Bildirim
Seni önce döverim sonra youtube'a koyarım çocuk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kafasına göre sinyal yok birşey yok şerit değiştirip motorcuyu sıkıştırıyo. motorcu haklı ben olsam adamın aynasını kırardım. -
E hakli adam 4 tekerlekli araci alanin motu kalkıyor sagdan sagdan sıkıştırıyor herifi yokmuş gibi davranıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
kafasına göre sinyal yok birşey yok şerit değiştirip motorcuyu sıkıştırıyo. motorcu haklı ben olsam adamın aynasını kırardım.
Motorcu haklı da karşısında bi piskopat çıksa napıcak ? Bu özgüven nerden geliyo -
Motorcu haklı ama orada zaten arabadaki çocuk suçlu olduğu için bişey diyemiyor resmen sıkıştırıyor motoru orada genç veya acemi biri olsa sola kaydırsa veya titretse motoru al sana ölüm işte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka sen kaskı sokana kadar o motoru sokarsa ne yapcan -
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
Motorcu haklı ama orada zaten arabadaki çocuk suçlu olduğu için bişey diyemiyor resmen sıkıştırıyor motoru orada genç veya acemi biri olsa sola kaydırsa veya titretse motoru al sana ölüm işte.
Bu motorcu akşama kadar böyle videolar çeker hocam trafikte en anlamsız bir şeye bile gider adamlara diklenir dengesizin teki anlayacağın. Bir gün birisine denk gelecek o kaskı ona monte edecek sonra akıllanacak. -
ben olsaydım bende önce seni döver sonra brazzers a koyardım derdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ercan TC
quote:
Bu motorcu akşama kadar böyle videolar çeker hocam trafikte en anlamsız bir şeye bile gider adamlara diklenir dengesizin teki anlayacağın. Bir gün birisine denk gelecek o kaskı ona monte edecek sonra akıllanacak.
Hocam zaten kendine güvenmese motorcu böyle yapamaz illa yanında biber gazı,jop, kuru sıkı gibi şeyler vardır yoksa her şekil insana denk gelinebilir trafikte onu biliyordur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Motorcu haklı abi neyin kafasını yaşıyorsunuz
Bu ülkede motor kullanmak zaten her türlü suç oluyor, motorcuları sevmiyorlar birde gelmiş motorcuya laf atıyorsunuz -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ercan TC
quote:
Bu motorcu akşama kadar böyle videolar çeker hocam trafikte en anlamsız bir şeye bile gider adamlara diklenir dengesizin teki anlayacağın. Bir gün birisine denk gelecek o kaskı ona monte edecek sonra akıllanacak.
Hocam zaten kendine güvenmese motorcu böyle yapamaz illa yanında biber gazı,jop, kuru sıkı gibi şeyler vardır yoksa her şekil insana denk gelinebilir trafikte onu biliyordur.
Burası Türkiye hocam her an her şey olabilir doğru söylüyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XT9
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
kafasına göre sinyal yok birşey yok şerit değiştirip motorcuyu sıkıştırıyo. motorcu haklı ben olsam adamın aynasını kırardım.
Motorcu haklı da karşısında bi piskopat çıksa napıcak ? Bu özgüven nerden geliyo
motorcuların çoğu zaten piskopat kendine aşırı güvenen kişiler özellikle sport ve chopper kullananlar. cup kullananlar genelde sport kullanmaya özenen ama parası veya yaşı yetmeyen tiplerdir.
600 cc den yukarı sport motorlar çok riskli mesela 1000 lik bi makine ne olursa olsun 2-3 saniyede 0-100 yapar. 300km/h hızı görür. etrafında hiçbi koruma yok. sen nekadar iyi olursan ol yolda karşına ne çıkacağını bilemezsin akan trafik sonuçta. bu yüzden motocular genelde ölümü göze almış insanlar oluyor. korkan adam motora binip o hızlara çıkamaz. işte özgüven burdan geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Peekay
Motorcu haklı abi neyin kafasını yaşıyorsunuz
Bu ülkede motor kullanmak zaten her türlü suç oluyor, motorcuları sevmiyorlar birde gelmiş motorcuya laf atıyorsunuz
Haklı olabilir üslup yanlış -
Motorcu haklı ama gerçekten insan araba kullanırken motorları bir otomobil kadar ciddiye alamıyor. Bu da bizim eksikliğimiz. Allah korusun ufak bir temasta bile motor üzerindeki insanın hayatı tehlikeye giriyor. -
Motorcu gazliyor aracin yanina giriyor resmen,ben mi yanlis gordum
Trafikte en korktuğum şey motorcular kendini araba sanan motorlara lafım yok sağ şeritten normal araba gibi gidiyor sollayacağında bazıları sinyal bile veriyor ama bide şu aynasız giden tipler yokmu abi tam basacam diyorum ya sollarsa bi anda görmez bide arkadan vurdun sen suçlu olursun illet oluyorum o yüzden bide soldan araba sıkıştırıyor sağa kaçacam az bişey sağ aynada bi bakıyorum motorun arkası görünüyor bi sağ kaysam pert olacak lan ne işin var orda diyip inip dövesim geliyor arada insan gibi takip mesafenle şeridinde gitsene
Not : videoyu izlemedim büyük olasılıkla araç sıkıştırmıştır motor haklı olabilir dediğim bu videoyla ilgili değil zaten
Bunu niye buraya koydun adam haklı motoru araçtan sayan yok görmedim diyor birde şerefsiz. -
Bunlarin hicbiri yoktur ama yuregi vardir
motorcu hakli uslubu da yerinde transporterdaki adamin basina gelseydi aynisi eminim anasindan girer ninesinden cikardi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 12 Nisan 2015; 15:16:07 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajları seri eksileyen ve motorcuyu haksız bulanlar,kendisini yolun tek sahibi sanan serseri sürücüler galiba?
Benzer içerikler
- kızgınlık yumurtası kafesten alınmalı mı
- direksiyon sınavında komisyon yönlendiriyor mu
- kelmange kako sözleri türkçe
- marlboro touch white
- astral seyahat günah mı
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X