Şimdi Ara

BEN BİR MALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben kocaman bir malım. matematikten 1 net bile yapamıyorum. günde en az 4 saat uğraşıyorum son iki haftadır ama olmuyor. 2 nete bile çıkamadım. gerizekalıyım sanırım ben. aptalım!

• İstedigin her denemede dene matematiğin hepsini C isaretlersen en az 4 net gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem malsın niye bu kadar geçe bıraktın ki matematiği? Oh wait ...

Şaka bir yana hala zamanın var, ümidini kesme. Çalışmaya devam et, zamanını iyi değerlendirmeye bak. Hiç değilse minimum vicdan azabı ile sınava girmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

Madem malsın niye bu kadar geçe bıraktın ki matematiği? Oh wait ...

Şaka bir yana hala zamanın var, ümidini kesme. Çalışmaya devam et, zamanını iyi değerlendirmeye bak. Hiç değilse minimum vicdan azabı ile sınava girmeye çalış.

sene başında hafiften başladım antremanlar ile. onda bile zorlandım. daha sonra bir iki ay ara verdim. yine başladım karekök sıfır ile. yine anlamadım. videoları hatmettim. bir kişinin anlatımını en az beş kez dinledim, farklı kişilerden yalnızca tek bir konuyu bir saate yakın dinledim. olmuyor. 3-4 net dahi gelmiyor. çok aptalım.
  • Master Katarn M kullanıcısına yanıt
    Çıkmış soruların çözümüne bakın YouTube dan hocam veya 101 soruda ygs matematik de bakabilir siniz sadece izleseniz bile faydası olur kanımca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayısalcıMezun2017

Çıkmış soruların çözümüne bakın YouTube dan hocam veya 101 soruda ygs matematik de bakabilir siniz sadece izleseniz bile faydası olur kanımca

hocam belki trollük yapıyor falan diyeceksiniz, düşününce bana da öyle geliyor aslında ama cidden on saat kesintisiz izlesem de yapamıyorum. sanki beynimin o bölümü mevcut değil bende. aptalmışım gibi hissediyorum. en berbat öğrenci bile 9-10 doğru yaparken ben 1 doğru yapsam şaşırır haldeyim.
  • Açıkçası hedefine bağlı hedef 10 net filansa fasikül alıp ilerleyebilirsin veya normal kitaptan. Tamamen bir gününü bir konuya vererek çalısırsan (kolay konu seçerek) olmayacak bir şey değil

Mesela : Üslü--Köklü---Rasyonel Sayılar ---Karmasık Sayıların çok büyük kısmı kalktı bu sene kolayları var --- Mutlak Değer

devamını kendin bakarak bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim mallikla ne alakasi var bu sistemin zekayla alakası yok belkide kafan sozel konulara daha yatkindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasyonel sayılara çalış hem kolay hem hep çıkıyor 1-2 net yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Rasyonel sayılara çalış hem kolay hem hep çıkıyor 1-2 net yaparsın

hocam son bir haftadır onu deniyorum gelişme yok henüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.