Şimdi Ara

Semih suçlu ama ya diğerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 1 olduktan 23 dk sonra hiçbir varlık gösteremeyen ruhsuz oyuncuların suçu yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hata yapmadan nasıl doğru yapmayı öğreniceksin arkadaşım. Hata aranıcaksa çok bulunur. Bekir de adamı tutamıyo önündeki adamı bıraktı gol atsın diye. Bence geçelim.

Hiçbir oyuncunun suçu yok bence. Gelmişler oynuyolar. Sorun abdullah avcı da inş gider de kurtuluruz Şenol Güneş boşta keşke o gelse.
  • Allah belanı versin Semih Kaya diyen sen şimdi bunu yazan sen.
    Bekir,Hasan Ali , Gökhan Gönül, Umut Bulut, Nuri, Arda bu akşam rezalet oynayan oyuncular.
    Bekir: 2 kere adam geldi birinde adam geçti asıldı sarı gördü diğerinde içeri giren adamın yanında refaket etti, Onur çıkardıda kendini kurtardı.
    Hasan Ali:Duvar. Selçuk kaç tane pas attı geriye selçuğa attı topları, açtığı ortalarda kafasını kaldırmıyor , bakmadan rastgele orta açıyor.
    Gökhan Gönül:Fenerdeki gökhan gönülle alakası yok , hücuma katkısı 0, Atılan toplarıda kontrol edemedi.Gökhanı çok severim ama bu maç çok kötüydü.
    Umut Bulut: Söyleyecek söz bulamıyorum herşeyi kötü.
    Nuri:Sadece dortmundda oynasın milli takıma uğramasın, her toptan kaçıyor , 10 kere topa değmemiştir maçta.
    Arda:Aldımı çalımı atıcak , bidaha atıcak , sonra bidaha atıcak, 3-4 çalım atmadan pas atmıyor beyefendi, böyle oynayacaksa olcay oynasın daha iyi.
    Semih Kaya:Zaten sen Allaha havale ettin Semihi , Maçın en iyisiydi yaptığı hataya kadar ama hatayı yaptı öldü bitti, Abdullah Avcıda hemen hesabı kitledi semihe bidaha oynatmaz.

• saçmalama semih neden suçlu olsun kimse suçlu değil kadersizlik sadece top hızlı geldi ve sekti sanki önüne attı yada yanlış pas verdi hayret birşey.

Semih türkiyenin en iyi defans oyuncusudur bu yaşında başka birisi varmıydı türk futbolu tarihinde? doğru konu açalım
  • Umut ve Nuri sahanın en kötüleriydi. Bu futbolla o kadar süre nasıl sahada kaldılar anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

Umut ve Nuri sahanın en kötüleriydi. Bu futbolla o kadar süre nasıl sahada kaldılar anlayamadım.

Sir Abdullah Sayesinde kaldılar.
    Umut Bulutu kanat oynatan adamı teknik adam olarak milli takıma koymuşlar.
    65. dakika Umut Bulutu çıkardı galiba, o ana kadar 1 kere ayağında top tutamadı ama Abullah beyefendi göremedi onu yanda, nuri kaçak oynadı ama göremedi abdullah.
    Bu adam daha istifa etmeyecek , çıkıp gülücek televizyonlarda milli takımı 3. torbaya düşürcek ondan sonra 10 senede 1 kere katıldığımız turnuvalarada katılamayacağız bunun sayesinde.
  • beyler size soruyorum bu kerim frei adlı oyuncu neden 89 dakika oyuna sokuluyor ? bir önceki maçta bu maçta aynı dakikalarda alındı

Sonradan almasına lafım yok ama niye 89 dakika bekleniyor zaten o dakikadan sonra zaman geçirme o bu derken top oynamıyor ?

Buradan yola çıkarak şuna gelmek istiyorum avcı saha içi müdahale konusunda milli takımda gerçekten vasat görüntü çizdi dünyanın en iyi oyuncu grubu olmayabilir ancak romanya ve macaristandan iyi bir oyuncu gurubuna sahipken nasıl olur da bu tablo ortaya gelir çıkıp bize maçı böyle kaybettik bu oldu şu oldu demesin...

tek tek suçlu aranacaksa tek suçlu avcı beyler ...

Geldiğinde yapılanmadan bahsetti projelerim var dedi ancak A milli düzeyde bu dediğin olmaz neyin gelecek kadrosu bu en iyiyi alırsın oynatırsın ister 30 yaşında olur ister 35 o günün iyisi kimse milli takım onun hakkıdır tabi ki belli kriterler dahilinde ...bu adam madem böyle projelerle geldi teknik direktör yapmayın milli takımda bu yapılanmanın başına geçirin onları tasarlasın planlasın milli takımı başka biri yönetsin gelecek planlayacak diye gelecek kalmadı en yakın gideceğimiz turnuva 2016 avrupa şampiyonası ? 3 sene sonra ...avcıya teşekkür edilmeli milli takıma ruhu getirecek biri olmalı o koltukta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    6 ay önce açıldı
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • semih suçlu öyle mi? bu kafa yüzünden bu haldeyiz işte.

yukarıdaki fake de arda rezalet oynadı demiş yorum dahi yapamıyorum
  • Arda top oynamadı diyen mi var hala? Adam kaç tane çalım attı orta açtı. İsabetliydi çoğu. Burak'a açtı bir tane gol oldu işte.
  • Futbolcuların hiçbir suçu yok gerçekten. Şu milli takımda şu pozisyonda Abdullah Avcı canlı yayına çıkıp mükemmel oynadık herşeyi denedik kazanmak için diyorsa bu ülke bitmiştir, kilit vurup kapatsınlar milli takımı. Kimse farkında değil ama şu rezil Macaristan bizden 4 puan aldı 2 maçta. Evinde Romanya'ya yenildin, muhtemelen orada da yenileceksin. Nereye gidiyoruz böyle anlamıyorum cidden gruba baksan çantada keklik daha kolayını bulamazsın. Şu kolay grupta 10 maç var ve sen daha 6.maçta havlu atıyorsun. Yıldırım Demiröreni falan geçtim zaten o başka bir dünyada yaşıyor da artık Tayyip mi el atacak kim el atacaksa atsın şutlasınlar şu Abdullah Avcı denen herifi. Yoksa 4-5 sene içinde Estonya gibi takımlardan farkımız kalmayacak.
  • Teknik direktörsüz oynasak daha iyi yerlerde olurduk o derece yani takmın hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conta28

Teknik direktörsüz oynasak daha iyi yerlerde olurduk o derece yani takmın hali

Aynen.Bence futbolcular kendi aralarında çalışıp taktik uyarlasa daha iyi oynardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

semih suçlu öyle mi? bu kafa yüzünden bu haldeyiz işte.

yukarıdaki fake de arda rezalet oynadı demiş yorum dahi yapamıyorum

Arda kotu oynadi demek icin kor olmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem hocada. Semih-Bekir'i aynı anda alırsan böyle olur. Birini alıyorsan diğerini almayacaksın. Bunlar kendini Pique sanan adamlar. Bir çalım hevesi bir topu oyuna sokayım hevesleri, kontrol edip uzaklaştırma sevdası. Yapamıyorsunuz işte beceremiyorsunuz. Türk stoperler topu oyuna sokamıyor. Orda Egemen gibi adam olacak. Aldığını taca atacak. En garantisi. Bu maç için Semih'e özel bir durumdu. Diğer maç başka biri hata yapar. Çift forvet var. Selçuk ön libero, 10numara olması gereken nuri merkez ortasaha, kanat olan arda nerde oynuyor anlamadım. Tek kanat eksik. Bu nasıl takım. Hiddink bundan iyiydi
  • Semih'in suçu yok. Doğru konuşalım takımın diğer yediği gollerin hepsi aynı.
  • semih yuzunden kupa yolukapandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

semih yuzunden kupa yolukapandi

Nedir bu adamın Galatasaray'dan çektiği. Her mesajında takım aleyhine yazıları var. Şahin dostum paylaş acını bizimle rahatlarsın ne yaptılar sana ? Çok mu acıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kromiti

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

semih yuzunden kupa yolukapandi

Nedir bu adamın Galatasaray'dan çektiği. Her mesajında takım aleyhine yazıları var. Şahin dostum paylaş acını bizimle rahatlarsın ne yaptılar sana ? Çok mu acıyor?

hayatımda gördüğüm en boş adam yazık
  • Bu duruma bir maçla gelmedik.Her maçta saçma sapan goller yedik.Asıl üzücü olanı ise o kadar üst düzey oyuncu varken nasıl 2-3 gol atamıyoruz?
  • En büyük sorunumuz girdiğimiz pozisyonları gole çeviremiyoruz ve çok basit goller yiyoruz.En kritik maçlarda saçma sapan goller yedik.

Türkiye - Romanya maçı ( Volkan boşu boşuna kalesini terk etti , adamın açısı daralmıştı zaten )

Macaristan - Türkiye maçı ( Sol kanattan gelen cılız ortada Volkan'ın bir anlık dalgınlığı bize pahalıya mal oldu )

Türkiye - Macaristan ( Semih topun nereye düşeceğini kestiremedi.Gelişigüzel vursa her şey biterdi. )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.