Şimdi Ara

Sendit'e Oyun Sipariş Etmek..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ben sendite sipariş verecemde stock ' da kalmamış çok ilgi gördüğünden tekrar alacaklardır diye ümit ediyorum her neyse ben şimdiden sipariş verebilirmiyim? + kredi kartı numarasını başka kişiden alcağım için oyun geldiğinde bir sorun olurmu ? yani o kişiyimi isterler + fatura ayrı bir yere oyun ayrı bir yere gelse oluyormu(çok önemli dill geçebilirsiniz)+ diyelim sipariş verdik adresimi street gibi mi yazacaz yoksa sokak , bilmemne mahallesi falan diyemi önceden sipariş edenler ilgilenirlerse sevinirim , şimdilik bu kadar tşk

bu arada oyun pes5..

• adres konusundan başlayım. adresini türkçedeki gibi yaz. ama i/I, ü/u gibi ingilizcede olmayan harflere dikkat et. mesela. "Salkimsogut Sokak. No:25/1 Dikmen Caddesi Cankaya Ankara" gibi olsun.
    kredi kartının bilgilerini doğru girdikten sonra sorun olmaz. kargo şirketleri türkiye'deki dağıtımı ptt.'ye bırakmış. adrese teslim yane. yazdığın adreste kim varsa o alır. sorun olmaz.
    fatura adresini ve teslim adresini farklı girebilirsin. ondan da sorun olmaz.
    bence alacağın oyun stoklara girince ver siparişi. zaten stokta yoksa siparişin sisteme girilmez. bu anca ön sipariş durumlarında olur. siteyi takıp et. stoklara girince işlemi yap.

• ok çok saolasın verdiğin bilgiler için.
  • birşey değil dostum. iyi eğlenceler.
  • benimde bir sorum var.. sendit'ten gelen paketi postaci kutuya birakip mi gidiyor yoksa kapinin zilini calip kisiyemi teslime ediyor. Evde kimse yoksa ne yapiyor, kargo mantiginda oldugu gibi notmu birakiyor.

hayir memlekette herkes namuslu olsa bu sorulari sorma geregi bile duymazdim ama aaa ne güzel janjanlı ici dolu paket gordum diye alip giden, üstü üste salamura gibi apartmanlarda oturmak zorunda olupta yuz tane duduk gibi psota kutulari olan benim gibi insanlar icin para verip aldigim seyin elime gecmesi onemli de ondan.
  • Merak ettim neden herkez pes5 i orjinal alıyo
  • çünkü pes 5 i orjinal alırsan online oynayabilirsin yani internetten taa dünyanın bi ucundan insanla pes 5 oynayabiliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercans -- 3 Şubat 2006 21:13:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.