Şimdi Ara

Self Servis Akıllı Telefon Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Self Servis'in akıllı telefonunuza özel olarak tasarlanmış yeni uygulaması sayesinde işlem yapmak artık çok daha kolay!

Self Servis akıllı telefon uygulamasını hemen kullanmak için akıllı telefonunuzun uygulama marketinde «Vodafone Self Servis» yazıp çıkan uygulamayı cep telefonunuza indirmeniz yeterli.

Cep telefonunuzla Vodafone şebekesi üzerinden internet bağlantınızı sağlıyorsanız şifre girmenize gerek kalmadan direk Self Servis uygulamasının menüsüne ulaşırsınız, hızlı ve pratik şekilde self servis işlemlerinizi ücretsiz yaparsınız.

Eğer kablosuz ağ üzerinden bağlantınızı sağlıyorsanız, Self Servis uygulamasına giriş için şifre girmeniz gerekir.

Şifrenizi S ya da SIFRE yazıp 7048'e ücretsiz kısa mesaj göndererek alabilirsiniz.

Self Servis uygulamasından kısa bir süre için sadece bireysel aboneler faydalabilirler.

Vodafone Self Servis akıllı telefon uygulaması şimdilik iOS (iPhone 3G, 3GS, 4, 4S) için mevcuttur.

Çok yakında Android ve diğer işletim sistemlerinde...

Self Servis Akıllı Telefon Uygulaması

http://www.vodafone.com.tr/Servisler/Self-Servis-Akilli-Telefon-Uygulamasi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pythON -- 25 Ocak 2012; 21:30:22 >

• Muhtesem bunu bekliyordum hemen indireyim :)
  • android versiyonunu beklemedeyiz...
  • GELİŞME var vodafone da.şaşırtıcı het ne kadar kurumsal lar faydalanamasa da
  • Android için için olanını bekliyoruz bakalım.
  • Bide bu kurumsal aboneler neden önemseniyor anlamıyorum
  • şükür. Android bekliore
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek birsey yok heveslenmeyim cep self servisin aynisi.
  • iPhone uygulaması güzel olmuş darısı android ve kurumsal hatların başına
  • symbian icin de bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

symbian icin de bekleriz.

Symbian^3 için gelir büyük ihtimalle s60v3 s60v5 e gelmez gibi.
  • Vodafone bunun yanısıra sattığın 945'e neden güncelleme desteği vermiyorsun.
    Önce buradan başla androidler için.
    Yap bir yeni versiyon 2.3 yanında V Koy içinde bu serviste olsun.
    Nasıl sizcede hoş olmaz mı..?
  • Beğendim, geçte olsa yaptılar.
  • Güzel uygulama ama sorunlu. Paket bakiyesi öğrenme bölümü 2 gündür çalışmıyor. İşlem başarısız tekrar deneyin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Güzel uygulama ama sorunlu. Paket bakiyesi öğrenme bölümü 2 gündür çalışmıyor. İşlem başarısız tekrar deneyin diyor.

uygulamayı kapatıp tekrar girmen gerekiyor o nedenle işlem başarısız diyor.uygulamada sorun yok.

bu arada yeni güncelleme geldi app store'dan indirip kurdum yeni sürümde sms paketindeki kalan tutarlarıda göstermeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Güzel uygulama ama sorunlu. Paket bakiyesi öğrenme bölümü 2 gündür çalışmıyor. İşlem başarısız tekrar deneyin diyor.

uygulamayı kapatıp tekrar girmen gerekiyor o nedenle işlem başarısız diyor.uygulamada sorun yok.

bu arada yeni güncelleme geldi app store'dan indirip kurdum yeni sürümde sms paketindeki kalan tutarlarıda göstermeye başladı.

500 defa kapayıp açtım her seferinde aynı hatayı veriyor. Acaba WİFİ-den denersem düzelir mi bilmiyorum. Program zaten 1 Şubatta çıkmadı mı? Ne çabuk güncelleme oldu bende şu an güncelleme uyarısı vermiyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

500 defa kapayıp açtım her seferinde aynı hatayı veriyor. Acaba WİFİ-den denersem düzelir mi bilmiyorum. Program zaten 1 Şubatta çıkmadı mı? Ne çabuk güncelleme oldu bende şu an güncelleme uyarısı vermiyor?

yeni güncelleme geldi evet sende gelmemesi ilginç.

• ayın 1.nde kesilen faturamı ayın 3ünde self servis işlemlerden görebiliyorum...süper...
  • akılsız java telefonlar için yok mu
  • 3-4 gündür giremiyorum problemmi var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.