Şimdi Ara

Sennheiser cx55 ( Sahte olanlara dikkat..!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler dün yaşadığım bir olayı sizlere anlatmak istedim Kulaklık ihtiyacım vardı kadıköye gelmişken bir de kulaklık bakayim dedim kendime saat 19:00- 19 30 gibiydi yazıcıoğlu kapatıyordu girmek istemedim hemen yanında bir pasaj vardı orda da kulaklıklar görmüştüm bi bakayim dedim arkadasım bana Sennheiser kulaklıklarından bahsetmişti güzel ve çok kaliteli kullaklıkardır demişti Bende 1 tane Sennheiser kulaklığa gözüm takıldı girdim sorim dedim 40 tl diye bir fiyat söyledi sonra 35 - 30 olur dedi kulaklığı elime aldım baktım herşeyi kutusu falan çok orjinal duruyordu fiyatı da 40 diyince orjinal mi diye sormaya gerek duymadım çünki çok orjinal duruyordu Neyse 30 tl verip aldım modeli Sennheiser cx55 miş ben kulaklıklardan pek iyi anlamadığım için alıp eve kadar geldim geldikten sonra dinlemek için kulağıma taktım ve duyduğum en kötü ses veren kulaklık ile karşılaştım :) morelim bozuldu neyse artık dedim ertesi gün gider değiştirirm dedim
    Bu gün gittim yazıcı oğlunun yanındaki pasaja girdim ve kulaklığı aldığım dükkana girdim kulaklığı değiştirmek istediğimi söyledim satıcı bana kulaklığın kutusunu attığını bu yüzden değiştiremeceğini söyledi halbüki alırken kutusunuda almıştım (iyiki almışım)
    kutusunu da görünce tm dedi yardımcı olim sana değiştirelim dedi fakat eski verdiğim fiyattan geri almıcam dedi 30 TL vermiştim 20 TL den geri alırım dedi Bende itiraz bile edemedim çünki hata bendeydi bi kere bilmeden almış bulunmuştum
    Tamam dedim bir sürü Philips -Sony modeller vardı Bir Philips kulaklığı elime alıp sordum bunlar orjinal mi diye Hepsi Cin malı diyince kulaklığı bırakıp 50 li Dvd alıp çıktım 30 TL ye 50li diamond DVD almış oldum (zararın neresinden dönersem kar misali =)) )
    Birdaha asla o pasajdan bir iğne bile almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel_it -- 18 Şubat 2011; 19:44:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel_it
    sordum bunlar orjinal mi diye Hepsi Cin malı diyince ...

çin malı olduğunu kabul etmesi bile iyiymiş.genelde yüzsüz yüzsüz hepsi orijinal , garantisi benim diyolar.
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

quote:

Orijinalden alıntı: Feel_it
    sordum bunlar orjinal mi diye Hepsi Cin malı diyince ...

çin malı olduğunu kabul etmesi bile iyiymiş.genelde yüzsüz yüzsüz hepsi orijinal , garantisi benim diyolar.
    geçmiş olsun

Yüz ifademden zaten doğruyu söylemek zorunda kaldı herhalde :) Ne yapalım Bir daha böyle ürünleri Pasajlarda aramam gider büyük teknoloji marketlerinden alırım bi ders oldu bana ^^
  • dvdler de çakma olabilir, adam bile,dikkat et
  • ^^ Tabi dikkat etmek lazım
  • işin kötü tarafı çakma dvd de var üstüne yapılan dandik marka basımı ile xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte Olan Orjinal Parfümler
    5 yıl önce açıldı
    jbl gt5-12d sahte olabilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dealextreme sitesinde soundmagic ve kanen marka kulaklıkların dışındakilerin hepsi çakma.
  • aynı olay doğubankta oldu cx 300 diye aldım 25 liraya meğersem sahteymiş sahte olduğunu anlayınca ertesi gün götürdüm adam dedi orjinal bu diyor diretiyor. felan filan attım kulaklığı geri döndüm. allahından bulsun.
  • bende çin mallarını hemen anlayacağımı sanırdım hep. taa ki beşiktaş çarşısında kazık yiyene kadar. büyük beşiktaş çarşısında sony kulaklık baktım, herşeyi var yani aklınıza gelecek her aparayı/evrağı var.

sadece kablosu sony lere göre birazcık ince gibiydi ama çok az yani, dikkatimi çekti ama şüphe edecek kadar değildi. aldım ama 12,5TL ye aldım normalden de ucuza yani eve geldiğimde aslında 12,5TL yi çöpe atmış olduğumu anladım
  • gg sitesinde 24 tl ile satılıyor birde 120 tl ye satan var demekki boşuna 120 tl değilmiş az kaldı alıyordum iyiki siteye bakmışım !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.