Şimdi Ara

senin adaletini ssseviyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chat banım var zaten karşı takıma yazı yazamıyorum.
    oyunda alistardım karşı tarafı eze eze yendik
    oyun sonu ekranında alistar=all star yazdım karşı takımdakıler benı reportladı ve tekrar ceza aldım
    işte tr serverı boyle birşey.

• Yazmayacaktın. Benimde hoşuma gitmeyen şeyler yazdıklarında hele hele zar zor kazandıkları maçta easy yazdıklarında suçu olmayanları bile reportluyorum. Kusura bakma.
  • Karşılığı wp olarak verilmeliydi.

Durun lan Türk serveriymiş. Öldün olum sen evini basacaklar yakacaklar sen nasıl öyle birşey diyebilirsin sen kimsin bilir kişi misin sen kimsin lan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 30 Haziran 2013; 6:26:23 >
  • küfür sanmışlardır qnq
  • Karşı tarafa neden laf atma gereği duyuyorsun ki? İyi olmuş chat banın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Karşı tarafa neden laf atma gereği duyuyorsun ki? İyi olmuş chat banın.

Şöyle düşünenlerden nefret ediyorum. Adam kazanmış, ha demiş öyle sanane. Sanki adamın ırzına geçti öyle deyince
  • Bende xpekeyim yazdım westte herkeş honor attı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    adam kendi kendine cevap vermiş
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Yazmayacaktın. Benimde hoşuma gitmeyen şeyler yazdıklarında hele hele zar zor kazandıkları maçta easy yazdıklarında suçu olmayanları bile reportluyorum. Kusura bakma.

+84778798745412 .

Normalde kimseyi reportlamam aşırı flame yapmıyorsa . Ama bunları hemen reportluyorum hemmmmen . Nasıl bir beyinsizliktir 60 dk sürmüş oyun "easy" yazıyor . Ya "easy" ne demek bilmiyor ya da küfür duymak istiyor

• Boyle sacma reportlari anlamiyorum. Oyun 60 dakka surmus karsisi easy yazdi report. Nedir bu simdi, ben bunda sinirlenicek hicbir sey gormuyorum. Benim oyunumdada laf atan oluyo ama sinirlenmiyorum. Adam orda dur sunu dellendiriyimde report yiyim mantigiyla yazmiyorki. Eglencesine, eglenmenize bakin.

• sende onları reportlamışsındır diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

quote:

Yazmayacaktın. Benimde hoşuma gitmeyen şeyler yazdıklarında hele hele zar zor kazandıkları maçta easy yazdıklarında suçu olmayanları bile reportluyorum. Kusura bakma.

+84778798745412 .

Normalde kimseyi reportlamam aşırı flame yapmıyorsa . Ama bunları hemen reportluyorum hemmmmen . Nasıl bir beyinsizliktir 60 dk sürmüş oyun "easy" yazıyor . Ya "easy" ne demek bilmiyor ya da küfür duymak istiyor

Easy yazan adamın amacı zaten farklı.

• quote:

+4334134
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kil'jaeden

quote:

Şöyle düşünenlerden nefret ediyorum. Adam kazanmış, ha demiş öyle sanane. Sanki adamın ırzına geçti öyle deyince

turklerde yenilmeyi hazmedememe vardir kardesim bilmem ne kadar farkindasin. Sahsen 55 60 dk surmus bir oyunda karsi takim gg easy yazinca hem report hemde muteliyorum . Arkadasta chatbani olmasa heralde adamlara oyun icide laf edicekti anladigim

• sanırım sorun tr de westte söylediklerimi tr de söylesem herhalde giotine koyarlar
  • bunda herhangibir kışkırtma amacı yokki adamın easy yazsa kışkırtma var tamam eywallahta bunlar resmen zevklerine reportlamışlar
  • NDS kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

quote:

Orijinalden alıntı: Kil'jaeden

quote:

turklerde yenilmeyi hazmedememe vardir kardesim bilmem ne kadar farkindasin. Sahsen 55 60 dk surmus bir oyunda karsi takim gg easy yazinca hem report hemde muteliyorum . Arkadasta chatbani olmasa heralde adamlara oyun icide laf edicekti anladigim

Sen öyle yensen sen hiç bişe demiyceksin sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

/>

ulan

• Ben ellerinize sağlık beyler çok iyi oynadınız önemli olan eğlenmekti falan yazıyorum honor veriyorlar.
    Peş peşe 3 kere kurdele çıktı tavsiye ederim tr server :D
  • Jungle oynuyorum genelde 'omg dat babysit' 'noob jungler' 'gay jungler' gibi iltifatlar gelince oyun bitince gerine gerine sooooo easyyyyyy diyorum o mutluluk hiç bi yerde yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.