Şimdi Ara

Sene sonu ilk 4 tahminleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.Beşiktaş-35
    3.Galatasaray-33
    4.Fenerbahçe-31

İlk yarının puan durumu bu şekilde,ikinci yarı bu durum nasıl olur?Puanlarıyla birlikte yazalım tahminlerimizi,Fenerli arkadaşlar ne düşünüyor onu merak ettiğimden bu bölüme açtım konuyu.

Benim düşüncem,26.,27. haftaya kadar Galatasaray potada kalırsa,şampiyon olur bir şekilde,

1.Galatasaray-72
    2.Beşiktaş-68
    3.Fenerbahçe-66
    4.Başakşehir-65

Bu tarz bir puan durumu olabilir.

Ama eğer 25. haftaya kadar deplasmanlarda puan kaybedip yarışı 5-6 puan bandında geriden takip etmeye başlarsak,

1.Beşiktaş-71
    2.Fenerbahçe-69
    3.Başakşehir-65
    4.Galatasaray-63

3. de olabiliriz tabi,o değişebilir ama ilk 2'nin dışında kalırız.

• Fener +70
    Gs 70-71
    Bjk 66
    Başak 62

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe

Beşiktaş

Başakşehir

Osmanlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahce 72

Galatasaray 70

Besiktas 68

Basaksehir 66
  • Fenerbahçe
    Başakşehir
    Beşiktaş
    Galatasaray
  • Bjk-Fb
    Başakşehir
    Gs

FB ya da BJK hangisi transfer dönemini daha iyi geçirirse o şampiyon olur .
  • Başakşehir
    Fenerbahçe
    Beşiktaş
    Bursaspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 28 Aralık 2016; 13:49:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Transfer döneminde Fenerbahçe kadrosunu sağlam güçlendirirse şampiyon olacağını düşünüyorum. Ama gerekli takviyeler yapılmazsa Beşiktaş daha yakın olur şampiyonluğa.

1-Fenerbahçe
    2-Beşiktaş
    3-Başakşehir
    4-Galatasaray
  • Şenol Güneş yedirmez beyler.

Başakşehir plasesi bekliyorum tabi, isimler kaliteli ve hakemlere bağırıp çağıran bi oyuncu mevcut.

GS, Riekerink ile 2. ya da 3. bitirir. Bizimkilerin deplasman performansı Acun'un programına çıkan komedyen perfromansı gibi bayıyor. Nereye kadar böyle sürer ?

FB'yi kesitmek zor. Hocaları yeni, her hafta değişik kadro ile maça çıkıyorlar, özellikle hücum hattı bol alternatifli görünsede bir türlü idaeli yakalayabilmiş değiller.

Bizim şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum. Kovalarız çünkü fikstür bizden yana. En baba maçları içerde oynayacağız. En büyük artımız bu, yoksa hocası ve düzgün yönetimi olmayan GS'nin şampiyon olması demek tarihin yeniden yazılması gibi bi şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G?

Şenol Güneş yedirmez beyler.

Başakşehir plasesi bekliyorum tabi, isimler kaliteli ve hakemlere bağırıp çağıran bi oyuncu mevcut.

GS, Riekerink ile 2. ya da 3. bitirir. Bizimkilerin deplasman performansı Acun'un programına çıkan komedyen perfromansı gibi bayıyor. Nereye kadar böyle sürer ?

FB'yi kesitmek zor. Hocaları yeni, her hafta değişik kadro ile maça çıkıyorlar, özellikle hücum hattı bol alternatifli görünsede bir türlü idaeli yakalayabilmiş değiller.

Bizim şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum. Kovalarız çünkü fikstür bizden yana. En baba maçları içerde oynayacağız. En büyük artımız bu, yoksa hocası ve düzgün yönetimi olmayan GS'nin şampiyon olması demek tarihin yeniden yazılması gibi bi şey.

Bu tarihi o zaman çoktan yazdık dediğine göre.2007-2008 sezonu tam da yazdığın gibiydi.

• 1- Beşiktaş
    2- Fenerbahçe
    3- Başakşehir
    4- Osmanlı yada Galatasaray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2016

quote:

Bu tarihi o zaman çoktan yazdık dediğine göre.2007-2008 sezonu tam da yazdığın gibiydi.

Son 6 hafta hocasız kalmakla bütün bi sezon hocasız kalmak aynı şey değil.

Bi de Hakan Şükür ,Hasan Şaş ve Adnan Polat faktörü vardı.

Şimdi Sabri ve Selçuk bu takımın kaptanları, başkanda malumumuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2016

quote:

Son 6 hafta hocasız kalmakla bütün bi sezon hocasız kalmak aynı şey değil.

Bi de Hakan Şükür ,Hasan Şaş ve Adnan Polat faktörü vardı.

Şimdi Sabri ve Selçuk bu takımın kaptanları, başkanda malumumuz.

Bütün sezon da hocasız değildik ki bu sezon,Riekerink her maçta sınıfta kaldı dersek haksızlık etmiş oluruz.Hem Feldkamp hastalandığından birçok maça da çıkamamıştı o sezon.

Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın çok büyük etkiye sahip olduğuna katılıyorum,aynısı Selçuk,Sneijder ve Muslera için de geçerli bence şu an.Zaman zaman kötü oynayıp bizi delirtseler de ortaya 'winner' karakter koyabilmek bambaşka bir şey ki,bu üç futbolcuda da bundan olduğuna inanıyorum.

• Fenerbahçe(Transfer dönemine bağlı)
    Beşiktaş
    Galatasaray
    Başakşehir
  • Fenerin şansını cidden düşük görüyorum önünde 3 takım var, 2,4,5 puan geride bu takımlardan. Bu takımların ikisi ile deplasmanda oynayacaklar, üstüne bu sene Kadıköy avantajından da yararlanamıyorlar. Olmadık puan kayıplarını fazla yaşıyorlar, 75 puanı sınır olarak düşünürsek ben buna ulaşabileceklerini düşünmüyorum.
  • 1- Transfer dönemini nokta atışlarla geçirirse Fenerbahçe. Ama transfer döneminde istenilen transferler olmazsa Beşiktaş olur.
    2- Yine şampiyona bağlı. Fenerbahçe ve Beşiktaş ilk 2'yi paylaşırlar bir defa o kesin.
    3- Galatasaray
    4- Başakşehir olur.
  • Besiktas 75

Fener 71

Basaksehir 67

Gs 62

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş 70

Fenerbahçe 68

Başakşehir 64

Galatasaray 63

Osmanlı 55

Bursa 54
  • Bu Galatasaray şampiyon olursa vah bizim ligimizin haline :)
  • Konu başlığını beyaz futboldanmı aldın kardeş :D

Fenerbahçe
    Beşiktaş
    Başakşehir
    Osmanlıspor Not:Osmanlı yerine Bursa olabilirdi ama Hamza hoca ayrılacakmış.
    5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartolomeooo -- 29 Aralık 2016; 0:6:16 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.