Şimdi Ara

Seneye Alper Potuk hangi takıma gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler malum Alper Potuk bu yaz büyük ihtimal transfer olacak , şuan en büyük adaylar Fenerbahçe ve Galatasaray sizce bu transferi kim bitirir ?



  • Hiç canlı canlı izleme fırsatım olmamıştı açıkcası ve ben kendisini çok beğendim. Ancak kafama takılan soru bizim Alper Potuk'a ihtiyacımız olup olmadığı.
    Macaristan maçında gördük ki genellikle oyununu rakip yarısahada oynayan ve oralarda tehlikeli olan bir futbolcu. 4-3-1-2'nin orta üçlünün sağına koyabiliriz
    ama Melo'nun alternatifi olarak görmüyorum kendisini. Hücumda sağ taraftan yapacağı bindirmeler ve içeriye kaçışları harika olabilir. Eğer alınacaksa Hamit'in alternatifi olması daha muhtemel gibi geliyor bana. Sistem ve oyuncular üzerinden düşünürsek bence Fenerbahçe'nin daha çok ihtiyacı vardır Alper'e. Baroni ve Meireles aldıkları paraları hakeden adamlar değiller bence.
  • bize melonun yerine çok kalite bir yabancı lazım yaya toure tarzında selçuk ile beraber oynayacak teknik kapasitesi olacak ve sağlam olacak snejder burak drogba yeter bize alper gelirse yedek bekler
  • Galatatasaray Trabzonspor Fenerbahçe


    Bence 2 değil 3 ihtimal var.
  • Ts Bjk öyle bir maddi gücü yok.
    Fb yönetimi değişmeden alamaz.
    Gs ile anlaştı haberleri geliyor

    Yalnız Alper , Selçuk tarzı bir ön libero.Melo alınmazsa o özelliklerde bir yabancı ön libero ya da İnler alınmalı.
  • Fiyatı cidden artmış olacak ama biz alırız diye düşünüyorum.
  • beşiktaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911

    beşiktaş

    Beşiktaş önce borçlarını kapatsın nereye alıyor.

    Arkadaşların dediği gibi Alper daha çok Selçuk tarzı oynuyor. Melo kadar defansif değil gibi. O yüzden fenere daha yakın görünüyor.
  • Onder1911

    Beşiktaş ile adı hiç geçmedi.


    Werner Heisenberg

    Fener girerse fiyat yükseltmek için girer almak için değil.

    D C X L

    Alper de ileri meyilli selçuk ta ikisi aynı anda oynarsa birisi geride kalmak zorunda olucak biraz işleri sıkıntıya sokar gibi. Daha önce aklıma gelmemişti. Ama ligde ikisi oynarsa acımayız rakip takıma. Bize Ş.liginde Melo tarzı oyuncu lazım. Oda zaten inler oluyor ama ateş pahası o paraya gelmeyecek adam yok. Sadece yabancı sınırı için rahatlık verir bize.
  • beşiktaş alır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thanatos13

    beşiktaş alır

    O gülücügü görünce aklıma Sabit Kanca geldi şimdi. Uçamazsın tombiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrockLyn

    bize melonun yerine çok kalite bir yabancı lazım yaya toure tarzında selçuk ile beraber oynayacak teknik kapasitesi olacak ve sağlam olacak snejder burak drogba yeter bize alper gelirse yedek bekler

    +1
  • hey allahım beşiktaş alır diyorlar komedi, sene başı 500bin dolar için futbolcuları kovdunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst seviyenin oyuncusu olduğunu gösteren yerli oyuncu sayimiz sadece 4. Eğer üst seviyede rekabetci olmak ve orada sürekli bulunmak istiyorsak, bu sayi en az 7-8 olmali. Alperde Turkiyedeki yerli oyuncu havuzunda o seviyenin oyuncusu olabilecek potansiyele sahip nadir oyunculardan. Fatih Hoca, oyuncu gelistirmede konusunda mükemmel bir isim. Yerli kalitesini artirmak icin Alper gibi oyunculari kacirma gibi bir lüksümüz yok. Bununla birlikte max 3-4 milyon euro ederi olan bir oyuncuyada sirf bu yüzden 10+milyon euro verilmez. Neticede Hamit ve Selcuğun bölgesi icin alternatif oyuncu olacak.

    Regista/anchor mevkisinde eğer Melo ayrilirsa, üst düzey bir isme ihtiyac var. Ek olarak savunmayi organize edecek lider özellikleri olan, cabuk ve yüksek pas kalitesine sahip bir oyuncu. Bu 2 oyuncu profili diğer transferlerden cok daha önemli. Cünkü bu 2 oyuncuyu ilk11 kalitesini artiracak.

    Alperin gideceği takima gelince, Anadolu takimi kim daha fazla para verirse, oraya satar. Fakat tercih Alpere kalirsa, Galatasarayi sececeğini düsünüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zmax

    hey allahım beşiktaş alır diyorlar komedi, sene başı 500bin dolar için futbolcuları kovdunuz

    Sanki parasını sen veriyon.
  • Bu yazın yerli transfer kapışması Alper Potuk olur , açıkçası ben milli takımda oynamasına sevinemedim çünkü bu bile fiyatına etki edecek unsurların başında ...

    Beyler bende öyle çok ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum ama hem milli seviyeye ulaşması hemde genç olması bizim için iyi bir alternatiften ötesi olabilir , milli takımdaki ofansif görüntüsü kafanızı karıştırmasın ben baya maçını izledim geri top alıyor geriye dönüşleri iyi yapıyor tabi büyük takımda nasıl olur bilemem...

    Diğer yandan fb bir ara anlaşırlar gibi oldu son anda değişti durumlar geçen sene yada ondan önce ...eğer fb tekrar almak isterse Eskişehir başkanının 7 8 den aşağı fiyat koymayacağını düşünüyorum ciddi anlamda 2 takım isterse birimiz 10 verip alırız gibi geliyor oda çok fazla avrupa 10 verdiğiniz zaman çok iyi adamlar alırız ...kaldı ki sneijder 7,5 m euro düşünün

    umarım gaza gelmeden adam akıllı strateji yaparız transferde




  • Bize gelmesin, Baroni'nin altında yok olur.
  • Adamların ne zoruna gitmiş, espri olarak Beşiktaş alır bile yazsan yok paranız yok sizin gidin alamazsınız diyorlar. Nereden biliyorsun la para olmadığını? Kulübün gelir gider dengesini kontrol ediyor sanki. He, tamam Galatasaray alır diyelim de sevinin, konu o amaçla açılmış. İyice transfer delisi oldu Galatasaraylı tarafların büyük bölümü.
    Sinirli mode off: Beşiktaş'ın şu an Alper Potuk'a ihtiyacı yok. Yönetim almak istese de ederinin üzerinde bir miktar isterler. Bu maddi sıkışıklıkta o kadar para Alper'e harcanmaz. Fenerbahçe'nin de orta sahasında yedek olarak Sezer var zaten. Engin'i gönderip Galatasaray almak isteyebilir büyük ihtimalle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mucha

    Bize gelmesin, Baroni'nin altında yok olur.

    Hocam baroni demişken konu ile alakasız ama baroni avcı teklif ederse Türk milli takımında oynarım demiş...

    Baroni brezilyada oynamadı diye biliyorum yani avcı çağırırsa oynar da saçma bir tercih olur ...

    hocam sen ne diyorsun bu konuya bana baya ilginç geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

    Adamların ne zoruna gitmiş, espri olarak Beşiktaş alır bile yazsan yok paranız yok sizin gidin alamazsınız diyorlar. Nereden biliyorsun la para olmadığını? Kulübün gelir gider dengesini kontrol ediyor sanki. He, tamam Galatasaray alır diyelim de sevinin, konu o amaçla açılmış. İyice transfer delisi oldu Galatasaraylı tarafların büyük bölümü.
    Sinirli mode off: Beşiktaş'ın şu an Alper Potuk'a ihtiyacı yok. Yönetim almak istese de ederinin üzerinde bir miktar isterler. Bu maddi sıkışıklıkta o kadar para Alper'e harcanmaz. Fenerbahçe'nin de orta sahasında yedek olarak Sezer var zaten. Engin'i gönderip Galatasaray almak isteyebilir büyük ihtimalle.

    Hocam transfer manyağı olmakla ne ilgisi var Allah aşkına hemen gaza gelip asi moda bağlamışsın ne gerek var...Zaten bjk durumu parayla ilgili değil kulübe gelen gelirlerle ilgili fb gs bu yüzden daha rahat gözüküyor büyük gelirlere sahipler özellikle gs bu sene üst düzey gelirlere ulaştı yani bjk oyuncu almak isteseler bir şekilde alırlar ama sonrası daha da saçma olur ....mantıklı düşünürsek Alper için büyük oynayacak 2 kulüp var fb ve gs burada bjk yada ts için art niyetli konu değil




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.