Şimdi Ara

SEN NELERE KADİRSİN YARABBİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan 1 ay öncesine kadar 2 kızla muhabbetim yoktu, geçenlerde bi kıza açılma sureti ile konuşmaya başladım şimdi de gökten yağar gibi geliyorlar. Çok kararsız durumdayım. SS de koyabilirim. Verdimi tam veriyor cenab-ı Allah

• buralarda bi söz vardır joe no ss no güven
  • Dikkatli ol hepsine yer yap yoksa ortada kalırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LickUP

Ulan 1 ay öncesine kadar 2 kızla muhabbetim yoktu, geçenlerde bi kıza açılma sureti ile konuşmaya başladım şimdi de gökten yağar gibi geliyorlar. Çok kararsız durumdayım. SS de koyabilirim. Verdimi tam veriyor cenab-ı Allah

allah bizede versin din kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: armonyy

Dikkatli ol hepsine yer yap yoksa ortada kalırsın

Aynen öyle yapıyorum hocam ama artık çıkmaza girdi iş hepsi teklif bekilyor benden ve hepside güzel
  • Aaa ne flörtü dostum arkadaş kal biriyle flört edersen hepsini kaybedersin sürekli nabız yokla sürekli takılın tabi iyi aile kızlarının kanına girme diğer türlü de hepsi senin zaten. ne sevgili ne de arkadaş ol arasını tutturursan çok şey görürsün:)

• en yakın zamanda o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Holy r0verr

en yakın zamanda o zaman

Valla bilemiyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LickUP

Ulan 1 ay öncesine kadar 2 kızla muhabbetim yoktu, geçenlerde bi kıza açılma sureti ile konuşmaya başladım şimdi de gökten yağar gibi geliyorlar. Çok kararsız durumdayım. SS de koyabilirim. Verdimi tam veriyor cenab-ı Allah

yemin ediyorum aynı ben bende senin gibiydim hatta liseye başlarken derslerim için kimseyle çıkmıyacaktım fakat kızlar o kadar üstüme gelmeye başladı ki bende en sonunda biraz soğuk davranmaya başladım okulun ilk gününden beri beni beğenen bir kız varmış ama açılamıyormuş neyse bunun bizim sınıfta kuzeni var kuzenide bana söyledi seninle buluşmak istiyor falan gittim kızla buluştum çok şeker tatlı masum biriydi ilk gördüğüm de benlik olduğunu anlamıştım ama daha çok diğer sınıftaki kızların dediklerinden etkilendim kıza demişler ki çocuk fazla havalı seninle ilgilenmez konuşmaz falan sende rezil olursun vs vs şeyler demişler duyunca şok oldum okulda nasıl bir imaj bırakmışım ama kız o kadar güzel şirin ve tatlı ki anlatamam şuan da çok mutluyuz ve sevgilim oldu diye diğer kızlar araya mesafe koydu

imlaya dikkat etmedim gece gece zaten baygınım

• SS
    SS
    SS

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.