Arkadaşlar forumdaki başlıkların neredeyse tamamını okudum. hatta yabancı forumlara da göz attım ama okudukça daha çok kararsız kaldım diyebilirim. Çünkü çok farklı görüşler mevcut. Daha çok rock müzik dinliyorum ama ezginin günlüğü, bülent ortaçgil vs de dinliyorum. Sizce hangi kulaklığı tercih etmeliyim. Yada bu fiyatlara başka kulak içi kulaklık önerecek var mı? ama kulak içi olması önemli. 3 kulaklıkta yaklaşı 180 ytl civarında. Bir de bu kulaklığı sony nwz-s616F ile kullanacağım. Sizce bu mp3 player için bu kadar pahalı kulaklık almaya değer mi ? ya ni bariz bir fark olur mu. çünkü bu durumda aldığım kulaklık yaklaşık mp3 player fiyatında olacak... Şimdiden teşekkürler...
cx 500 bence
"cx 500 inceleme" başlıklı forumda söyle bi yazı vardı kopyala yapıştır yapıyorum:
"Sennheiser kulaklıklar içerisinde bahsetmiş olduğunuz modeller arasında CX 400 ile CX 500 arasında güç farkı yok tek fark CX400 kısa kabloya sahip telefonlar için ama ayrıca içerisinden uzatma kablosu çıkar IE4 ve CX 300 ile kıyaslandığında hakikaten farkedilir bir ses farkı var.CX 500 CX400 ile aynı sounda sahip ancak fark volume düğmesi var kablo üzerinde birde taşıma çantası ve 3 çeşit kulaklık pad'i yanısıra farklı bir dizayna sahip kulakltan düşmemesi için yeni tasarlanmış tırtıklı olarak tabir edebileceğimiz extra padleri var."
burdan yola çıkarak cx 400 ile cx 500 ün sound kalitesini eşit olarak değerlendiriyorum. okuduğun diğer test-review vs. ise cx 95 in sound kalitesi olarak cx 400 den daha üstün ve dengeli olduğu yazıyordu. sony için ise övgüyle bahsedenler olduğu kadar yalıtım problemleri yüzünden pek sevmeyenlerde var. ama benim için yalıtımdan çok sound kalitesi önemli.
alacağım kulaklığı sony nwz-s616f mp3 player da kullanacağım. bu fiyata değer bi fark yaratır mı? yoksa 100 ytl altı bi kulaklıkta işimi görür mü?
Teşekkürler...
sony mdr ex90 al hem şık hem basları daha huvvetli hem daha sağlam
hocam madem o kadar para ayırıyorsun yurtdışıdan al derim tr deki fiyatların hepsi vergilidir yani yurt dışından westone ya da shure daha iyidir.Ha şıklık mı istiyorsun al sana hava yani bende westone var söylemesi ayıp yani otobüste falan ne o diye bakılıyor yani yazık o kadar para sennheiser vermeye deymez ayrıca mp3 player da iyidir yani benim kardeşimde var manul EQ baya sesi ayarlıyabiliyorsun.. Saygılar
sony mdr-ex90lp cok daha iyi
120 ytl ye media-mark tan sony mdr-ex90lp aldım. Cevap yazan herkese teşekkürler.