Şimdi Ara

Sennheiser CX400ii Precision 139 TL (Ücretsiz Kargo)Mediamarkt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ücretsiz kargo ile 139 TL.. Mediamarkt olduğuna göre sahte olma ihtimali de yoktur..

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SENNHEISER-CX-400-II-Precision-Kulaki%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k-Siyah,103452,503474,1070593.html?langId=-14

Ben daha ucuzunu bulamadım akakçe fiyatları neredeyse 2 katı:

http://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-sennheiser-cx-400-ii-fiyati,131283.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 17 Ekim 2014; 0:45:07 >

• cx200 street 2 kullanıyordum. kendi hatamdan dolayı yanlışlıkla kulaklıgı koparttım. aslında memnundum ondan. bu nasıl acaba büyük fark var mıdır? ayrıca telefonlar için ses destegide varmış.
    cx200'de yoktu.
  • Cx300 ii gibi asimetrik mi bu kulaklıkta?
  • bir tane aldım ödemeniz onaylanmıştır dedi, siparişlerim sayfasında bir şey görünmüyor:) gece gece adilik yaptı medimark bana:) acaba aldıkmı almadıkmı
  • Black Friday'de çok kaliteli kulaklıklar amazonda iyi indirimlerle satılıyor. Beklemenizi tavsiye ederim. Bir ay kadar kaldı.
  • Sennheiser CX 200 Street II kullanıyorum. Bana yetiyor ama para olsa bunu da alırdım Denemek amaçlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Black Friday'de çok kaliteli kulaklıklar amazonda iyi indirimlerle satılıyor. Beklemenizi tavsiye ederim. Bir ay kadar kaldı.

Amazonda şuan 50 dolar bu kulaklık,139 liraya Tr garantili daha iyi bulabileceğimizi zannetmiyorum.Diğer markalar olabilir tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

quote:

Black Friday'de çok kaliteli kulaklıklar amazonda iyi indirimlerle satılıyor. Beklemenizi tavsiye ederim. Bir ay kadar kaldı.

Amazonda şuan 50 dolar bu kulaklık,139 liraya Tr garantili daha iyi bulabileceğimizi zannetmiyorum.Diğer markalar olabilir tabi.

Hocam bende şu an bu kulaklık var ve sesi fena değil, ama ben daha üst kalitedeki kulaklıklardan bahsediyorum. Bu kulaklıklar çerezlik. Black Friday'de çok daha güzel kulaklıklar alınabilir. Ben geçen sene kılpayı kaçırdım, bu sene pusudayım.
  • mediamarkt mı? ALLAH korusun
  • mail geldi sıkıntısız almışım:) bugun bizim hanım kulaklığın ucunu kırmış nasıl başardıysa:) tam denk geldi haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

quote:

Hocam bende şu an bu kulaklık var ve sesi fena değil, ama ben daha üst kalitedeki kulaklıklardan bahsediyorum. Bu kulaklıklar çerezlik. Black Friday'de çok daha güzel kulaklıklar alınabilir. Ben geçen sene kılpayı kaçırdım, bu sene pusudayım.

mesela neler var ? ne tavsiye edersiniz bu cx serisinden daha iyi olan kulaklıklar hangileridir?

• Blackfriday de shure kovalanir tabiki

Cx 400 de cok iyi ancak hatirlatim mediamarkt asla kulakliklari geri almiyor steril urun kapsaminda iade hakkiniz yok. Beğenmezsem iade ederim diye dusunmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 17 Ekim 2014; 4:27:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felisleox

mail geldi sıkıntısız almışım:) bugun bizim hanım kulaklığın ucunu kırmış nasıl başardıysa:) tam denk geldi haber veren arkadaşa teşekkürler

işinize yaramasına sevindim güle güle kullanın
  • 140 liraya daha kaliteli bir kulaklık bulamazsam öğleden sonra siparişi geçicem inşallah
    Hatta kulaklık bölümünden birkaç birilerini çağıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 17 Ekim 2014; 12:12:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım verdim siparişi
    beyazı olaymıs daha iyiyimiş
  • Bunu alana kadar AKG K323 alın. Stuff da en iyi kulaklık olarak gosteriliyor su an

• Fiyatlarda sıkıntı yoktur, size medimark doğum günü adı altında hergün birçok üründe bu iekilde indirim yapmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bunu alana kadar AKG K323 alın. Stuff da en iyi kulaklık olarak gosteriliyor su an

Kıyaslanacak kulaklıklar değiller
    AKG K323'ü bizzat test ettim, benden sınıfta kaldı
    Hatta bana göre CX200 bile daha iyi.
    Kulak zevkidir, kişiden kişiye değişikşik gösterir, birşey diyemem
    fiyat olarak uygun
    CX400'ünde 200 küsürden indirğini düşünürsek kaçırılmayacak bir fırsat
    şu an CX 300 II kullanıyorum, çok fark olduğunu düşünmemekle birlikte almakta fayda var

• Amazon senn. Göndermiyor diye biliyorum üstelik 50 dolar+kargo geçer bile.

• Tr garantili olsun bozuldumu degistirebileyim (kullanici hatalari haric) derseniz alinabilir. Ben beklerim yurt disindan gelsin derseniz audio technica ckr5 , im50 , vsonic gr06 gibi modeller alinabilir. Ayrica ikinci el bolumundede satan arkadaslar var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.