Bildirim
senin adaletini ssseviyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yazmayacaktın. Benimde hoşuma gitmeyen şeyler yazdıklarında hele hele zar zor kazandıkları maçta easy yazdıklarında suçu olmayanları bile reportluyorum. Kusura bakma. -
Karşılığı wp olarak verilmeliydi.
Durun lan Türk serveriymiş. Öldün olum sen evini basacaklar yakacaklar sen nasıl öyle birşey diyebilirsin sen kimsin bilir kişi misin sen kimsin lan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 30 Haziran 2013; 6:26:23 > -
küfür sanmışlardır qnq -
Karşı tarafa neden laf atma gereği duyuyorsun ki? İyi olmuş chat banın. -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
Karşı tarafa neden laf atma gereği duyuyorsun ki? İyi olmuş chat banın.
Şöyle düşünenlerden nefret ediyorum. Adam kazanmış, ha demiş öyle sanane. Sanki adamın ırzına geçti öyle deyince -
Bende xpekeyim yazdım westte herkeş honor attı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Drug Free
Yazmayacaktın. Benimde hoşuma gitmeyen şeyler yazdıklarında hele hele zar zor kazandıkları maçta easy yazdıklarında suçu olmayanları bile reportluyorum. Kusura bakma.
+84778798745412 .
Normalde kimseyi reportlamam aşırı flame yapmıyorsa . Ama bunları hemen reportluyorum hemmmmen. Nasıl bir beyinsizliktir 60 dk sürmüş oyun "easy" yazıyor . Ya "easy" ne demek bilmiyor ya da küfür duymak istiyor
-
Boyle sacma reportlari anlamiyorum. Oyun 60 dakka surmus karsisi easy yazdi report. Nedir bu simdi, ben bunda sinirlenicek hicbir sey gormuyorum. Benim oyunumdada laf atan oluyo ama sinirlenmiyorum. Adam orda dur sunu dellendiriyimde report yiyim mantigiyla yazmiyorki. Eglencesine, eglenmenize bakin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sende onları reportlamışsındır diye umuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rohypnol
quote:
Yazmayacaktın. Benimde hoşuma gitmeyen şeyler yazdıklarında hele hele zar zor kazandıkları maçta easy yazdıklarında suçu olmayanları bile reportluyorum. Kusura bakma.
+84778798745412 .
Normalde kimseyi reportlamam aşırı flame yapmıyorsa . Ama bunları hemen reportluyorum hemmmmen. Nasıl bir beyinsizliktir 60 dk sürmüş oyun "easy" yazıyor . Ya "easy" ne demek bilmiyor ya da küfür duymak istiyor
Easy yazan adamın amacı zaten farklı.
-
quote:
+4334134 -
quote:
Orijinalden alıntı: Kil'jaeden
quote:
Şöyle düşünenlerden nefret ediyorum. Adam kazanmış, ha demiş öyle sanane. Sanki adamın ırzına geçti öyle deyince
turklerde yenilmeyi hazmedememe vardir kardesim bilmem ne kadar farkindasin. Sahsen 55 60 dk surmus bir oyunda karsi takim gg easy yazinca hem report hemde muteliyorum . Arkadasta chatbani olmasa heralde adamlara oyun icide laf edicekti anladigim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sanırım sorun tr de westte söylediklerimi tr de söylesem herhalde giotine koyarlar -
bunda herhangibir kışkırtma amacı yokki adamın easy yazsa kışkırtma var tamam eywallahta bunlar resmen zevklerine reportlamışlar -
-
quote:
Orijinalden alıntı: OturanDürüm
quote:
Orijinalden alıntı: Kil'jaeden
quote:
Şöyle düşünenlerden nefret ediyorum. Adam kazanmış, ha demiş öyle sanane. Sanki adamın ırzına geçti öyle deyince
turklerde yenilmeyi hazmedememe vardir kardesim bilmem ne kadar farkindasin. Sahsen 55 60 dk surmus bir oyunda karsi takim gg easy yazinca hem report hemde muteliyorum . Arkadasta chatbani olmasa heralde adamlara oyun icide laf edicekti anladigim
Sen öyle yensen sen hiç bişe demiyceksin sanki
-
quote:
Orijinalden alıntı: fontainebleau
/>
ulan
-
Ben ellerinize sağlık beyler çok iyi oynadınız önemli olan eğlenmekti falan yazıyorum honor veriyorlar.
Peş peşe 3 kere kurdele çıktı tavsiye ederim tr server :D -
Jungle oynuyorum genelde 'omg dat babysit' 'noob jungler' 'gay jungler' gibi iltifatlar gelince oyun bitince gerine gerine sooooo easyyyyyy diyorum o mutluluk hiç bi yerde yok.
Benzer içerikler
- lol kite ayarları
- wild rift meta
- lol sadece şampiyonları hedefle
- lol ekran çok yakın
- scrim ne demek
- afk ne demek
- riot mmorpg
- league of legends sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X