Şimdi Ara

Seneye hem tmden hem saydan hazirlanacak var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayisalim bu sene mezuna kalicam buyuk ihtimalle.Seneye matematikte iyi netler yapabilecegimi dusunuyorum.Fen icin konusursak ogretim hayatim boyunca cogu kisi gibi son gun calistim hep ama 0im diyemem.Fizik harici biyoloji ve kimyayi hallederim diye dusunuyorum.Fizikden bahsedersek hic adam akilli otuurp calismadim hoslanmiyorum pek bu yuzden sayisal olarak bilgisayar muhendisligi istiyorum(tek sebebi degil tabi).Ama 1 senede onuda hallederim diye dusunuyorum eger calisirsam tabiki calismak sikinti calisma istegi hic olmadi ama simdi seneye it gibi calisicam sanirim.
    Diger yandan bu gunlerde ilgimi boun ybs cekiyor ama onun haricindede tmde baska bolum okumam heralde.Bana ailem 11de tm secmemi onermisti hukuk icin bende tm olursam isletme veya ekonomi gibi seyler okuyacagimi soyledim ama sayisalin daha agir bastigini soyleyerek sayisal sectim.Ybs hem yazilim hemde isletme tarzi bu yuzden ilgimi cekti.

Asil gelecegim konu su.Simdi tmden hazirlanip boun ybs tutmazsa hayatimin sokunu yasarim cok kotu olur.Bu yuzden ikisindende hazirlanmak gibi bir dusunce geldi aklima.Cok zorlanirmiyim sizce nasil bir sey uygulamaliyim.Aranizda boyle yapan birileri oldumu,onlar ne yaptilar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisine birden odaklanmak zor olur. sayısal olduğunuzdan tyt fenininzin de fena olmadığını düşünüyorum sene içinde baya öne atar bu sizi . Sene içinde mat geo agirlikli giderseniz seviyeniz de çok kötü değilse ybs kazanırsınız. Olmazsa da işletme ekonomi siyaset vs bişey yazarsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akfq A kullanıcısına yanıt
    Tyt fende kimya biyo konularini biliyorum bi tekrarima bakar. fizigim yok.Yeterli calismayla boun ybs kazanirim gibime geliyor ama baskada ilgimi ceken bolum yok tmde ondan cok kararsizim eger gelmezse bisiler yiyebilirim.

• 11. sınıfın 1. dönemi tm 2. dönemi mf 12. snıf 1. dönem tm 2. dönem mf mezun senesi 1. dönem mf ikinci dönemine tm olarak devam ettim hiç ama hiç tavsiye etmiyorum karakter olarak kararsız bir yapıya sahipsen sadece bir alana odaklan yoksa benim gibi gelgitler yaşayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuzcu11 -- 18 Haziran 2020; 19:39:27 >
  • Evet mf ile karsilastiracak olsak cok daha kolay.Sayisala gore is yuku daha az.Birkac ay saglam tyt kasip sonrasinda ayt mat kasmak en son edebiyat tarih cografya calisilirsa guzel siralama gelebilir bencede.Teoride boyle gozukuyor ama pratikte bilmem

• matematiği bilmem ama tmci arkadaşlarım var adamlar 3-4 ay sağlam ayt mat kastılar +30 görüyorlar o kadar zor olmasa gerek ben tsciyim edbsos kısmı zaten çoook basit 1-2 ay edb sos kasan adam rahat +35 yapar sınavda
    bence pratik teoriye uyar :D
    Daha Fazla Göster
  • Umarim uyar hocam tesekkur ederim iyi calismalar

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.