Şimdi Ara

SEMİH'TEN TARAFTARA FLASH CEVAP! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

O tiviti atarsın ama sonra telefonunu açacak yüreğin olmaz işte ? 1saattir arıyoruz ama tık yok arkadaşta. Klavye delikanlısının teki. Dua etsin de yarın psikopatın birisi dükkanına gitmesin.

Senin/Sizin o taraftardan hiçbir farkı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schalke macinda keske schalkeye elenseydikte semih sakatlanmasaydi demistim draxlerin topugu carpinca aklimiz cikti bisey olacak diye. Insaniz lan insan o adamlarda insan ne demek keske kor olsaydin, sen gorme engelli olan bir insanin gormesini ben dortmund formasi giyerim fener formasi giyerim hicte gocunmam taraftarlik fln bu degil insanlik bile degil
  • o herif çok yanlış şeyler söylemiş ama şunu da kabul edelim semih kaya gs de oynamak için can atan bi futbolcu değil kendini 4 senedir 1 gram geliştirmemesi paramı alıyorum yan gelip yatarım mantığında olduğunu gösteriyor muhtemelen o da burak ve semih abisine özenmiş ha semih i eleştirdim ama bu demek değildir ki yukarıdaki mahluk doğru şeyler söylemiş,o kişiye insan bile diyemiyorum
  • Tamam hoş birşey değil de amma abartmışsınız. İçinizden yarısı bu şekilde beddua etmiştir birilerine.

Al delikanlı takılan birileri de aradık açmadı geyiklerine girmiş :) açınca ne yapıcan? Annene mi sövdü adam babana mı? Semihe söylenen laftan sanane?

Bu olay komple yalan da olabilir. Çok gaza gelmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

quote:

O tiviti atarsın ama sonra telefonunu açacak yüreğin olmaz işte ? 1saattir arıyoruz ama tık yok arkadaşta. Klavye delikanlısının teki. Dua etsin de yarın psikopatın birisi dükkanına gitmesin.

Senin/Sizin o taraftardan hiçbir farkı yok.

Tamam. Hümanizm şovunu yaptın. Şimdi gidebilirsin.

@SPaCeLoRD: Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Delikanlılıkla ne alakası var ? Madem bir bok yedi, arkasında duracak. Yok öyle ben istediğime istediğimi söylerim, sonra da çekip giderim demek. O çocuk Galatasaray forması için kaç kere ölümden döndü. Böyle bir beddua eden adam ne yapmış Galatasaray için ? Üzerinden Galatasaray formasını çıkaran adam 2 frikik golü atsa kral yapacaklar. Bıkkınlık geldi artık bu tarz taraftardan. Biz şimdi buna gereken tepkiyi vermezsek bu tarz olayların önünü açmış oluruz.

Ha, çok delikanlılık tribine girmiş olsam 4-5 kişi toplar dükkanına giderdim. İlk mesajda da belirttim zaten. Umarım psikopatın birisi bunu yapmaz diye.

• Adamsın @Flavis Ruber
  • quote:

sen eşkiyamısın? o adam yanlış konuşmuşda sen kimsinde milleti arayıp rahatsız ediyosun?
  • Hakliyken yanlis sekilde elestirip haksiz cikmakda boyle bir sey. Semih kac.mactir cok kotu ve formsuz ama boyle kendini bilmezler yuzunden konu farkli yerlere gidiyor. Ama bunlar Semih'in formsuz oldugu gercegini degistirmemeli...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcu olsam hiçbir sosyal medyadaki bildirimlere cevaplara bakmam

• Selçuk ile başladı Burak ile devam etti.
    1-2 aydır gördüğüm Semih'e yöneliyor tepkiler. Yavaş yavaş Muslera'da bu işin içine girebilecek gibi ama yabancı olduğundan ona tepki gösterilme katsayısı daha düşük :).

Semih yetersiz geyiği başladı şimdi de.
    Çok merak ederek sormak istiyorum Galatasaray'da yeterli kim var size göre bu seneki performansı ile. 5 tane oyuncu sayabilir misiniz? Bence 3 tane bile zor.
    Savunma savunmacıların, hücum forvetlerin işi gibi görülürse çok adam harcanır daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Selçuk ile başladı Burak ile devam etti.
    1-2 aydır gördüğüm Semih'e yöneliyor tepkiler. Yavaş yavaş Muslera'da bu işin içine girebilecek gibi ama yabancı olduğundan ona tepki gösterilme katsayısı daha düşük :).

Semih yetersiz geyiği başladı şimdi de.
    Çok merak ederek sormak istiyorum Galatasaray'da yeterli kim var size göre bu seneki performansı ile. 5 tane oyuncu sayabilir misiniz? Bence 3 tane bile zor.
    Savunma savunmacıların, hücum forvetlerin işi gibi görülürse çok adam harcanır daha.

+1

• profesyonel oyuncuysan bunlara prim vermeyeceksin cevap vermeyeceksin.dahada azacak cevap verince çünkü
  • UltrAslan denen illetten bir an önce kurtulmak gerek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.