Şimdi Ara

Seneye Fatih Terim'in Burak Yılmaz'a Süprizi Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burağa süprizim var demişti sivas maçı sonrası şampiyonluk kutlamasında.

Dün ligtvye bağlandı yine burağa süprizim var dedi sahada en az 10 km koşacak dedi. Şansal Büyüka'da 2000 li yıllarda ki ileride basan takım geri dönecek heralde hocam dedi. Fatih Hoca'da yorum yapmadı.

Sizin yorumunuz nedir bu konuda ?

• Burada herşeyden önce Burak'ın takımda kalacağı anlamına geliyor değil mi,o çok önemli nokta.Selçuk,Alper,Melo(Ali Dürüst'ün inşallah bu sefer uzun sürmücek açıklaması),Drogba,Sneijder,Burak şeklinde devam edeceğini düşünüyorum.Sezon başı kampıyla mükemmel bir yapıya dönüşür bu sistem.
  • Hoca konuşmasında laf arasında sneijdere mesaj yolladı. Yanlızca yerliler değil seneye takımdaki yabancı oyuncularında aynı şekilde koşması gerekecek dedi. Benim aklıma direk sneijder geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qubee

Hoca konuşmasında laf arasında sneijdere mesaj yolladı. Yanlızca yerliler değil seneye takımdaki yabancı oyuncularında aynı şekilde koşması gerekecek dedi. Benim aklıma direk sneijder geldi

Özellikle sezon başı kampına vurgu yaptı,hakikatten normalde takımda en en en parlak adamın sneijder olması lazım ama herkes o yokmuş gibi davranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

quote:

Orijinalden alıntı: qubee

Hoca konuşmasında laf arasında sneijdere mesaj yolladı. Yanlızca yerliler değil seneye takımdaki yabancı oyuncularında aynı şekilde koşması gerekecek dedi. Benim aklıma direk sneijder geldi

Özellikle sezon başı kampına vurgu yaptı,hakikatten normalde takımda en en en parlak adamın sneijder olması lazım ama herkes o yokmuş gibi davranıyor.

Akıllı taraftar bu sene Sneijder'dan aşırı bişey beklemiyor zaten. Ha kurtardığı maçlar oldu tabi ki ama onlar ekstraydı. Bizim için asıl damga vuracağı sezon gelecek sezon olacak. Sezon başı adam akıllı bir kamp geçiren ve takımla uyumunu arttıran bir Sneijder bu ligi ağlatır :)

• Ben seneye Drogba'dan bomba bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millet kanata geçiyor diye yorumlamışta alakası yok.Hücum pres Burak tan başlayacak seneye.Ayrıca kanata filan koyulacaksa ilk gelen teklife satsınlar daha iyi Burak ı.Hız dışında kanat oyuncusunun hiçbir özelliği yok adamda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.