Şimdi Ara

şemsiye???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şemsiye alıcam netten ama bu saplılardan düşünüorum baston şeklinde celal birsene baktım 40 tl falan finansbanka 3 e bölüor başka nerelerden ve hangi marka alabilirim???Netten başka siteler varmı alınabilecek şimdiden teşekkürler

• yukarı
  • 90 kişi bakmış 1 tabe bile cevap yok
  • Baston şeklinde olan kıvrılmayan çubuklu şemsiyeler acayip sağlam kesinlikle tavsiye ederim ama nerden alınır bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıçak Bileyleme (Evde)?
    6 yıl önce açıldı
    Paraşüt Pantolon
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Celal Birsen gayet kalitelidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

Celal Birsen gayet kalitelidir.

http://www.tek-sem.com.tr/onlinealisveris/search.php?MyQuery=Erkek

burdan baston olarak hangisini önerirsin hepsi birbirine benzior ya
  • açılmıyorsa bil ki ..... ordadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanschen

açılmıyorsa bil ki ..... ordadır

Ne diosun anlamadım
  • sokaga cıksan en az 50 tane bulursun herşeyi netten alıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

sokaga cıksan en az 50 tane bulursun herşeyi netten alıyosun

sende giysini bile netten satıon bişi dioz mu?_
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

sokaga cıksan en az 50 tane bulursun herşeyi netten alıyosun

sende giysini bile netten satıon bişi dioz mu?_

10 kıyafet için dükkan kiralamasını beklemiyosun heralde?
    Bence bi şemsiyeye 50 lira verilmez. Çık dışarı gayet kaliteli şemsiyeler var en fazla 20 25 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 20 Şubat 2009; 1:10:13 >
  • TheraFlu o arkadaş her açtığım konuya karışıor onun için öle dedim cevap vermek zorunda değil kimse zaten 10 tl lik şemsiyeler patlıyor iyi bişey alayım die buraya sorduk ama pişman etti arkadaş saolsun
  • rahmetlinin şemsiyeleri güzeldir kalitelidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

TheraFlu o arkadaş her açtığım konuya karışıor onun için öle dedim cevap vermek zorunda değil kimse zaten 10 tl lik şemsiyeler patlıyor iyi bişey alayım die buraya sorduk ama pişman etti arkadaş saolsun

herkes her konuya olumlu bişey yazmak zorunda değil bende kendimce fikrimi söyledim,çıksan dısarıya gitsen herhangi bi mağazaya,pahalı bişey almak istiyosan ünlü markalara gidersin denersin bakarsın öyle alırsın max 1-2 saatini alır.netten şemsiye alanı ilk kez görüyorum şaşırdım,denemeden kullanmadan pat diye sececeksin 2 günde kargo bekliyceksin..bence daha kötü bi seçenek bu senin yaptıgın ki kaldıki herkes aynı şeyi söyler ama sen bilirsin ben 20ye çakma burberry şemsiye aldım hiçte sorun yaşamıyorum yaşayacağımı da sanmıyorum kasırga olmadıkça.sana kolay gelsin

• altı üstü şemsiye ya 5-10 liraya al bi siyah düz şemsiye sonucta amac yagmurdan korunmak kız tawlamak degil.
  • verdiğim linkten birini beğenip alıcam işte 5-10 liralık şemsiye flan almam ben yada çakma 20 tl veripte almam celal birsenin hangisini önerirsiniz onu sorayım madem
  • hacı senin kadar zengin degiliz celal birsen alamıyoz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.