Şimdi Ara

Sellektörcüye iyi korku verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara emekte köprü üzeri ışıklı kavşağa yan yoldan 50km hızla felan yaklaşırken arkadan duster sellektör yapa yapa basıyor ulan zaten hemen ilerde ışık var hızlansam ne olacak? Derken bende sellektör yapıp tepki gösterdim ışıklarda durduk o esnada.. camı açtı ne var felan dedi.. mahsus polismiş gibi cüzdanı çıkarıp polisim ben sürücüleri taciz etmek ve sellektör yapmak yasak dedim..üzerimdede deri mont var.. kavşaktada ekip otosu vardı.. kendisine bu korku bir müddet yeter sanırım😀😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 6 Ocak 2020; 20:49:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yargı dağıtmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya o da polis çıksaydı ?
  • Boşverin abi dalaşmayın baksanıza hemen ne var ayakları... Böyle böyle cinayete kadar gider değer mi. Bence arkadan selektör yapıp takmayınca daha sinir oluyorlar daha iyi değil mi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dusterlardaki hava mersolarda yok anasını satayım. Varını yoğunu arabaya bağlayınca havasını atayım diyorlar zaar.
  • Selektör yapınca frene basmak daha iyi iyice çıldırıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Şu dusterlardaki hava mersolarda yok anasını satayım. Varını yoğunu arabaya bağlayınca havasını atayım diyorlar zaar.
    ee o duster. forumda ana konusunu okuyun sahipleri sanki mercedes s class'a biniyorlarmış gibi övüyorlar araçlarını halbuki broadway'den hallice bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 6 Ocak 2020; 23:52:14 >
  • Bazılarının bir eli sürekli kornanın üstünde, en ufak yavaşlamada hemen abanıyor. Bazılarının selektörde, hemen yakıyor. Bunlar katıksız ............... ...........dur.
  • solu tıkıyon yea diye ağlar sorsan
  • arkadan sellektör yapana siz nasıl sellektör yapıyorsunuz ben orada takıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

arkadan sellektör yapana siz nasıl sellektör yapıyorsunuz ben orada takıldım.
    Sonra önüme geçti o benim 😎

• valla sola geçemeyecek durumda olup götüme yanasanlara silecek suyunu sıkıyorum güzel bir mesaj oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari091 -- 8 Ocak 2020; 8:22:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.