Şimdi Ara

Sendit.com da FEAR 13.99 Pound

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.sendit.com firmasında orijinal FEAR oyununu 13.99 pounda satıyolar, 1-2 pound da nakliye için alınıyo bildiğim kadarıyla. Firma ingilterede. Daha önce ordan bir iki defa orijinal oyun aldım, nakliye çok ucuz olduğu için oyun tr deki fiyatından daha ucuza gelmişti. 8-10 gün içinde adresime teslim edilmişti sorunsuz olarak. Zaman zaman güzel fiyatlar olabiliyor, bu aralar FEAR için kampanya yapmışlar. Bir bakın derim...

• çok para dostum oyunu 3 ytl ye almıştım

5-10 ytl arasına versinler seve seve alırım.
  • Bu başlığı senin gibi düşünenler için açmadım zati, kimler için açtıklarım kendilerini bilirler...
    5-10 ytl ye anca bi paket sigara alırsın...
  • elinde kaç tane orjinal oyun var da konuşuyon

bide utanmadan senin gibiler diyor sanki kendi sürekli orjinal alıyor.

verdiğim cevaba yanıt yazmak zorunda değilsin o benim görüşüm.
  • 25 ytlye falan patlar herhalde bence de çok uygun orj oyun için
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

çok para dostum oyunu 3 ytl ye almıştım

5-10 ytl arasına versinler seve seve alırım.
  • yaw nakliye ucreti yurt disi sabitmi , pes5 17 pound oda 2.84 * 17 (+3 ulasim) = 56 gayme

fakat bu ne anlama geliyor

Retail price: £34.99
    Sendit's price: £17.99
    SAVE £17.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan2004 -- 19 Ocak 2006 21:32:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

yaw nakliye ucreti yurt disi sabitmi , pes5 17 pound oda 2.84 * 17 (+3 ulasim) = 56 gayme

SAVE £17.00

perakende satış fiyatı :£34.99
    sendit satış fiyatı: £17.99
    kazancın £17.00

ama pes5 yok ellerinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: airea

Bu başlığı senin gibi düşünenler için açmadım zati, kimler için açtıklarım kendilerini bilirler...
    5-10 ytl ye anca bi paket sigara alırsın...

cok hasklısın baba..
  • nasil yok ?gecverliligi : IN STOCK (mevcut) yaziyor
  • quote:

nasil yok ?gecverliligi : IN STOCK (mevcut) yaziyor

buda cevirisi

O sözsüz gider , Fakat biz o söylemeyi her neyse seviyoruz- Evrim futbolu 5 öncesi( PES 5) Yapılar en iyi hatta daha iyi. Yeniyle takımlara izin verdi , Yeni marka haraket eder , Efendi ligini yekpare halde genişletti ve Değişken hava şartları , PES 5 futbol avuttuğunu temin eder. Orjinala hatta daha yakındır

En iyi bölüm , Siz onun için kelimemizi almaya hatta ihtiyaç duymazsınız. . .

Arsenal's Thierry Henry, and Chelsea's John Terry, will be staring out from the box when Pro Evolution Soccer 5 is launched, this autumn. The two men, both at the top of their game in the world famous Premiership, are die-hard fans of PES and proud to be involved.

Thierry Henry kabul etti: " Ben 10 yılların üzerinde için evrim futbolu oyunları öncesi şimdi oynamaktayım. " O hatta çok o PES 4den berinin, oyun göstermeden nasıl hoşlandığını açıkladı. " O bunun gibi bir gerçekçinin yüzü olmak için muhteşemdi ve Sürükleyici futbol başlığı bu yüzden Ben , en yeni versiyon için geri dönmek için zevk alındım" O söyledi. " Ben bir çok güzel oyunu olmak için ne söz verdiği yaratılışla ve promosyonu bulaştırılan olmanı yakından heyecanla beklerim. "

Premiership champion, John Terry, says: "I've been a massive fan of Pro Evolution Soccer for years now and am really pleased to be able to work with the talented people behind such a fantastic game." More than that, 'JT' also claims that PES is, "the game of choice for lots of players as it is so true to the real thing," adding that, "I'm looking forward to getting involved with the launch of this fifth and best version in the coming months - and getting to play advance versions on the way!"

Bizim heyecanla beklemek için çok fazla alan tümümüz var Bizim heyecanla beklemek için weightedin üzerindenin üzerinde ver oyuncular daha fazla kontrolun, weightedin üzerindenin üzerinde oyuncular daha fazla kontrolun, , bir-twos , veriyor olan çok fazlanı alan heyecanla beklemek için çok fazlanı alan tümümüz var , Retuned kontrollarla falan başlıyoruz. Bu gelişmiş canlılıkla , temizce k uyar fakat Daha fazla gerçekçi gözüğüyor olan yalnızca olmayan zaman tekmelerine siz ve maksimum güç için atışları mükemmel biçimde gerektirir- Eğer siz dengeden uzak veya adımları birbirine uymayan ikenin, onlarla oynayan kalkışırsanız siz yanlış atışlar , yapı zayıf ve top ayaklarını sürümek için daha fazla muhtemelsiniz.

In order for you to enjoy the full benefit of the updated controls, Training Mode is extended - rewarding efforts with points used to unlock secrets within the game.

Kulüpler izin verilen yeni , Adların inanılır göstermesi ve arkalarında numaraları içeriyor. Tüm kılı kırk yararak ayrıntılıdır Siz orjinala bir şaşırtıcı benzerliği taşıyan en ünlü oyuncuları bulursunuz. Yetenek ve daha fazla faktörler azimli beceriyi içermek için muazzam bir şekilde genişletilmiş olan oyuncu dizaynı moduna , transfer edilen tüm oyuncularda detay arttı.

Master League, in which you guide a lowly team to glory, now allows player-managers to monitor individual players and see when their health declines.

Tüm oyunlarda , Hava şartları kavga 'variable' olabilir , Düzensiz yağmur veya kara götürüyor. Yeni hava gerçekçilik artırana daha ileri şartlandırır ve PES 'ın tahmin edilemez doğası uyuşur. , PES 5 sizin, şimdiye kadar tecrübe ettiğiniz futbolu avudan en muhteşem ne olursa olsun olur.

• quote:

yaw nakliye ucreti yurt disi sabitmi , pes5 17 pound oda 2.84 * 17 (+3 ulasim) = 56 gayme

SAVE £17.00

Ordan 2 ya da 3 defa oyun aldım, ikisinde de nakliye ücreti 1-2 pound felandı, 2-3 milyon bişey. Galiba 1.5 pound felan almışlardı tr ye nakliye için. 8-10 günde elime ulaşmıştı, ordaki fiyatlar her durumda tr dekinden daha ucuz oluyor, tavsiye ederim, ben sorunsuz aldım ordan...
  • quote:

elinde kaç tane orjinal oyun var da konuşuyon

bide utanmadan senin gibiler diyor sanki kendi sürekli orjinal alıyor.

verdiğim cevaba yanıt yazmak zorunda değilsin o benim görüşüm.

Elimde birsürü orijianl oyun var, işletim sistemim, ms office im vs orijinal, param çok orijinal alıyorum var mı itirazın...

Senin gibilere beleş versen gene gidip korsan oyun alırsınız... Boşa hikaye anlatma, konuyu kirletme gereksiz mesajlarınla... Bu başlığı kimler için açtıysam onlar cevap yazsınlar, senin gibiler değil...
  • tamam aria sen çok bilinçli bir tüketicisin her halinden belli oluyor

senin gibiler madalyayı hakediyor.

madalyayı forum çıkışı alırsın.
  • quote:

tamam aria sen çok bilinçli bir tüketicisin her halinden belli oluyor

senin gibiler madalyayı hakediyor.

madalyayı forum çıkışı alırsın.

Ben mi türkçe konuşmuyorum, sen mi türkçe anlamıyorsun. Konuyu kirletme dedik, hala tartışma yaratma çabasındasın. Çoluk çocukla uğraşıyoruz...
  • Bence fiyat iyi ben tam Warcraft ve Fear alacaktım vazgeçtim nedense....
  • arkadaslar ;

ben bu hafta basinda hem arkadasim icin hem de kendim icin 2 tane aldim, fiyat gercekten guzel. fiyat konusunda endiseniz var ise gameseek.co.uk e bakin derim bu sitede tum oyunlar var ancak fiyat biraz fazla diger yandan sendit ise daha ucuz ancak arsiv sinirli.

bu arada, ben de mumkun oldugunca orjinal almaya calisiyorum ancak her zaman olmuyor iste bunun fiyati iyiydi, oyun cok iyimis e yine fiyati iyidi ben de aldim.
  • quote:

nasil yok ?gecverliligi : IN STOCK (mevcut) yaziyor

valla yeni gelmiş ben de dün gece farkettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.