Şimdi Ara

Selülitli Göbekli Hafif Kıllı Kızlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendimi bildim bileli manken gibi fiziği olan uzun boylu, pürüssüz vücutlu kızlara ilgim olmadı.

Hep bacaklarında hafif selülit olan hafif göbeği olan ve hafif kıllı özellikle bel bölgesi.. Yani belindeki gamzelerin orası kıllı olan kızlar hep hoşuma gitti. Öyleler bana daha çekici daha gerçekçi yani hayatın içinden geliyor ilgimi çekiyor. Diğer kusursuz kızlar çok itici yapmacık geliyor sürekli. Sizede oluyor mu böyle?

• Etli butlu kızları severim ama kıllı nedir arkadaş ya? Hemde bel bölgesi kıllı seviyorsun. Bende bile belde kıl yok ananasları satayım kızda çok iğrenç görünür belde kıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 21 Nisan 2015; 12:05:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayirt etmem.. hepsini yalarim oyhsssssss

• quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Arkadaşlar kendimi bildim bileli manken gibi fiziği olan uzun boylu, pürüssüz vücutlu kızlara ilgim olmadı.

Hep bacaklarında hafif selülit olan hafif göbeği olan ve hafif kıllı özellikle bel bölgesi.. Yani belindeki gamzelerin orası kıllı olan kızlar hep hoşuma gitti. Öyleler bana daha çekici daha gerçekçi yani hayatın içinden geliyor ilgimi çekiyor. Diğer kusursuz kızlar çok itici yapmacık geliyor sürekli. Sizede oluyor mu böyle?

Kalkan

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Etli butlu kızları severim ama kıllı nedir arkadaş ya? Hemde bel bölgesi kıllı seviyorsun. Bende bile belde kıl yok ananasları satayım kızda çok iğrenç görünür belde kıl.

Kardeş deidklerim aşırı şekilde değil hafif varlığı belli olsun kılın yeter öyle seviyom yani... Ayrıca bende hep etli butlu seviyom böyle giydiği kot bacaklarına aşırı yapışan içerden taşan beli açık giydiğinde göbeği önden ve yanlardan hafif taşan kızlara bayılıyorum.
  • Midem kalkti blokladim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Etli butlu kızları severim ama kıllı nedir arkadaş ya? Hemde bel bölgesi kıllı seviyorsun. Bende bile belde kıl yok ananasları satayım kızda çok iğrenç görünür belde kıl.

Kardeş deidklerim aşırı şekilde değil hafif varlığı belli olsun kılın yeter öyle seviyom yani... Ayrıca bende hep etli butlu seviyom böyle giydiği kot bacaklarına aşırı yapışan içerden taşan beli açık giydiğinde göbeği önden ve yanlardan hafif taşan kızlara bayılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceGoku -- 21 Nisan 2015; 12:13:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kısa boylu kızlar
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Selülitli Göbekli Hafif Kıllı Kızlar
  • iğrençsiniz, bu konuya girmek pişmanlıktır 1-2 kızlara bakamam ben ıyyy tüyler diken

• Ooo bbvci. Kaçin beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Ooo bbvci. Kaçin beyler.

Sen oyala ben kaçıyom

• hairy girl sever misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Bizim tesisat ustalarının çatalına benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çokomastik

quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Bizim tesisat ustalarının çatalına benziyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.