< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 3 Eylül 2022; 18:36:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
'Sen kaç modelsin yavrum, modelin falan kalmamış'

-
-
bulgur çorbası adamın zekası üzerinde hakkını vermiş diyecek fazla söz yok
kuru ekmek yedim, kuru soğan yedim, vatanı teslim etmeyiz, vs... muhabbeti yapan adama mikrofon uzatmak baştan hata
laf anlatmaya çalışmanın gereği yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 3 Eylül 2022; 18:41:17 > -
bu soğan ekmek, bulgur çorbası muhabbeti yapanların hep zenginler olduğu gerçeği
Bir ara hülya avşar simit yiyeceksiniz deyip restoranda karidesi, kalamarı götürüyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 3 Eylül 2022; 18:51:7 > -
Hergün bulgur çorbasıyla beslendiğin fiziğinden belli zaten.
Biraz anne sütü. Sonra full bulgur çorbası.
Sonuç bu arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani adam tamam da kadın resmen kendini rezil etmiş. Gerçi ülkenin muhalefetininde yandaşından farkı rengi sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oksijen bu dayıları zehirliyor. Bazı insanlara oksijen yaramıyor. Kadında baskılanmanın dışa vurumunu ortaya koymuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bulgur çorbası adamın zekası üzerinde hakkını vermiş diyecek fazla söz yok kuru ekmek yedim, kuru soğan yedim, vatanı teslim etmeyiz, vs... muhabbeti yapan adama mikrofon uzatmak baştan hata laf anlatmaya çalışmanın gereği yok |
bu soğan ekmek, bulgur çorbası muhabbeti yapanların hep zenginler olduğu gerçeği |
Benzer içerikler
- ittihat ve terakki ingiliz elçisinin arabasına at
- türkiye nin ab ye girmesinin faydaları ve zararları
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- israil asgari ücret
- dost koleji hangi cemaat'in
- dab radyo nedir
- playstation plus
- kapanan hat nasıl açılır
- 2024 en çok satan arabalar
- türk telekom zam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X