Arkadaslar eos 550d alacagım kısmetse fakat nakıt ya da kredı kartıyla degıl de senetle taksıt yaparak almayı dusunuyorum.Hayyam senet yapıyor mu.Yapmıyorsa senet yapan baska bı yer var mı bıldıgınız.Son olarak da eos 550d'nin hayyamdakı son fıyatını bılıyor musunuz?
Arkadaslar eos 550d alacagım kısmetse fakat nakıt ya da kredı kartıyla degıl de senetle taksıt yaparak almayı dusunuyorum.Hayyam senet yapıyor mu.Yapmıyorsa senet yapan baska bı yer var mı bıldıgınız.Son olarak da eos 550d'nin hayyamdakı son fıyatını bılıyor musunuz?
CanonTürk'ten bir arkadaş bugün Odak Fotoğrafçılık'tan almış ;
1625'e Sdhc 8gb class10 30mb/sn kart ve uv filtre ile kit 1525 canonturk fiyatı :)
Evkur satıyor senetli ancak oldukça yüksek vade farkları biniyor üzerine
quote:
Orijinalden alıntı: tuğra_
Evkur satıyor senetli ancak oldukça yüksek vade farkları biniyor üzerine
Ki Evkur bir de garantili satıyor yanılmıyorsam; o makine rahat 3,000 TL yi bulur. :)
Bana evkur demeyın de ne dersenı deyın.Nefret ederım evkurdan Hayyam pasajında ya da sırkecıde senet yapan bı esnaf yok mu yahu.Illakı bu sekılde alısverıs yapmak ısyeyenler de olacaktır.
Zaten sende soylemişsin ama Evkur kazik oglu kazigin teki yahu sakin düşünme zaten.. En zor günlerinde bile kapisindan geçmeyi ALLAH nasip etmesin inş..
Ben kendi makinemi almadan önce piyasada nerde ne kadar diye araştirma yaptigim zamanlarda Nikon D5000 boy ve 18-55 kit lens PEŞİN FİYAT=1.879 TL fiyat biçmişlerdi.. Dikkat diyorum body ve lens başka bişiy yok body ve lens 1,879 TL !!!!!! SİRF ögrenmek için 15 aylik taksitlere bölünmüş fiyati sordum ayda 160 TL ocakta ödemeye başlama filan filan Sirf D5000 için bile o kampanyayla alan birine Nikon D5000 2.400 TL e geliyo.. Var gel sen 550D için yaptiklari taksitlendirmeyi düşün..
Canon 550D'nin peşin fiyati 2.450 TL ise + evkurun kazigini da eklersek olur sana 2.700... ( en düşügünü soyluyorum ) 15 aylik taksitli kampanyadan almak istedin diyelim 2.700, oldu sana faiz ile 3,150... 3,150'i 15 aya bölelim ayda sana 210 - 230 TL e falan geliyo..
Hayirli olsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme