Şimdi Ara

sennheiser g4me zero nun msi z270 gamıng pro ile kullanımı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    bu ikili sıkıntısız çalışır mi? yoksa harici bir ses kartına ihtiyacım var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kulaklık amfisi barındıran 7.1 desteği olan özelleştirmiş ses kartı mevcut anakartta, oyunlar için ayrı bi ses kartına gerek kalmaz alsanız bile bir fark göremezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık pahalı ve üst seviye bir kulaklık ben GAME ONE kullanıyorum malesef şuan bende anakart üzerinden alıyorum gücü.Başka bir tanıdığımda ses kartı var ve arada çok fark varmış.
    Techno fi gibi sitelerde forum açmıştım herkes al diyor fark kesinlikle oluyormuş.Ben alırsam yüksek ihtimal oyuncu ses kartı değilde amfi alacağım sanırım.
  • Standart ses kartı ile özelleştirilmiş ses kartı arasında fark var hissediyorsunuz, ama z170 üzerindeki supremfx ile astro mixamp (en iyi kulaklık amfilerinden biri olarak kabul ediliyor) arasında ses farklı hiç hissedemedim ben sennheiserde de astro a40 ta da..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam ses yüksekliği bakımından beni tatmin ediyor onboard.Oyunlarda bass olmamasını istiyorum ki kullandığım kulaklıkta açık akustik olduğu için basslar oyunu boğmuyor.Ses kartıyla ya da amfiyle ses modları arasında geçişler yapmak istiyorum aslında.Ama bir yayıncı benle aynı kulaklığı kullanıp ses kartıyla çok fark ettiğini söylemişti.Belkide farklı modlar olduğu için öyle diyordur.Bu arada Asus Z170 Pro Gaming kullanıyorum.
  • Bende sennheiser pc 360 Game var sizdeki modelin bi önceki versiyonu, dediğim gibi denedim fark hissetmedim ben equilazer ayarlarını biraz karıştırın derim. Ya da deneyebileceğiniz bi arkadaşınız varsa ses kartı olan bizzat kendiniz bi gözlemleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.