Şimdi Ara

Selçuk ve Burak gerçekten sakatlandı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selçuk'un ben son 2 senedir sakatlandıgını hiç hatırlamıyorum.Öyle olunca bi kontrol edeyim dedim , baktım geçen sene bizde ligde 34 maçın 33 ünde oynamış , ondan önceki sezon da Trabzon'da ligde 34 maçın 33 ünde oynamış.Oynamadıgı 1er maçlık kısım da ya dinlendirme ya da sarı kart cezasıdır heralde.Yani kolay kolay sakatlanan bi oyuncu değil.Ve 2 yıldır sakatlık yüzünden maç kaçırmayan bir oyuncunun 2 yıl sonra ilk defa bir milli takım maçında , son gün sakatlandıgı haberinin çıkması hiç inandırıcı değil.

Selçuk'un sakatlanmadıgını düşünüyorum , illa ki aynı sekilde düşünenler vardır ama peki ya Burak ? Volkan'la kavga etti diye haber çıktı sonra Burak bunu "Volkan'la yanyana çektiği fotografı twitterda paylaşarak" yalanladı , ama sonra sakatlandı haberi çıktı.

Selçuk'un sakatlandıgına inanmıyorum Burak konusunda ise tam bi fikrim yok.Eğer Burak sakatlandıysa ne derece ciddi sakatlık ?

• Selçuk'un sakatlanma olayı bariz yalan. Ama Burak'ın sakatlanması doğru. 2-3 gündür ayrıydı zaten takımdan.
  • Burak ile Selcuk uzaktan tek yumurta ikizi olduklari icin biri sakatlaninca digeri de sakatlaniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Selçuk'un sakatlanma olayı bariz yalan. Ama Burak'ın sakatlanması doğru. 2-3 gündür ayrıydı zaten takımdan.

aynı düşüncedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Selçuk'un sakatlanma olayı bariz yalan. Ama Burak'ın sakatlanması doğru. 2-3 gündür ayrıydı zaten takımdan.

ha kabul edersin dersinki olabilir antremanda sakatlanmış olabilir. ki öylede olmuş. amaa; sakatlığı romanya maçına engel değildi ve oynamasında hiçbir sorun yoktu. ta ki tek bir soruna kadar. kim? abdullah avcı.. bu nasıl sakatlıktırki arkadaş koskoca internette arattığında sadece iki site duyuyor bu haberi.kimlermi? hemen bakalım.www.haberedikkat.com ( ) ve tabikiiiiwww.milliyet.com

ama selçukla beraber kadrodan çıktıkları haberi bütün sitelerin gündeminde.. bizi sanıyorlarki bunlar cahil adamlar, saf adamlar ama o işler öyle görüldüğü gibi değil işte.. koskaca milli takım egosu tavan yapmış bir adam yüzünden dibe gitmeye devam ediyor..

• ersun yanalı hakan şükür mevzusu yemişti
    abdullah avcıyıda selçuk mevzusu yiyecek heralde macaristan maçındanda kötü sonuç çıkarsa zaten ortalık yanar birazda galatasaray medyası körükledim mi olayı abdullah hocayı uğurlarız.o bu değilde abdullah hoca giderse tolunay psikopatı geçer muhtemelen takımın başına allah korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

ersun yanalı hakan şükür mevzusu yemişti
    abdullah avcıyıda selçuk mevzusu yiyecek heralde macaristan maçındanda kötü sonuç çıkarsa zaten ortalık yanar birazda galatasaray medyası körükledim mi olayı abdullah hocayı uğurlarız.o bu değilde abdullah hoca giderse tolunay psikopatı geçer muhtemelen takımın başına allah korusun.

Ne medyası ne medyası ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Ne medyası ne medyası ?

galatasaray medyasının tam olarak neresini anlamadın?
    medya içinde bulunan galatasaraylı yazar-eleştirmen-eski futbolcu-eski yöneticiler
    daha açık oldumu?

• Galatasaray'ın medyada gücü yok arkadaşım.

Selçuk ne hikmetse saat 6-7 ye kadar sağlamken bir anda sakatlandı. Biz yemeyiz koçum Abdullah böyle şeyleri.

Neyse bir Dünya Kupası daha hayal oldu. Romanya'yı Romanya'da nah yeneriz. Macaristan bile bizi yenecek güçte.

Abdullah Avcı'nın tez zamanda kovulması dileğiyle. Yerine de getirsinler Felix Magath'ı millet TD görsün.
  • Cemaatin adamı Abdullah inşallah tez zamanda kovulur diyeceğim ama öyle bir ihtimal yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak sakat onu biliyoruz da selçuk olayı yalan
  • selcuk kesin YALAN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abdullah Avcıyı severdim ama milli takımın başına geçtiğinden bu yana dağıldı. Kesinlikle istifa etmeli.
  • Abdullah hocaya güvenim tamdı ama gerçekten böyle bir şey yaptıysa hiç düşünmeden kovsunlar.
  • Abdullah Avcı iyi bir teknik adam ama milli takımı kaldırması çok zor. İBB'den sonra en kötü bir büyük takıma geçmesi gerekirdi.
  • Selcugun sakat olduğuna gram inanmiyorum. En basindan beri Galatasaraylı bazı oyuncularla arasında sorunlar var.

• oynayıp bazı oyuncular gibi milli takımı sabote edeceğine (arenadaki hırvatistan maçı) hiç oynamasın kenarda otursun daha iyi..
  • Aldığım duyumlar Burak'ın dayak yediği ve Selçuk'un da Burak'ın tarafında yer alması sonucu milli takım kadrosundan çıkarıldıkları yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Aldığım duyumlar Burak'ın dayak yediği ve Selçuk'un da Burak'ın tarafında yer alması sonucu milli takım kadrosundan çıkarıldıkları yönünde.

burak kimden dayak yemiş?dün gördük tirübünde herhangi bir sorunu yoktu
    rieranın dayak yediği garantiydi yüzündende Burağın dayak yediğine inanmıyorum zaten yalan
    böle bişi olsa ortalık ayağa kalkardı

• a. avcı yı neredeyse 4-5 senedir milli takımın başında görmek isteyenlerdenim ama adam bi geldi pir geldi neler yapıyor anlaması çok güç. mehmet topal resmen fazlalık ya... 1-0 gerideyiz 3. stoper gibi oynuyor adam. en geç 60 da çıkmalıydı 90 dk oynadı. şimdi orda emre-nuri-selçuk tan 2 si oynasa fena mı olurdu. bence selçuk mevzusu h.şükür den çok alex sorununa döndü. kulübeye fazla geldiğinden "sakatlandı" diyor yaa tabi canım düz yolda sakatlanmıştır...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.