Şimdi Ara

Selçuk Üzerinde Dönen Efsaneler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sanırsın adam dünya futbol tarihine damga vurmuş, 10 senedir üst her türlü platformda, gerek milli takım bazında uluslararası turnuvalarda, gerek lig takımlarında lig ve avrupa turnuvalarında üst düzey performans göstermiş,

sonra ne olduysa!

bir anda çok vasat adama döndü sanacak...

bir kişiyi futbolu hiç takip etmeyen bir adama şuanki selçuk yorumlarını okutsak adam böyle sanacak...

YAHU!

bu adam bildiğin ayağı eskiden tabi! biraz iyi olan frikik vs kaleci saçlı tipli futbol duayeni genç takım hocalarınca ön plana çıkmış sonra abuk sabuk düzeyde top oynayıp,
    bir anda trabzon'da kimilerince iyi!! ki ben eminim ki o iyi denilen sezonda da eksiklikleri kabak gibi ortadadır TIPKI GS DEKİ İLK SEZON OYNADIĞI İYİ AMA BEN GS OYUNCUSU DEĞİLİM, SAHADA YÜRÜRÜM, TAKIMI TAŞIYAMAM, HIZLI DÜŞÜNEMEM diye bağırması gibi! LA BU GS MADRİDLE ARSENALLE FALAN MAÇ YAPIYOR BU ARADA ARKADAŞLAR HATIRLATIRIM.

BU ADAM!!
    gs'de iyi oynadı denilen sezon galatasaray ne türkiye kupasında ne avrupa'da vardı, iyi oynasaaa ne olurrr oynamasa ne olurr!!

dandik türk liginde iyi bir kadromuz adımız vardı, rakiplerimiz biraz sıkıntılı dönemdeydi bizde hakkını verelim iyi futbol oynadık...

ama selçuk için çok kişiyle o sezon tartışığımı bilirim, maçı yarıda bırakıp izlemediğimi bilirim çünkü beni kanser ederdi. frikik yüzünden herkes tav oluyordu,
    halbuki asıl işi selçuk ve emre hariç herkes yapıyordu, bunlar kaymak yiyordu...

ADAMIN İYİ OYNADI DENDİĞİ SEZON TIRIVIRI TÜRK LİGİ LA SADECE...

YOK SNEİJDER BOZDU,
    YOK TERİM GİTTİ DİYE ÜZÜLDÜ,
    YOK SİSTEM,
    YOK BURAK

la biz adama koşamıyor topla diyoruz,
    isabetli pas atamıyor dyoruz,
    hızlı düşünemiyor diyoruz,
    kafa toplarına çıkamıyor defanstan kafayla top çıkaramıyor orta sahada top alamıyor diyoruz,
    takımı ileriye taşıyamıyor diyoruz,

adam bunları diyor,

garip işte.

ne zmaan geldi şamp ligi,
    adam kabak gibi ortada kaldı.

TEK BİR TANE, BAKIN TEK BİR TANE DERBİDE BİLE İYİ OYNAMADI ADAM...
    FENER MAÇINDA FRİKİK ATTI DİYE ADAMA İYİ OYNADI DENİYOR.

geçtim fenerini derbisini avrupasını,

adam rize'ye oynayamıyor 2 senedir, bu seneyle 3.

----

HAA DİYECEĞİM O Kİ,
    yok ne sornu var, ne derdi var, neyi var acaba,
    ne oldu buna,

diye soruların ben olayını çözemedim hala...

ADAM KOSKOCA GS KULÜBÜNÜ TTUTUYOR, 3 YILDA ARSENAL MADRİD CHELSEA JUVE VS MAÇLAR YAPMIŞIZ, ÜST DÜZEY FUTBOLUN ALLAHINI GÖRÜYORUZ, LİGDE ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ,

ADAM SELÇUK'UN SORUNLARINI BULMAYA YEMİN ETMİŞ.

yahu kim bu be?

• Herşey Selçuğun 2013 Yaz ayında saçını kestirip sakal bırakmasıyla başladı :(
  • Adam haklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 maç furkan 11 başlasa ne kaybederiz?
  • selçuk evet 27 yaşında kendini göstermiş bir oyuncu ve şuan 30 yaşında bakıldığında patos un haklı olduğu yerler var bu adam bize gelmeden önce üst düzey bir oyuncu değildi bizde de 1 sezon gerçekten iyi oynadı burada engin ve elmander in payı büyük ama adamda iyi oynadı yapması gerekeni yaptı bir futbolcunun 15 yıllık kariyeri olur elbet iyi oynayacağı üst düzey şeyler yapacağı sezonlar olur selçuk un da o döneme kadar olan 10 yıllık kariyerinin zirve anı o yıl oldu ve bizde 2 senedir o yıl ki selçuk nerede diyoruz ..

maalesef o yıl ki selçuk bir daha gelmeyecek selçuk bir emre belözoğlu bir hamit bir nuri gibi bir kariyeri olan bir adam değil manisalarda trabzonlarda oynamış biri yekta nın kariyerinin selçuk tan ne eksiği var ?
  • selçuğu çok şişirdiler bir kere .

türkiye standardında iyi bir orta saha oyuncusu gs dada oynar .formsuz olursa oynayamaz .frikik atar ama adam eksiltemez dayanıklılığı üst düzey değil.iyi top sakalr ama ikili mücadelede aykta kalamaz tek tek anlatmaya gerek yok.

demirkol mu ne o şişirdi habire yok futbol tarihi değişti bilmemne.fenere gelseydi şöleydi böleydi.türkiyede artık oyuncu yetişmiyor azcık tekniği olan biraz form tutan yıldız sanılıyor malesef öle değil bu türk futbolunun ayıbı.

eplde falan üst düzeyi bırakın everton gibi orta seviye takımlarda bile 11 oyuncusu olamaz.

şişirdik şisirdik sonrada algı değişti tabi .bekleneni vermiyora döndü .ya bu adam zaten elinden geleni yapiyorda yeteneği bu kadarsa yani beklenen fazlaysa.

selçuğu şişirenler şimdi en çok yerenler .adam bu arkadaşlar gs ilk sezon zaten elmander ve orta saha iyi pres yapan takımın hamalı oyuncu çoktu şimdi o iş selçuğa meloya kaldı ofansif etkinlikleri düştü .çünkü takım savunmamız hala berbat. selçuk bu yükü kaldırabilecek bi oyuncu asla olmadı zaten .ilk sezon herkesi yanıltıyor .elmader engin bunlar iyi pres yapan top kapan adamlardı .

• herşey drogba'nın serbest vuruşları elinden almasıyla başladı bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Selçuk Üzerinde Dönen Efsaneler
  •  Selçuk Üzerinde Dönen Efsaneler

Şahsi fikrim ; şu görüntüden sonra takimdan sınırsız sürede kadro dışı bırakılmalıydı.Fakat tepki çeker diye kaptan ve maaşına zam yapıldı.
  • Üsluba olmasa da düşünceye katılıyorum. Selçuk'un meziyetlerinde değişen bir şey yok, bu gün neyse iki sene üç sene önce de öyleydi. O zamanlar orta saha, forvet ve defans hattımız şimdikine nazaran daha derli toplu, birbirine de uyumlu oyunculardan kurulduğu için ve Burak da takımda olmadığı için performansı daha iyiydi, eksiklikleri de diğer oyuncular tarafından kapatıldığı için belli olmuyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

1 maç furkan 11 başlasa ne kaybederiz?

1 maç kaybedebiliriz belki ama çok şey kazanabiliriz
    Aslan Semih böyle kazanılmıştı
  • Efsane deyince neden kötü olduğu hakkında efsaneler okuyacağım sandım.

• Yazdıkların doğru.Selçuk o zamanlarda hemen hemen aynı futbolu oynuyordu fakat forvette Elmander ve Baros gibi pres yapan ve top tutmasını bilen adamlar olduğu için daha rahat oynuyordu.Şimdi ise Burak efendi forvette bütün maç ayağına top beklediği için ortasahanın bütün yükü önliberolara kalıyor.
  • Selçugu eleştiren her yoruma okumadan haklıdır diyorum. O hale geldim lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı kuralı olmasa yedeğe bile almam belki. Beyler, tamam yeni geldiği zamanlar çok iyiydi eyvallah, severimde kendisini efendi adam. Ama Selçuk hep bu. Kendini hiç geliştiremedi. E yaşıda gelince artık çöktü. Bu adamın ömrü bu kadar! Bir futbolcu kendini farklı şeyler yaparak geliştirir, sürekli aynı şeyleri yaparak gelişemezsin. 1 kişi prese gelse hemen geri pas, ya korkma bu kadar! Arada çalım at, dribling at farklı şeyler dene. Oyunu çok yavaşlatıyor. Adam birkaç sene iyi oynadı diye Mesut Özil yaptınız anasını. Türk futbolu yetenekli oyuncu çıkaramadığı için bu tür oyunculara tapıyor bizim millet, yere göğe sığdıramıyor. Şampiyonlar Ligi'nde kaç kere iyiydi? Bıraksanıza, bu adam avrupa bazında 5 para etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isin garibi cok degil 3-5 ay once biz bu adam iki senedir top oynamiyor derken Selcuk u koruyp savunanlar simdi neredeler acaba...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.