlü ses veriyor section 8 de kullandım en zayıf not onunki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MostWanted_

inceleme için teşekkürler. ben de yeni kulaklık almayı düşünüyorum aslında burada ve birkaç yerde bu bütçede section 8 windowbox önerdiler aldım fakat kulakiçi kullanamadım çok zor geldi. bir de hastalık hastasıyımdır. kulağa çok sokunca ya kulağıma bir şey olursa diye çok tereddüt ettim. zaten kulaklık kullanılmış gibiydi sinir oldum birkaç güne değiştirmeyi düşünüyorum bimeks alırsa. size sorum yalıtımı nasıl? bu tip kulaklıklarda yalıtım pek iyi olmuyor haliyle. dışarı çok ses veriyor mu bir de.

Section 8 kaliteli kulaklık. Almıştım ben ama jakı temassızlık yapıyor kullanmıyorum şuan.

MX-170i de bozulan mx-80 in yerine göndermişti Metan. Kulaklık çok güzel ama belli bir zaman sonra basslarda cızırtı vermeye başlıyor. 3 kulaklıkta da aynı sorunu yaşadım.

• mx-170 temiz ses veriyor ama ses kalitesi iyi değil..
  • Metal ve rock müzik için nasıldır bu kulaklık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

D&r da mx 170 22,5 tl mx 270 30 tl
    sizce hangisi alınır?

üst model yapmışlardır bir yenilik ver 7.5 tl bir üstünü kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

sizce hangisi alınır?

Tam 3 ay önce yazmışım
    mx 270 aldım 2 tane memnunum

• quote:

quote:

quote:

sizce hangisi alınır?

Tam 3 ay önce yazmışım

yaa

ben de almayı düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

sizce hangisi alınır?

Tam 3 ay önce yazmışım

yaa

Kordonu flm da daha kaliteli 7,5 lira için 170 alma

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizce hangisi alınır?

Tam 3 ay önce yazmışım

yaa

Kordonu flm da daha kaliteli 7,5 lira için 170 alma

ben bi tane 270 bozmuştum ikincisini alayım bakalım

• MX-80'im şimdi bozuldu ve bana verilecek üründür kendisi, umarım herşey aynı fakat frekans aralığı daha geniş kulaklıktır.
  • bu nasıl kulak içi oluyo biri beni aydınlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

bu nasıl kulak içi oluyo biri beni aydınlatabilir mi?

kafa kulaklıkları varya, kulağın etrafını sarıyor. O kulak dışı kulaklık. Kulak içi kulaklık kulağın o oyuk bölümüne oturan demek. Kulak yoluna girenlere de kulak içi diyorlar onların ayrımı tam yapılmış değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscan_33

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

bu nasıl kulak içi oluyo biri beni aydınlatabilir mi?

kafa kulaklıkları varya, kulağın etrafını sarıyor. O kulak dışı kulaklık. Kulak içi kulaklık kulağın o oyuk bölümüne oturan demek. Kulak yoluna girenlere de kulak içi diyorlar onların ayrımı tam yapılmış değil.

Anladım teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.