Şimdi Ara

Seneye Kampüslerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar şahsi fikrim seneye çimlerdeyiz. Aşılama iyi gidiyor yaş olarak da düştü bayağı akademisyenler falan da aşılanıyor sanırım. Daha 3 ay var 13 eylüle daha da artar bağışıklık oranı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen burada kaf övmeye devam edersin gibi :D

• Beceremezler aşı 1 yıl etkili daha başa dönecez

• Tom Ellis kullanıcısına yanıt

Ne kadar boş ve kindar bir insansınız. Burada benim gibi öğrenci kardeşlerim için iyi bir dileğimi düşüncemi paylaştım. Çok şükür netlerimden memnunum. Size de iyiliğiniz için biraz daha az haset biraz daha az kin nefret diliyorum.

• Bana açılacakmış gibi geliyor

• + tünelin sonu yazın sonunda.Yaz ayları bitince daha karanlık bir tünele gireriz.

Bana sadece tıp gibi gerçekten gidilmesi gereken bölümleri açarlar gibi geliyor.Evden halledilebilecekleri eve tıkarlar.

BOUN'u kazanan herkesin Kilyos'a geldiğini düşünsene zaten 3 kişilik odada 5 kişi kalıyon bir kişi covid olsa ki olmama ihtimali yok gibi okulda 2 haftaya herkes güle güle.ODTÜ vs için de durum çok farklı olmaz aynı odada kalıyorsun aynı havayı soluyorsun üstüne kapalı ortam.Maskeyle yatma ihtimalin vs de yok o yüzden çook zor.Gerekli bölümleri alıp pandemi şartlarına göre bir yurt ayarlaması gelir gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E67

+ tünelin sonu yazın sonunda.Yaz ayları bitince daha karanlık bir tünele gireriz.

Bana sadece tıp gibi gerçekten gidilmesi gereken bölümleri açarlar gibi geliyor.Evden halledilebilecekleri eve tıkarlar.

BOUN'u kazanan herkesin Kilyos'a geldiğini düşünsene zaten 3 kişilik odada 5 kişi kalıyon bir kişi covid olsa ki olmama ihtimali yok gibi okulda 2 haftaya herkes güle güle.ODTÜ vs için de durum çok farklı olmaz aynı odada kalıyorsun aynı havayı soluyorsun üstüne kapalı ortam.Maskeyle yatma ihtimalin vs de yok o yüzden çook zor.Gerekli bölümleri alıp pandemi şartlarına göre bir yurt ayarlaması gelir gibime geliyor

Acaba aşı olanlara açmak gibi bir şey yapılabilir mi ahaha senaryodan bol bir şey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİ de kredisiz dersler??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam daha 3 ay var. Bugün 750.000 aşı yapılmış çok ciddi bir sayı

• Açılacak gibi. Herkes seviniyor ama bu süreçte her şeyin fiyatı 2-3 katına çıktı yemekten tut kiraya kadar kısacası kampüslerde bizi hiç iyi günler beklemiyor. Esnafta elini ovuşturuyor :)

• ray nerden biliyon belki gidemeyecen bu sene yıgılmadan ötürü

• matrix066 M kullanıcısına yanıt

Yığılma beklemiyorum. En kötü ihtimal 2020 gibi gelir. Sorular kolay olsa bile 30 dakika gitti ve lti geldi. O yüzden en kötü 2020

• quote:

Orijinalden alıntı: Ray Allen 20

Yığılma beklemiyorum. En kötü ihtimal 2020 gibi gelir. Sorular kolay olsa bile 30 dakika gitti ve lti geldi. O yüzden en kötü 2020

Aynen öyle sonunda doğru yolu buldun  

• Bu sene zaten kampusteydik mayfest ve 76 çimleri tıklım tıklımdı

• Yaşı gelen otomatikman olacağı için açılmış olur hocam zaten öyle bir ihtimalde. En iyi ihtimal ilk dönem online diyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bence sadece uygulama isteyen bölümleri açacaklar alışa 3. doz falan diyolar aç kapa yapmazlar ya açarlar her yeri ya da bazı bölümleri açarlar

• bir yıldır hibrit eğitimde yurtta kalıyorum azıcık beyni olan kendini koruyabilen biriyseniz kapmıyorsunuz. covid olanı izole etmeyi doğru dürüst başarırsa yurtlar yaşanıyor.

• gardaşlarım pavyonlar acılmadan üniversiteler acılmaz kısa ve net daha konusunu acıp tartışmayın tamammı

• Aslında bence şu an aşılama olarak güzel gidiyoruz annemin yaş grubuna aşı hakkı doğmuş hemen ertesi güne randevu alabiliyorduk bugün aşısını oldu bakan da diyor aşılama yüksek diye tabi belli bi kesimde de aşı karşıtlığı var umarım herkes kısa zamanda aşılandıktan sonra normal hayatımıza dönebiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • heatcan kullanıcısına yanıt

Hocam sen muhtemelen vakıfta okuyorsun ama Boğaziçi'ne şehrin dışından gelen çok şimdi o izole olayı sorun mesela.Zaten kapasite ancak yetiyor ki refah bir yurt vs falan yok yani 2-2 kalıyorsun ama diyelim birisi covid oldu onu yurtta nereye koyacaklar zaten yer yok ki.Benim aklıma gelen yol şu ,eğer aşılama tam olursa sorun yok zaten ama aşı da %100 koruma sağlamıyor zaten onu da söyleyeyim.Amcam Almanya'da yaşıyor aşısını oldu 1 hafta sonra covid oldu bileti yandı yani bu da net çözüm gibi durmuyor,Zaten adı üstünde virüs olduğu için farklı varyasyonları olacaktır.

Bana kalırsa mesela Hacettepe tam bilmiyorum ama tıp diş var diyelim bunları açacak siz gelin diyecek.Uzaktan hallolabilecek bölümlere ise online yapar muhtemelen bu insanları da pandemi koşullarına uygun yurta yerleştirir böylece sorun kalmaz.Yani bana en mantıklı gelen yol bu( ben açılmasını istiyorum ama düşününce nasıl olacak ne olacak 3 ay sonrasında tekrar oturup konuşmak lazım ama şu an için yol bu.)

İnşallah dediğiniz gibi olur da açarlar yani inanın alayınızdan daha çok gitmek istiyorum, zaten bulunduğum şehirden gitmek için yks calismaya başlamış biriyim ama rasyonel bakınca bu yol daha mantıklı geldi.

• Aşılama da sistem çökecek kadar güzel ilerliyoruz. Hastanelerin önü tıklım tıklım. Bence eylülde garanti açılır böyle giderse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.