Şimdi Ara

Senin Biyolojin-Ben, Kendim, Şahsen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Videolarına bakmanızı tavsiye ederim.

• Mesaja denk geldiğimden beri ben kimi linç etmişim diye düşünüp duruyorum. Çünkü linç kavramından nefret ederim ve böyle bir duruma karşı tarafı sokmamak için elimden geleni yaparım. Sonra mesajlara bakarken konuya denk geldim https://forum.donanimhaber.com/silinsin--146122108 2020 yılında arkadaşınız bizden paket aldı , fakat bizim bildiğiniz üzere %70 video içeriğimiz herkese açıktır %30 u ise sadece seninbiyolojin.net sitesine özeldir. Arkadaşımız paket aldıktan sonra bizi dolandırıcılıkla suçladı (bunu sitemizde hiç belirtmemişiz gibi). "Ben para veriyorsam youtube'da nasıl bunu paylaşırsın bundan sonra sizi her platformda kötüleyeceğim ve rezalet bir anlatım yapıyor diyeceğim" şeklinde. Bize gün boyunca , neredeyse her gün sağ alt kısmındaki teknik destek bölümüne "hocam youtube'dan ne farkı var" diye soru geliyor. Bizde farklarını açıklıyoruz , ama %70 videoyu youtube üzerinde paylaştım diye ben dolandırıcı olmuyorum. Bu kısmı da youtube'a koyma sebebim illa herkes para vererek birini desteklemek zorunda değildir. Gücü yetmeyen binlerce öğrenci arkadaşımız var. Herkese destek olabilmek adına ben yaptığım işleri ücretsiz ve ücretli olarak ayırıp yaparım. Benden verim alamayabilirsiniz , beni sevmeyebilirsiniz saygı duyarım ama linç denilen olay bu değildir. Aslında doğru olmayan bir şeyi göz göre göre haklısın cancağızım biz böyle bir hata yaptık olarak mı kabul edelim ? Olayın üstünden 1.5 yıl geçmiş fakat algı değişmemiş.

• Aras tugcu youtube sefiridir. Biat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemek isteyenler için

1.Video:https://youtu.be/zCPH142upMQ

2.Video:https://youtu.be/atqPxgC6xkE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siz fosforcu değilsiniz oturun adam akıllı çalışın dedi ya abone de oldum bundan sonra sıkı takipçisiyim

• Aras Tuğcu'nun gözleri ve biyoloji anlatımı... der susarım.

• Konu linki atsana bro

• Mesaja denk geldiğimden beri ben kimi linç etmişim diye düşünüp duruyorum. Çünkü linç kavramından nefret ederim ve böyle bir duruma karşı tarafı sokmamak için elimden geleni yaparım. Sonra mesajlara bakarken konuya denk geldim https://forum.donanimhaber.com/silinsin--146122108 2020 yılında arkadaşınız bizden paket aldı , fakat bizim bildiğiniz üzere %70 video içeriğimiz herkese açıktır %30 u ise sadece seninbiyolojin.net sitesine özeldir. Arkadaşımız paket aldıktan sonra bizi dolandırıcılıkla suçladı (bunu sitemizde hiç belirtmemişiz gibi). "Ben para veriyorsam youtube'da nasıl bunu paylaşırsın bundan sonra sizi her platformda kötüleyeceğim ve rezalet bir anlatım yapıyor diyeceğim" şeklinde. Bize gün boyunca , neredeyse her gün sağ alt kısmındaki teknik destek bölümüne "hocam youtube'dan ne farkı var" diye soru geliyor. Bizde farklarını açıklıyoruz , ama %70 videoyu youtube üzerinde paylaştım diye ben dolandırıcı olmuyorum. Bu kısmı da youtube'a koyma sebebim illa herkes para vererek birini desteklemek zorunda değildir. Gücü yetmeyen binlerce öğrenci arkadaşımız var. Herkese destek olabilmek adına ben yaptığım işleri ücretsiz ve ücretli olarak ayırıp yaparım. Benden verim alamayabilirsiniz , beni sevmeyebilirsiniz saygı duyarım ama linç denilen olay bu değildir. Aslında doğru olmayan bir şeyi göz göre göre haklısın cancağızım biz böyle bir hata yaptık olarak mı kabul edelim ? Olayın üstünden 1.5 yıl geçmiş fakat algı değişmemiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şahsen Ben
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arastugcu A kullanıcısına yanıt

konuyu okudum ilginç bi şekilde 2020de özür dileyip şimdi hala bunları yazıyor.

• Endy haksizsin seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim

• duymak istiyoruz führer

• ilkbinegirecekadam İ kullanıcısına yanıt

Duymak istediklerin hesap kapattirir bremın.

Ama bir ornegini asagi birakiyorum.

https://drive.google.com/file/d/0B_e4yRvKWsgHbmhSVmUyOGpVZ1k/view?resourcekey=0-xp4NafbIrb62FiNP3kkpUw

Sayfa8de sorularina cevap bulabilirsin

• hhahahahahhaha

• Yt deki en mantıklı hocalardan Aras Tuğcu. Fosforcuları güzel uyarıyor ama yks ile yeni tanışan biri yt ye yks yazdıgı anda karşısına mri moç ve palmiye çıktığı için uyanması zor olacak.

• nasıl linç etti biraz daha açar mısın biz hatırlamıyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aras tuğcu biyolojinin kralıdır dh yanınızda hocam👍🏻

• Offff çocuğun yerine ben utandım yuzsuzluge bak akzbsjzbsjs

• arastugcu A kullanıcısına yanıt

evet hocam haksız değildiniz benim hatam. sizin yaptıgınız sözlük tabiriyle ''linç'' değildi ama bazen yapılası oluyor hak etmiştim haksız olan benim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.