Şimdi Ara

Selin Limon Kolonyası 400 ml x 4 Adet 15.92TL ÜCRETSİZ KARGO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
5
Favori
10.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DiagraM

zigon sehpaların üzerine konulan sıcak eşyaların bıraktığı beyaz izi çıkarmak için birebir
    wd40
    her eve lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeusavda kullanıcısına yanıt
    7 yıl birader.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcının attığı mail.. Selin Limon Kolonyası 400 ml x 4 Adet 15.92TL ÜCRETSİZ KARGO

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -frambuaz

Selin 1 lt 10₺ mavi bidon delist.Ben pl almam,tavsiye de etmiyorum zaten.
    Pl ne demek? Bu arada geçen happyden eyüp sabri tuncer 1 lt aldım bu sabah geldi. Harika kokuyor.
  • Private label'ın kısaltması.Migros,Carrefour,Bim vb. gibi yerlerin kendi adına üretim yaptırdıkları markalar,fason üretim bir nevi 2. kalite,kısaca çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: -frambuaz

Private label'ın kısaltması.Migros,Carrefour,Bim vb. gibi yerlerin kendi adına üretim yaptırdıkları markalar,fason üretim bir nevi 2. kalite,kısaca çöp.
    Carrefourun kolonyasını kullandım biliyorum. Migrosunki berbat ama carrefourunki iş görür. Tabi eskiden fiyatı iyiydi ama geçen sena fena zam geldi. 5 tl yol parası verip 15 tl carrefour 1 lt kolonya alana kadar evimin yanındaki marketten 16 tlye duru alırım keyfime bakarım.
  • Aldım bende bakalım
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    o dediklerin metil alkolden yapılma kolonyalar. yani panzehiri etil alkol olan zehir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

o dediklerin metil alkolden yapılma kolonyalar. yani panzehiri etil alkol olan zehir.
    Hayır etil alkol. Mahalle arası çakma kolonyada anca olur o dediğin.
  • Aldım, sağolasın hocam. Bazen ıslak mendil olmayınca peçeteye döküp orayı burayı silerim hiç olmadı. Kolonyağı bu sonuçta. Dün denk geldim bir mağazada 15 ten 11.25 e düşmüştü teki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanlı -- 24 Nisan 2019; 11:2:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanlı

Aldım, sağolasın hocam. Bazen ıslak mendil olmayınca peçeteye döküp orayı burayı silerim hiç olmadı. Kolonyağı bu sonuçta. Dün denk geldim bir mağazada 15 ten 11.25 e düşmüştü teki.
    Peçete parçalanmıyor mu hocam?
  • Tek kat değil hocam. Mesela 3-4 yaprak tuvalet kağıdına döküyorum. Duruma göre. Telefonu siliyorum mesela. Ona yetiyor.

• ben de sipariş verdim,birkaç güne gelir.hiç kokusu olmasa temizlikte kullanırım ve sulu süpürgenin suyuna dökerim içeriyi hoş kokutur.
  • Selin Limon Kolonyası 400 ml x 4 Adet 15.92TL ÜCRETSİZ KARGOSelin Limon Kolonyası 400 ml x 4 Adet 15.92TL ÜCRETSİZ KARGO

Güzel, daha önce evde bitmek üzere ürünle aynı.

• zeusavda kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle yazmış ağzı kapalı 3 yıl falan diye ama yani sadece kapak var ağzında açık sayılır ağzı bi tıpasıdır jelatindir birşey yoktu.

• bimden karayel kullaniyorum. duru da kullandim. selen de kullandim. hicbiri guzel degil ama şu konudaki cok tatli gorunuyor cunku cok ucuz

• reference R kullanıcısına yanıt
    nasıl memnunmusunuz kolonyadan.80 derecenin hakkını veriyormu, içinize çektiğinizde kokusu burnunuzun direğini sızlatıyor mu?
  • Çok teşekkürler. Işyerinde gelene gidene vermelik aldım. Süper fırsat.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.