Şimdi Ara

Sennheiser CX300-II' yi 19,90 dan alan ve mutlu olan biri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

büyük bir hata ve tecrübesizlik sonucu philips clarity serisini kullanmakta iken, daha rahat edeyim diye efsane sennheiser e yöneldim ve sahibinden.com dan ilanlara bakarken 19.90 a satılan ve kesinlikle orjinal olduğu iddia edilen bir ürün siparişi verdim,

ürün geldi, ama beklentilerimi hiç karşılamadı, sahteliği konusunda %99 emin olsam da, bazı arkadaşların "bass ları dinledikçe açılıyor mükemmelleşiyor, en geniş kulaklık kılıfıyla kullan bass ları çok daha iyi yapıyor" yorumlarından sonra kafam karıştı...

19,90 dan satılan ürünlerin çakma olduğu konusunda her yerde bir sürü yazı okudum daha sonra... cin olmadan adam çarpmak bu olsa gerek :D

gerçek sennheiser cx300-II ile bu çakma ürünü kullanan karşılaştıran oldu mu hiç? alakaları tabii ki yoktur ama, hemen al diyebileceğiniz kadar mıdır?

isyanlardayım anlayacağınız...

(ürünü sabahları ipod nanoda, akşamları ps3 de oyun oynarken kullanayım diye aldım.)

• anlattığın şeyin aynısını kendim yaşadım

gittim dükkan sahibiylen konuştum abi dedim bak bu cx 300 ne kadar dedim xx lira dedi

tamam abi dedim fakat bu orjinalmi dedim (suratına bakarak ) adam bana %100 orjinal dedi

tamam abi dedim aldım xx liraya neyse taktım kulağıma 10 dk sonra baktım soldan ses gelmiyor

o anki siması felan o kadar nettiki yani o kadar sağlam yalan atabilen birisiyle karşılaşmıştım

herneyse ertesi gün ikiside bozuldu hiç çalışmadı bende adama geri götürdüm adam hayır alamam dedi.

ben allaha haval ediyorum.
    ve bu arada cx 300 alacaksan metan garantili olması %100 şart

bak ben sana söylüyorum 80 liradan aşşağı bi cx 300 aldıysan % 90 sahtedir.

ses farkı olarak çok var sahtesinide denedim gerçeğinide

sahtesinde fark edersin çok yüksek basslı sesli şarkılarda son ses açtığında kulaklık dışarı fırlayacakmış gibi olur hatta arada bir zong zong die ses gelir ve kulağının içine kum kaçıyormuş gibi olur

bunu en iyi david gueattanın şarkılarında anlarsın (belki başka şarkılarda vardir ben yorumumu yazdım)

bide şöyle bi durum var normal olarak ele alırsak ikiside ses çıkaran bişi ikisindende ses alıyorsun

mesela 5 liralık kulaklıkta ahmet diye bi ses duyarken öbür kulaklıkta mehmet demiyor :D

asıl farkı kullanmadan anlayamazsın. ses dengesi diye birşey var.

eğer kulağın müzik dinlerken her ayrıntıya takılıyorsa cx 300 alman çok iyi olacaktır

yada onun yerine cx280 de alabilirsin.

• öncelikle zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim,

ciddi anlamda hayal kırıklığı oldu benim için, ipod nano da dinliyorum, orj kulaklığı kırıldığı için psp nin kulaklığını kullanıyordum uzun süredir, inan psp nin kulaklığı buna 1000 basar... lanet olsun...

doğru diyorsun işte ucuz etin yahnisi misali... bir de kargo parası verdim al başına bela
  • bende i pod nano 5g de dinliyorum ve kullanıyorum ama kamerası pek işime yaramıyor ama işe yaradığı zamanlarda olmuyor değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

herkese selam,

büyük bir hata ve tecrübesizlik sonucu philips clarity serisini kullanmakta iken, daha rahat edeyim diye efsane sennheiser e yöneldim ve sahibinden.com dan ilanlara bakarken 19.90 a satılan ve kesinlikle orjinal olduğu iddia edilen bir ürün siparişi verdim,

ürün geldi, ama beklentilerimi hiç karşılamadı, sahteliği konusunda %99 emin olsam da, bazı arkadaşların "bass ları dinledikçe açılıyor mükemmelleşiyor, en geniş kulaklık kılıfıyla kullan bass ları çok daha iyi yapıyor" yorumlarından sonra kafam karıştı...

19,90 dan satılan ürünlerin çakma olduğu konusunda her yerde bir sürü yazı okudum daha sonra... cin olmadan adam çarpmak bu olsa gerek :D

gerçek sennheiser cx300-II ile bu çakma ürünü kullanan karşılaştıran oldu mu hiç? alakaları tabii ki yoktur ama, hemen al diyebileceğiniz kadar mıdır?

isyanlardayım anlayacağınız...

(ürünü sabahları ipod nanoda, akşamları ps3 de oyun oynarken kullanayım diye aldım.)

130 tl ye satılanından ne hayır geldi ki 20 tl ye satılanından hayır gelsin..
    Bak üstad ben de bir cx300-ii sahibiyim ama gerçekten çok kötü bir kulaklık. Dua et de sen 20 lirayla çakma alarak kurtuldun. Ben media marktan metan bandrollü aldım. Daha iyi bir kulaklıkla dinlemediğin zaman sesi çok güzel geliyor fakat forumda bu seri (cx) ortalamanın çok altında tutulan seridir. 40 tl lik forumda önerilen bir kulakiçi bu seriye bin basar..
    Ben şimdi sende yeni ve orjinal kulaklık alma isteği duydum sanki. aman ha diyim sakın cx serisine yönelme..
    Şunu da hatırlatayım ki metan bandrolsüzse %99 sahtedir. Bizzat kendim yaşadım. Elimde cx300-ii varken 130 tl ye cx400-ii aldım. Bir satıcıdan. Belki ondan yüzlerce kişi alışveriş yapmıştır ve okuduğum her yorumda "%100 orjinal bilenlere gösterdim orjinal dediler" gibi yorumları okuyunca ben de aldım. Evde orjinal cx300-ii ile karşılaştırınca birkaç kusur olmasa dış görünüşünden anlayamayacaktım o kadar iyi yapmışlar. Taa ki kulağıma takıp dinleyene kadar. Aldığım sahte cx400-ii orjinal cx300-ii nin yanına bile yaklaşamaz bu kadar fark var yani..

• üstad aynen, dışı birebir aynı ama içinde fırtınalar kopuyor ne yazık ki...

hay lanet olsun... valla ben philips clarity e geri döndüm dev gibi ama aslı müzik zevki de onda çıkıyor yemin ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

üstad aynen, dışı birebir aynı ama içinde fırtınalar kopuyor ne yazık ki...

hay lanet olsun... valla ben philips clarity e geri döndüm dev gibi ama aslı müzik zevki de onda çıkıyor yemin ederim...

İyi yapmışsın.. Aman sankın cx alayım deme bir daha. orjinal olsun, sahte olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cx serisi kadar övülen bir kulaklık görmedim daha önce göklere çıkarılan kulaklık ne olduda bir anda çok kötü oldu
  • bu yorumu yapanların çoğu cx kullanmayan kişilerin yorumu bence eminimki çakma cx 300 alıyorlar ve ardından way be bumuymuş peeh diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soon

bu yorumu yapanların çoğu cx kullanmayan kişilerin yorumu bence eminimki çakma cx 300 alıyorlar ve ardından way be bumuymuş peeh diyorlar.

Metan bandrollü cx300-ii ve cx200-ii sahibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Littlefriend

cx serisi kadar övülen bir kulaklık görmedim daha önce göklere çıkarılan kulaklık ne olduda bir anda çok kötü oldu

genelde millet cx serisinin 200 ve 300 modellerini biliyor.3 senelik kulaklıklar , zamanında fena diillerdi ama şimdi çok daha iyileri var tabi ki
    cx denince nedense herkes buna göre yorum yapıyo
    yeni modelleri o kadar kötü değilmiş.ama tabi fiyat/performans olarak düşükler hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

quote:

Orijinalden alıntı: Littlefriend

cx serisi kadar övülen bir kulaklık görmedim daha önce göklere çıkarılan kulaklık ne olduda bir anda çok kötü oldu

genelde millet cx serisinin 200 ve 300 modellerini biliyor.3 senelik kulaklıklar , zamanında fena diillerdi ama şimdi çok daha iyileri var tabi ki
    cx denince nedense herkes buna göre yorum yapıyo
    yeni modelleri o kadar kötü değilmiş.ama tabi fiyat/performans olarak düşükler hala

Yeni modellerden kastınız ie serisi mi? Ayrıca cx300-ii 2009 da çıktı..

• cx280 , cx270 vs 2010 modeli
    cx300-ii sadece makyajlanmış cx300'den ibaretti ama.cx300 de 2006'dan beri olan bi model
  • quote:

Orijinalden alıntı: soon

bu yorumu yapanların çoğu cx kullanmayan kişilerin yorumu bence eminimki çakma cx 300 alıyorlar ve ardından way be bumuymuş peeh diyorlar.

Sen de mp3 player ya da telefonun stok kulaklığından cx serisine geçenlerdensin heralde. Yoksa savunulacak bir tarafını bulması zor 10-15 TLye düşmedikçe.

• beyler bende de cx200 var kötü demek saçma olur ama aynı fiyatta satılan creative ep630 bu kulaklığı gayet de eziyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 5 Ekim 2010; 0:38:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.