Şimdi Ara

Selin Hoca mı Salih Hoca mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt biyolojiden full yapmak istiyorum ama hangisiyle çalışsam bilmiyorum. İkisinin de anlatımını beğeniyorum ama Selin Hoca daha detaylı ve uzun anlatıyor garanti gibi fakat aynı zaman çok vakit de kaybettiriyor. Salih Hoca ise sanki bazı yerleri atlıyormuş gibi, bilemedim hangisi daha yararlı olur.

• Salih hoca çok daha iyi geçen sene dinlemiştim hem eğlendirerek anlatıyo hemde hayattan örnek verererk akılda kalmasını sağlıyo , bu sene mezuna kaldım barış hocadan konu anlatımı senin biyolojinde de soru çözümlerini izleyeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanınbirası

Salih hoca çok daha iyi geçen sene dinlemiştim hem eğlendirerek anlatıyo hemde hayattan örnek verererk akılda kalmasını sağlıyo , bu sene mezuna kaldım barış hocadan konu anlatımı senin biyolojinde de soru çözümlerini izleyeceğim :)
    Hocam Salih Hoca + Palme konu anlatımı yapsam tyt biyolojiden full çekebilir miyim? Çünkü bence de Salih Hoca daha eğlenceli
  • Salih hocanın videoları çok eski bir sorun olur mu, acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salih hoca bir kere dinlenince asla unutulmuyor (sohbet tarzı verdiği örnekler falan) ondan bir kez tüm konuları izle takıldığın yerde de bekir avşar izle o da ösymye nokta atışı yapıyor

• Barış hoca + asel
  • antigue A kullanıcısına yanıt
    Asel nedir hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    remzi hoca mı?akın dil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lady pink -- 15 Eylül 2019; 14:33:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biyoloji konu anlatım kitabı küçük
  • Salih hocanın örnekleri vs iyi ancak çok eski selin hoca öneriyorum

• lan bu salih hoca efsane ya ders anlamında pek bilmiyorum ama çok iyi mizah yeteneği var adamın cidden öğretmenliği bırakıp komedyenliğe falan başlasın bu adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.