Şimdi Ara

Senede 12000 km yapan biri için suv...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir araba alma arifesindeyim. Bundan dolayı bu günlerde yoğun bir araştırmaya tutuldum.Ortak akıl daha mantıklı geldi bana sizlere danışacağım.

Şimdi ben şehir içinde işe eve aracı kullanan biriyim , ek olarak yıl içinde 20 kere falan araç 40 km lık bir ilçeye gider özel bir işimden dolayı .

yazın 3 bin şehirlerarası yaparım taş çatlasa.yeni sene de 4 bin şehir içi 3 bin şehirler arası yapan biriyim.

Bu durumda akıl ve bilgi dizel kel alaka, alacaksın benzinli al diyor.Bende senelerde LPG li focus kullanmış ve son derece memnun kalmış biri olarak benzin artı lpg yana olmaya başladım.

AKLIMDA İSE MUTLAKA BİR SUV ARAÇ VAR.GÖZÜMDE OLAN HYUNDAİ İX35 YADA KİA SPORTAGE YADA ONA DENK olan başka araçlar.BU ARADA ARABALARDAN BÜTÇEMİN NE KADAR OLDUĞU ÇIKMIŞTIR.

-------------
    Ama bu yukarıdakiler benim mantığım.Benim gibi araç kullanan birine öneriniz nedir.Ama vazgeçilmezim SUV olacak aksesuar olarak otomatik olacak , panoramik tavan olacak , hız sabitleyici olacak , yokuş kalkışş desteği olacak (genelde bunlar eşim için) bir de mümkünse hafızalı koltuk ayna olacak.

Çünkü eşim ve ben koltuk altındaki kolu her binişte ayna ayarından bıktık usandık.yani şöyle araca binince profil 1 dense bir anda koltuk ve aynalar bana göre hemen ayara geçse nimet olur. Biliyorum bazıları için bu gereksiz bir durum.Ama inanın bizim için çok önemli. bu arada bu hafızalı koltuklar satiliyormus. ama ben hiç görmedim bilen bi haber verebilirse iyi olur

EVET DİLİMİN DÖNDÜĞÜ KADAR ANLATTIM.SÖZ SİZDE.NE DERSİNİZ.HANGİ MARKA MODEL MANTIKLI .SIFIRDA 2.ELDE OLABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 15 Mart 2015; 15:33:48 >

• Subaru XV modeline bakabilirsiniz.
  • Bahsettiğiniz araçlar hem turbo benzinli performansı göstermez, hem de LPG maliyetleri yüksek. Her türlü benzinli alın derim. Zaten dizel alsanız, istediğiniz gibi dolusunu bulamazsınız. Limit tam olarak kaç bilmiyorum, ama aklıma Nissan Qashqai 1.2 geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerinize göre ix35 mantıklı ama bu sene yeni kasası geliyor
  • 7000 km için lpg ye değmez, benzinli olsun hakkını verin.
  • İX35 almak mantıksız bir seçim olur çünkü artık üretilmeyecek tucson modeli ile devam edecek...

Sportage 2014 makyaj ile daha çekici hale geldi. Tavsiyem sportagedir...

Otomatik vites 10 litre civarında gezersiniz İstanbul'da ikamet ediyorsanız...

Yakıt tüketimi sıkıntı olur derseniz gerçi yılda 7.000 km hiçbir şey ama ek tavsiye Jeep Renegade 1.6 multijet

Herkes 1.2 otomatik turbo qashqai ALIN der fakat aracı turbo götürüyor motor değil...

Umarım anlatabilmişimdir...

Yeni nesil artık turbo oldu fakat Orantısız turbo kullanımı ilerleyen km Lerde sıkıntı çıkaracak...

Motor turbo uyumu kesinlikle şarttır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Power kullanıcısına yanıt
    Onu bir araştırayım.Bana yabancı bir araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Acaba ne zaman görünür bu yeni kasa.Birde birşey ekleyeyim

Diyelimki araçta ilk aldığım zaman hafızalı koltuk yok.sonradan bu özelliği ekletebiliyor muyum serviste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 13 Mart 2015; 23:56:45 >
  • casper5353 kullanıcısına yanıt
    Renegate ti araştırcağım.
    Fakat qashqai turbo hakkındaki yorumlarınızı tam çözemedim.
  • https://www.youtube.com/watch?v=wS3PiIxdmWA
    araç tanıtıldı sadece piyasaya çıkması bekleniyor
    hafızalı koltuk durumu modelden modele değişir, servisin keyfine kalmış
  • FORD S MAX görüp inceleyin....0 km 1600 cc benzinli mevcut.....Malum sitede ise Dizel 145 Hp otomatik FORD S MAX muhteşem otomobiller uygun fiyatla satılık...40 - 80 Bin arası Çok seçenek var...Karar sizin..
  • Mitsubishi nim suv aracına da bakabilirsiniz fikir oluşturması açısından adını unuttum şu anda

• Ben de sizin gibi az kilometre yapan biriyim herkes benzinli al diyor ama ben dizel tercih ediyorum zaten şuan orta sınıf arabalarda aralarında çok fiyat farkı yok ve ayrıca bir yere gideceğim zaman arabanın yakıtını düşünüp amaan ne gerek var oraya gitmeye şimdi ne kadar benzin yakacak değmez demiyorum.

Not:Benzinli suvlar için konuştum küçük araçlarda benzinli tercihimdir.
  • Blyss B kullanıcısına yanıt
    Oda doğru tabi

• Spo iyidir de onun koltuğunda hafıza var mıydı bilmiyorum diğer istediğiniz özellikler var zaten cam tavan otm. Vites vs

• 1.2 motor turbo olduğu zaman motor yetersiz fakat turbo olduğu için tork patlaması yaşatıp aracı ivmelendirir yani bir nevi turbo aracı hareket ettirir...

Fakat 1.6 gibi atmosferik bir aracı alsanız güç yeterli fakat ivmelenme az dersiniz. O Yüzden 1.6 turbo 170-180 hp gibi motorlar ortaya çıkıyor.

Motor yeterli ekstra turbo konulmuş. Hem Yakıt hem motor Ömrü için yararlı uygulama Yapılıyor...

1.2 turboya karşı Değilim 0.9 turbo dahi var fakat araca göre motor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman hocam "SPORTAJ"sa alma sakin
    Saka bir yana kullanim seviyenize gore dizel gereksiz gozukuyor. Modelden ziyade donanim aradiginiz icin bir model belirtmek dogru olmaz. Donanimlari siz incelemelisiniz. Istekleriniz genelde en ust donanimlarda oluyor. Ama dediginiz araclarda hafizali ayna yok diye biliyorum.

• Ford kuga 1.6 otomatik alınabilir 180 hp biraz yakar ama yaktığı gibide gider

• Asx benim gozume bayagi hos gelmisti bildigim kadariyla lpg uyumuda var ama tam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Blyss

Ben de sizin gibi az kilometre yapan biriyim herkes benzinli al diyor ama ben dizel tercih ediyorum zaten şuan orta sınıf arabalarda aralarında çok fiyat farkı yok ve ayrıca bir yere gideceğim zaman arabanın yakıtını düşünüp amaan ne gerek var oraya gitmeye şimdi ne kadar benzin yakacak değmez demiyorum.

Not:Benzinli suvlar için konuştum küçük araçlarda benzinli tercihimdir.

Orta sınıftan kastınız C-D sınıfı ise dizel farkı 13-14 bini buluyor, bence azımsanmayacak bir miktar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.