Şimdi Ara

Selçuk Üniversitesi Mühendislik Hakkında Düşünceleriniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamamın yaklaşık olarak 50K-70K arasında geleceğini düşünüyorum. Konya'da yaşayan biriyim ve sizce Selçuk'da mühendislik okusam nasıl olur? Mesela Elektrik-Elektronik veya İnşaat Mühendislikleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D3C7DAB -- 13 Temmuz 2016; 16:10:54 >

• up
  • iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfAnarchy -- 6 Ocak 2017; 16:33:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonOfAnarchy S kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız önemli benim için. Teşekkür ederim fakat bu kadar kötü düşünmenizin sebebi nedir?
  • up
  • up
  • Üniversite çok önemli, kabul ediyorum. Ancak öğrencinin kendini ne kadar geliştirdiği de çok önemli. Selçuk öğrencisi ya da mezunu değilim. Ama çevremde az buçuk görmüşlüğüm var. Kuzenim Selçuk Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu. Proje çiziyor. Gayet de iyi para kazanıyor. Bir başka kuzenim Selçuk Makina Mühendisliği mezunu. O da mezun olur olmaz çok iyi bir işe girdi. Ha tabi mezun olmaları 10 sene önce. Bugünün şartlarıyla da değerlendirmek lazım. Diyeceğim; çok fazla bir şey bekleme. Ancak kendini geliştirirsen, ingilizcenin üzerine gidersen neden olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9008 -- 21 Temmuz 2016; 23:29:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.