Şimdi Ara

Sennheiser'in CapTune Mobile uygulaması 3 aylık Tidal HiFi hediye ediyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
12
Favori
8.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Hifi ozelliği olöayan cihazdan hifi ses alamazsın. Hifi olmayan uyeliklerinde iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Harici DAC/amfi ve iyi bir kulaklıkla, ancak HIFI üyelikten iyi verim alırsınız.http://www.mi.com/en/minote/hifi/ adresinde yer alan XIAOMI MI NOTE cep telefonu içinde barındırdığı 24 bit 192khz'lik DAC ile Iphone ve Samsung Modellere göre ses açısından daha iyi.

    Ama her durumda, harici DAC/amfi kullanarak en iyi performansı alırsınız.
  • 3 ay üyelik olmadı benim tidal a üye oldum anasayfaya gönderiyor ama 3 ay trial falan yok. Üst köşede try now var. Tıklayınca paket satın al 30 gün dene seçenekleri çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce ikinci kez aynı kredi kartı, farklı email adresiyle yeni bir hesap açtım ve kullanıyorum. Sennheiser CapTune ikinci kez 90 gün deneme üyeliği vermiş oldu. Fırsat devam ediyor.

    Vodafone Red kullanıcısı olarak ücretsiz bir sene Spotify üyeliğim var ama onu hanım kullanıyor artık :) Tidal tarafından verilen hizmetten oldukça memnunum. Karar verdim, bu açtığım hesap kalıcı olacak ve ödemeli olarak devam edeceğim.

    Ek bilgi, geçtiğimiz günlerde Amerikan GSM operatörü Sprint Tidal'in %30'unu alarak yatırım yaptı. Tidal'in geleceği oldukça parlak bence. Kayıpsız müzik dinlemek herkesin hakkı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 18 Şubat 2017; 16:59:47 >
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Apple Music kullanıyordum ama son 6 aydır Tidal'deyim ve çok memnunum. Ses kalitesi çok çok iyi.
  • Tidal ı geçen yıl 3 ay deneme fırsatım oldu beyonce Lemonade indirme sayfasından bedava verdi memnun kalmıştım ama yeniden geçen hafta indirdim ve Türkçe içerik yok denecek kadar az geçen yıl birazda olsa vardı ben üyelik baslatmadan baktım çok fakir bu konu ama kayıpsız gerçekten çok güzel yabancı içerikte spotify kadar yani yeterli denebilir geçen yıl çok özel içerik vardı bu yıl hiç kayda değer yok türkçe dil desteği yok listenizden bir şarkı sildiginizde gerçekten siliyor hafızadan spotify gibi değil ama diğer servisler gibi değil Türkiye ye hiç önem vermiyorlar. Ona göre başlatın üyeliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben üyeliği aldım ama bu offline dinleme özelligi hi-fi üyelikte yok mu nereden indirecegimi anlayamadım
  • Üyelik iptaline basıyorum bu yazı çıkıyor?

    CSRF token not found in session

    İptal mi devammı anlamadım..Çekmesin karttan para?
  • Sadece deneme amaçlı açtı isen, hesabı açar açmaz üyelik iptali yapabiliyorsun, 3 aylık deneme süresi geçerli oluyor yine. Bu bahsettiğin hataya denk gelmedim hiç. Dün benim de deneme sürem bitmişti sorunsuz iptal etmiştim.

    Bu arada Captune üzerinden promosyon hala devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 11 Mart 2017; 12:49:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Pc den yapmadı,androidten indirdim sanal kart verdim..ÇALIŞTI..

    account kısmından bişiler yaptım üyelik iptali..

    CSRF token not found in session

    yazısı çıktı..Log offtan sonra şimdi de girmiyor??

    Anlamadım iptal mi değilmi
  • Dinlenenlerin bit/ratesi yazmıyor..eski şarkılar HİFİ ye benzemiyor Tidalde..Yani hifi/Flac olduğunun nasıl anlayacağız yazsa ne olduğunu?
  • Ya bu tidalden de hazir playlist dinleyim diyorum bi bakiyorum hep zenci muzikleri caliyor sahibi jay z oldugundan galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum teşekkürler, çok merak ediyordum tidal i
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdcvn

    Dinlenenlerin bit/ratesi yazmıyor..eski şarkılar HİFİ ye benzemiyor Tidalde..Yani hifi/Flac olduğunun nasıl anlayacağız yazsa ne olduğunu?

    Bazı downloader programlarla Tidal web arayüzü üzerinde dinlenilen şarkılar indirilebiliyor, hepsi flac dosya. Eskiden şifreli de değildi, dosyayı dinleyebiliyorduk, hatta hala yeni eklenen bazı dosyalarda böyle denk gelebiliyor. Ama artık çoğu şifreli dosya tidal dışında uygulama çalamıyor. Ama en azından boyutlarından dosya içeriğinin kalitesi anlaşılıyor. Telefonda da alınan data miktarını kontrol edebilrisiniz.
  • Arkadaşlar, ekstreme baktığımda tidal hifi üyeliğimden bir yerine 2 tane 20.49 tl kesildiğini gördüm, üyeliği iptal ettim ama hala 20.49 tl kesiyorlar. Ben bu işi anlamadım. Nasıl tamamen iptal edicez bunu. Sonsuza kadar para mı kesecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 23 Mart 2017; 1:7:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    MEvcut hesabınız var ise hiç uğraşmayın sıfırdan hesap açın. Bana NO VALID SUBSCRIPTION FOR USER hatası verdi, bunu sebebi ise card bilgilerinin olmaması. Başlıkta oturum açma ya da kayıt olma dediği için bende art bilgilerini girerek denedim internet sitesinden ve ücretsiz hifi başlattım. Ardından programdan giriş yaptım ama haliyle hediye vermedi vermediği gibi sanal karttan da 5 lira çekti namusuz İnşallah play storedaki gibi önlem amaçlı bir çekmedir geri verir. Boşu boşuna param gidecek yoksa

    Neyse deneyelim bakalım nasılmış benim sürem de 4 ekimde bitecek :)

    Uzun lafın kısası sanırım sadece program üzerinden mobil olarak yeni üye olanlara veriyor hediye 3 aylık Hifi aboneliğini. Mevcut üyelere değil.


    G5 ile denedim, tidal in kendi uygulamasında ekstradan hifi seçeneği varmış. sennheiser yksek var sadece. Daha da kaliteli aktarım sağlıyor gerçekten, sürekli dinlediğim parçalarda baktımda kayıt sırasındaki cızırtılar bile belli oluyor inceden. İşin kötü tarafı insan kaliteye hemen alışıyor ya. Ne zamandır üyeliğim vardı ama hiç denemek istememiştim 3aylık diye uğraştım o da yemedi :D

    ben de ath m50x aldım yakın zamanda. o cızırtılar kayıtla mı ilgili ya :) ben de sebebini merak ediyordum




  • Bu Tidal web sayfası hata veriyor..Deneme üyeliği gün geçmeden iptal etmeye çalıştım hata verdi..Şimdi de benden para istiyor..En sonunda Android uygulamadan iptal etmeyi başardım..

    2-3 mail attım bakalım..Web zerinden üyeliği iptali olmuyor..Sadece Android uygulamasında var..Utanmadan para istiyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.