Şimdi Ara

selçuk inan emre çolak balonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alvertis

Türk olmasa Barça'da oynar dediğiniz Selçuk şimdi tırt mı oldu?

abi yanlış anlama ama niye bizim insanımız okuğudunu anlamıyor?

sen oynar diyenleri niye kaale alıyorsun? ben gs de bile oynayamaz diyorum ne barcası.

çoğunluk dedi diye o mu geçerli görüş olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Orijinalden alıntı: wasaby

hayrola geçen konuda burak yılmaz da vardı bu sefer burak yılmazı koymamışsın

:D dostum onun nedeni şu,

çünkü artık kabullenmemiz lazım alternatifi yok, ama selçuk yerine yektamız var, sürekli atakta top arayan çalım atan iyi top döndüren ve bunun yanında yorulmayıp eşek gibi koşup defansa yardım eden, yani melo yekta ikilisi ideal ikili,

ama burak'ı mecbur sevmemiz okşamamız lazım bu sene böyle :D

yekta evet performans olarak iyi ama ben onu selçuğun yerine değil melonun yerine koyarım.çünkü bu sene berbat bir melo var.

ayrıca şu konuları sırf selçuk için açıyorsun sanırım.burakla emre çolak yanına meze olarak konuyor

kapanan takımları açamama sorunumuzu direk selçuğa yüklemek çok saçma bence tüm takımın problemlerini tek adama yüklüyorsun

haklı olduğun noktalar var ancak bu üslup eleştirmek değil de bok atma üzerine kurulu o yüzden çok da ciddiye alamıyorum maalesef

• Gerçekleri gören ve medyanın gazına gelmeyen taraftar tebrikler
  • Geçen sene Xelçuk olan adam şimdi neden balon oluyor ?

Geçen sene kraldı şimdi mi kötü oldu ?

Biri açıklasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenWind

Geçen sene Xelçuk olan adam şimdi neden balon oluyor ?

Biri açıklasın..

birader kesin görüş mü selçuk'un iyi olduğu?

çoğunluk oooo süper lan bu dediği zaman çok iyi mi oluyor? %100 ün görüşü mü oluyor?

ben selçuk'a hiçbir zaman iyi demedim, selçuk'un yeri eskişehir, trabzon bursa, hep söylüyorum oranın oyuncusu...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenWind

Geçen sene Xelçuk olan adam şimdi neden balon oluyor ?

Biri açıklasın..

birader kesin görüş mü selçuk'un iyi olduğu?

çoğunluk oooo süper lan bu dediği zaman çok iyi mi oluyor? %100 ün görüşü mü oluyor?

ben selçuk'a hiçbir zaman iyi demedim, selçuk'un yeri eskişehir, trabzon bursa, hep söylüyorum oranın oyuncusu...

Şuan sizde forma giyenlerden takımımda görmek isteyeceğim tek oyuncu.

Doğru söylüyorsunuz her görüşe saygım var..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TBlog

Ne yapmış canım ? Geçen sezon 14 gol atıp 16 asist yapmış... Peh !

Görmüyormusun ortasahanın yükünü tek başına çekmeye çalışıyor nitekim 5 orta saha ile başa çıkamıyor işte Melo yatacak yerin yok

yazdığım yazıyı okursan cevabın orada yazılı canım. sizin şu futbol bakış açınıza hayranım.

Okudum balım,merak etme.Mağlubiyete sinirlenip rakip takım taraftarlarına güldürme kendini,koz verme onlara.Bak nasılda damlamışlar hemen.Sezon sonu şampiyonluğumuz kutlarken,aslanımızın ismi söylendiği zaman onu alkışlarken utanmayacak mısın ? Hepsi geçecek,yine form tutup eski Galatasaray'ı herkese göstereceğiz.

En kötü gün bugünse,bugün 131.76 db ile GALATASARAY

• bu takımda büyük oyuncu yeteneğine ve anlayışına sahip 6 oyuncu var: muslera, engin, emre çolak, semih, melo, riera. sen bi de kalkmış emre ye balon diyosun
  • Emre colakin stili falan degilde form grafigi Fb'de oynadigi donem ki ugur borali andirmiyor mu sizcede?
    Adamı rezilde eder vezirde ne yapacağı belli olmuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk demişken :)

Selçuk İnan Eskişehir Mc donalds ta gece mesaisinde çalışırken görüntülendi

selçuk inan emre çolak balonu
  • quote:

quote:

quote:

hayrola geçen konuda burak yılmaz da vardı bu sefer burak yılmazı koymamışsın

:D dostum onun nedeni şu,

çünkü artık kabullenmemiz lazım alternatifi yok, ama selçuk yerine yektamız var, sürekli atakta top arayan çalım atan iyi top döndüren ve bunun yanında yorulmayıp eşek gibi koşup defansa yardım eden, yani melo yekta ikilisi ideal ikili,

ama burak'ı mecbur sevmemiz okşamamız lazım bu sene böyle :D

yekta evet performans olarak iyi ama ben onu selçuğun yerine değil melonun yerine koyarım.çünkü bu sene berbat bir melo var.

ayrıca şu konuları sırf selçuk için açıyorsun sanırım.burakla emre çolak yanına meze olarak konuyor

kapanan takımları açamama sorunumuzu direk selçuğa yüklemek çok saçma bence tüm takımın problemlerini tek adama yüklüyorsun

haklı olduğun noktalar var ancak bu üslup eleştirmek değil de bok atma üzerine kurulu o yüzden çok da ciddiye alamıyorum maalesef

alma dostum sen ciddiye, takım kötüye gidedursun, sen kaale alma tamam mı? selçuk dünyanın türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusu... barça, xelcuk maestro,, ooo daha neler neler az bile demişiz.... maçta sadece duran toplarda ve defanstan top çıkarırken adı geçen en en en birinci dokunulmaz orta saha oyuncusu... korner açmayı bilmeyen verkaçlara girip ceza sahasına yaklaşmayan, top sürerek adam eksiltmeyen, çok gerekli zamanda bir çalım bile atamayan çok iyi bir orta saha oyuncusu.. oğuzhanlar alper potuklar emreler yektalar beceriksiz hiçbir işe yaramayan oyuncular...

yektaya bakıyorsun selçuk'un yanında neki tırt... çalım desen atamaz, pas dağıtamaz, dikine gidemez, top süremez, pas atamaz...

------------------------

ben niye melo yekta diyorum, melo def yapmasını biliyor, geride durur, ileri çıkar fazla çıkmadan işte gerketiği gibi, yekta da ilerde oynar bu kadar basit bu iş,

hala selçuk diyorsun, selçuk ileri katkı yapamıyor ki def desen onu da yapamıyor, sadece anlık baskılar zaten bunu yapamıyor diye kızmıyorum ki asıl yapması gereken ilerisi o da yok ortalıkta.

• Selçuk çok iyi oyuncu ancak bana göre galatasaraya fazla daha iyi bir takımda çok daha belli eder kendini selçuk a ayak uydurmak kolay değil istediği pasları almalı ve pas atacağı boşa kaçan takım arkadaşları olmalı, kalitesi çok iyi ancak performansı kabul etmeliyiz ki geçen seneye göre düşüşte ancak her oyuncunun günüde olmadığı zamanlar olur arda gibi daha iyi takımlarda yükselişini çok daha hızlı yapacağını düşündüğüm ender türk oyunculardan.
  • selçuk kötü ya da iyi demiyorum ama galatasaray da Selçuk gibi pas atan futbolcunun olmaması selçuk'u iyi yapıyor gözümüzde büyütüyor. Crujj maçında ve ondan önceki lig maçında Burak'a 2 gol attırdı ara pası ile. O 2 gölden önce Burak en az 3-4 kere araya kaçmasına rağmen top atılmadı çünkü top ya emre'deydi ya da başka bir orta saha oyuncusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisheRaFk

Emre colakin stili falan degilde form grafigi Fb'de oynadigi donem ki ugur borali andirmiyor mu sizcede?

TÖBEEEE DE TÖBEEEE...

emre futbol katili diyoruz yahu... usta şimdi şöyle bir olay var... genelde futbolcular iyi oynar ya da kötü... uğur boral bazen iyi bazen kötü ama emre iyi de de yok kötü de de.... çünkü bir futbol katili...

bu memleket niye hıncal uluçları sevmez daha iyi anlıyorum, o da başından beri söylüyor çünkü emre'yi, çünkü sürüye uymuyorlar, sürünün söylediklerini doğru kabul etmiyorlar... sonra troll oluyorlar, ben trollüğümle mutluyum...

• quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

Selçuk çok iyi oyuncu ancak bana göre galatasaraya fazla daha iyi bir takımda çok daha belli eder kendini selçuk a ayak uydurmak kolay değil istediği pasları almalı ve pas atacağı boşa kaçan takım arkadaşları olmalı, kalitesi çok iyi ancak performansı kabul etmeliyiz ki geçen seneye göre düşüşte ancak her oyuncunun günüde olmadığı zamanlar olur arda gibi daha iyi takımlarda yükselişini çok daha hızlı yapacağını düşündüğüm ender türk oyunculardan.

sadece yürüyerek iş yapmaya ÇALIŞAN bir futbolcuyu iniesta yaptın tebrik ederim... arkadaş sadece pasla nasıl iyi futbolcu olunur? kaldı ki pasta atamıyor ki illaki arada atıyor her futbolcu gibi, övelim mi hemen? ceza sahası içine top şişiren oyuncundan ne beklenir, ya geçin artık bu işleri ya....

selçuk şahin'i eleştiriyor millet, selçuk şahin takıma katısı çok daha fazla, millet yine kör gözleriyle ne diyor bu felan diyecek çünkü tüm türkiye dalga geçiyor ya....

selçuk şahin iyi futbolcu mükemmel futbolcu değil ama sorumluluk alıyor ilerde top sürüyor verkaç felan yapıyor, sizin o selçuk'tan takıma daha çok katkı sağlıyor....

bu karşılaştırmamda ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır.

• bi alex değilki onun gibi öldürücü pas atmasını bekle. ben daha öncede dedim yine yine yine diyim
    selçuğu 3-5 gazcı taraftar çok abarttı geçen sene. anadolu takımlarına karşı iyi oynadı ama bakın 4şl maçına ne yaptı diye bi sorun?

ben çok kötü demiyorum bu adamın yanına geçen seneki meloyu emreyi engini koy şldede iyi oynar ama çok iyi olmaz.bu adam gs standartlarında bi adam.ilk 11deki adamların 6tanesi takımın standartında olur 3ü altında 2si üstünde. bizde muslera dışında takımın üstünde oynayan oyuncu maalesef yok.oda aktif futbolda değil.
  • quote:

quote:

Emre colakin stili falan degilde form grafigi Fb'de oynadigi donem ki ugur borali andirmiyor mu sizcede?

TÖBEEEE DE TÖBEEEE...

emre futbol katili diyoruz yahu... usta şimdi şöyle bir olay var... genelde futbolcular iyi oynar ya da kötü... uğur boral bazen iyi bazen kötü ama emre iyi de de yok kötü de de.... çünkü bir futbol katili...

bu memleket niye hıncal uluçları sevmez daha iyi anlıyorum, o da başından beri söylüyor çünkü emre'yi, çünkü sürüye uymuyorlar, sürünün söylediklerini doğru kabul etmiyorlar... sonra troll oluyorlar, ben trollüğümle mutluyum...

Gerçi doğru Uğur'un ortalığı yakıp yıktığı maçlarıda var oynadığı zaman bambaşka bir futbolcu oluyor Uğur
    Emre şuan gs formasını taşıyacak tecrübeye ve özgüvene sahip değil sanki,kiralanması neden düşünülmüyor acaba.
    Şu an bizim Recep'te ilk 11de forma bulsa sık sık aynı sorunu bizde yaşarız,kolay değil koca camiaların formasını giyipte başarılı olmak,olanlar rooney,messi falan oluyo işte :)

• Abi nasıl taraftarınız ya ? Takım bir maç kaybeder futbolculara söylemedikleri laf kalmaz yok burak yok Selçuk . Senin gibiler Galatasaray'ı desteklemesin arkadaş taraftarlık ne demek olduğunu bir öğrenin yenilir kazanır kötü oynar şunu yapar bunu yapar o futbolcular o takımın formasını giyiyorsa o iş orda biter ha eleştireceksen adam gibi eleştir kimse bir şey demez ama maçlık taraftar olmayın. Geçen seneki şampiyonluğun baş aktörü SELÇUK İNAN'dır bunu unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

Selçuk çok iyi oyuncu ancak bana göre galatasaraya fazla daha iyi bir takımda çok daha belli eder kendini selçuk a ayak uydurmak kolay değil istediği pasları almalı ve pas atacağı boşa kaçan takım arkadaşları olmalı, kalitesi çok iyi ancak performansı kabul etmeliyiz ki geçen seneye göre düşüşte ancak her oyuncunun günüde olmadığı zamanlar olur arda gibi daha iyi takımlarda yükselişini çok daha hızlı yapacağını düşündüğüm ender türk oyunculardan.

sadece yürüyerek iş yapmaya ÇALIŞAN bir futbolcuyu iniesta yaptın tebrik ederim... arkadaş sadece pasla nasıl iyi futbolcu olunur? kaldı ki pasta atamıyor ki illaki arada atıyor her futbolcu gibi, övelim mi hemen? ceza sahası içine top şişiren oyuncundan ne beklenir, ya geçin artık bu işleri ya....

selçuk şahin'i eleştiriyor millet, selçuk şahin takıma katısı çok daha fazla, millet yine kör gözleriyle ne diyor bu felan diyecek çünkü tüm türkiye dalga geçiyor ya....

selçuk şahin iyi futbolcu mükemmel futbolcu değil ama sorumluluk alıyor ilerde top sürüyor verkaç felan yapıyor, sizin o selçuk'tan takıma daha çok katkı sağlıyor....

bu karşılaştırmamda ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır.

Tabi senin düşüncen birşey diyemem ancak katılmıyorum söylediklerinize selçuk şahinle kıyaslamak biraz hakaret olmuş gibi inan a neyse, selçuk inan yeni bir oyuncu da değil kendini bir yere kadar kanıtlamış oyuncu daha iyisi de olur ancak diğer mesajda yazdığım şartlar oluşursa sadece pas atan oyuncudan ziyade oyunu okuyan oyun yönünü belirleyen takımın beyni konumundaki bir oyuncu ben bu haliyle fabregastan çoktan farklı görmüyorum belki xavi hernandez değil ama her büyük takımın elinde bulunması gereken ve ender bulunan oyuncu tipidir selçuk inan.

• quote:

quote:

quote:

TÖBEEEE DE TÖBEEEE...

Gerçi doğru Uğur'un ortalığı yakıp yıktığı maçlarıda var oynadığı zaman bambaşka bir futbolcu oluyor Uğur
    Emre şuan gs formasını taşıyacak tecrübeye ve özgüvene sahip değil sanki,kiralanması neden düşünülmüyor acaba.
    Şu an bizim Recep'te ilk 11de forma bulsa sık sık aynı sorunu bizde yaşarız,kolay değil koca camiaların formasını giyipte başarılı olmak,olanlar rooney,messi falan oluyo işte :)

usta bizim insanımız futbolcu abartmayı seviyor, medyada 2 duyduğu genç isme hemen atlamayı seviyor, bak buraya yazıyorum recepten de salih'ten de hiçbir şey olmayacak...NE YAZIK Kİ...

biz hala şunu anlayamadık zaten iyi bir genç futbolcu 17 18 yaşında çıkar 30 yaş gibi takır takır oynar, kiralık felan anca 17 18 yaşında işe yarar geçti gitti artık...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.