Şimdi Ara

selçuk inan emre çolak balonu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: %99

Emre çolak gayet iyi.Selçukta iyi ama selçuğun geçen seneki gibi olmamasının nedeni melodur selçuk değildir ne cahil adamlarsınız ya meloda iş olmayınca adam tek başına ne yapıcak?

nerde cahil var gelmiş bu konuda
    selçuk iyi ama çevresi kötü diyor. bir insanın çalım atmasını, dikine gitmesini, adam eksiltici koşular yapmasını yanındaki adamın etkisiyle yaptığını ilk defa duyuyorum, görüyorum, bu dünya yıldızları hadi onu geçtim iyi topçular nasıl amele takımların arasından sıyrılıyor da iyi futbolcu olup avrupa piyasasına açılıyor? adam var isveç 2. liginden adam var afrika bilmem ne liginden geliyor kendini gösteriyor? bugün bjk yi izlediğimizde fernandes niye kendisini öne çıkartıyor? fernandes ne diyecek benim yanımdakiler kötü bende o zaman çalım atmıyım mı? top sürmeyeyim mi? koşular yapmıyım mı? bu nasıl saçma sapan bir mantıktır.

selçuk melo'dan etkileniyor lafını hala çözemedim, çözenide yok, sadece bahane bulalım da bir süre bunu kullanırız. hani adam bu lafı ortaya atıyor açıklaması yok? melo da iş mi yok, alsın sorumluluğu üstüne kendi takımı ileri taşısın, biz de kör dğeiliz yaptığı yere kadar yapsın ama adam zaten yapamıyor! yekta ile selçuk'ta oynadı, selçuk yine aynı selçuk, bu kadar cahil ergenler burada futbol öğretmeye kalkıyor millete.

sebebi meloymuş, yekta ile selçuk'ta oynadı, yektayı izleyin nasıl sürekli top onda, sürekli topu ileriye taşıyor, selçuk bir tabu oldu. eğer frikik gollerini atmasaydı bugün o tabu biraz daha çabuk yıkılırdı ama frikik bizim toplumda çok uç bir şey olduğundan kendisine toz kondurulmuyor, o da berbat oyununa rağmen hep suç başkalarında.

gs selçuk yüzünden kapanan takımların kilidini kıramıyor, çalım atamadığı adam eksiltemediği ateşleyici koşular yapamadığı için o defans hattının önündeki hattı çoğu zaman geçemiyoruz selçuk paso oradan gereksiz şişirme top atıyor ordan, biz aptalız ya gol attıracakmış bize öyle sağolsun. neyse işte ordan maç oynayıp gol atmaya çalışıyoruz. attığımız çoğu gole bakın, bir gs nin atması gereken goller mi atıyoruz yoksa bir anadolu takımı gibi karadüzen golleri mi atıyoruz? anadolu takımı gibi derken ayıp ettim onlar bizden daha organize akıllı goller atıyorlar. bugün çoğu anadolu takımının orta saha oyuncusu selçuk'tan iyidir. ÇOĞUsu top sürebilen adam gördümü atabilen oyuncular, hızlı koşabilen seri oyuncular, bu demek değil ki gs ye gelse döktürür, demek istediğim selçuk o kadar berbat ve takımda yoklara oynuyor ki onlar şuan gs ye gelse selçuk'tan daha iyi hizmet verir. gollerimizin çoğu karambol ne biliyim karmaşa içinde atılan goller. çünkü orta sahanın katkısı yok ileriye siz hala körsünüz ve bunu göremiyorsunuz.
    gs nin atak yaparken ki şekli şu: U, u harfinin altındaki çizgi selçuk, yanındaki uzantılar kanat, öyle nasıl başarı bekliyoruz?

rakiplerimiz geliyor yavaş yavaş, fb ve bjk. antalya'da iyi maşallah. bunlar bizi geçerse ki gidişat o, geçmese bile hep burun buruna gideceğiz gs de şamp liginden (allah kourusun) elensin o zaman bu tv ler konuşmaya başlamassa selçuk'u bende bir şey bilmiyorum. sonra tipik türk milleti huyu olarak ertesi gün herkes bunu konuşmaya başlar ve yeni bir şey öğrenmiş görmüş gibi biz bunları önceden söylememişiz gibi bunu büyük bir bilgelikle çevrede anlatır, konuşur ama takım zaten kaybetmiştir her şeyi.

• Tam da beni anlatmissin..ne bir eksik ne bir fazla..soyle de benim madalyayi sana taksinlar:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam futbolcu eleştirmiş sen taraftar değilsin demişler vay beee ne taraftarlar varmış
  • Gerçekler acıdır.
  • Son sözü Hıncal dede söylemiş
    http://www.fotomac.com.tr/Futbol/2012/11/20/mucize-yaratir
    Abdullah Avcı'nın onu oynatmamakla ne kadar haklı olduğunu her hafta kanıtlıyor.
    Böyle miydi Galatasaray'a gelen Selçuk?
    Oyunun yüzde 80'ine sorumluluk almayan, daima kolay yan ve geri pasları tercih eden, ara pası katiyen ileriye atmayan,
    bütün maç ileriye koşan Burak'ı görürse önüne top atan, 18'in dışından şut atma riskine asla girmeyen, kenardan uyarılmazsa duran topa bile gitmeyen,
    Emre Çolak'a ya da başkalarına bırakan bir görünümde...

Sahada Selçuk'un hayaleti var ki Galatasaray'ın beyni... Geldiğinde öyleydi, o çaptaydı.
    evladı manevisi Emre Çolak, Galatasaray'ı öldürmeye devam edebiliyor!

Bir adamı sevebilirsin, inanabilirsin, biraz düzeltsene... 'Ayağında bu kadar top tutarsan, topu bu kadar geciktirirsen,
    rakip savunmaya bu kadar toparlanma imkanı verirsen, bütün Galatasaray hücuma kalkmışken, santrada topu kaptırıp, kontratak yememize, gol yememize sebep olursan seni vururum' desene!..

Bu çocuk iki senedir Fatih Terim'in takımında aynı hataları yaparak oynuyor.
    Aynı hataları yapa yapa oynayabileceğini bildiği için de zerre kadar düzelme gayretine girmiyor. Hoca da düzeltmiyor
    Orta sahaya gelelim; Emre Çolak...
    Emre Çolak'ı birisi 'Galatasaray'ı tahrip etsin' diye görevlendirse ancak bu kadar başarılı olur.
    Bir takım, bir kişi tarafından ancak bu kadar öldürülür. 10 tane Emre edecek Tugay'a tahammül edemedi bu takım.

Tugay abisi gibi oynamaya uğraşıyor, Tugay'ın onda biri olmayan...
    Top ezerek, top kaptırarak, hücumları geciktirerek, rakibin ekmeğine yağ sürerek, top kaptırıp kontratak vererek...
    Ne o; doksan dakikada bir şut atacak da doksan dakikada bir tane pas verecek de Fatih hocası onunla iftihar edecek; 'Gördünüz mü Emre'yi' diyecek.

Galatasaray'ın böyle bir lüksü yok.

• evet beyler, bugün yendik takımımızı tebrik edelim ama bu konu ciddi bir konu,

takımda tek sırıtan adam selçuk inan'dı hala inat ediyor millet, anlamıyorsunuz artık! 11 oyuncu içinde hatta engin girdi 12 emreyi saymıyorum, 12 oyuncunun en vasat oyuncusu o. artık anlamamız lazım OL MU YOR!

selçuk anca 3 orta sahada verimli olur, yani tek forvet oynayan takımlarda, tek kişi yöntecek kadar yetenekli değil, bu onun suçu da değil ona bu sorumluluğu yükleyenlerde.
  • Şu adamı kaale alıp cevap vermeyin arkadaşlar.Bloklayın gitsin
    Selçuk kadar başına taş düşsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle795

Şu adamı kaale alıp cevap vermeyin arkadaşlar.Bloklayın gitsin
    Selçuk kadar başına taş düşsün

gs babanın malı mı?
  • şu Emrecan topla etrafında fırfır yapmıyormu, sahaya inip kulağından tutup anne babasına götüreceksin..
  • Bu konuya yazmak istemezdim, ama iyice saçma bir hal aldı.

1) Bu adamlar standart oynayınca konu açıyorsan (Karabük) veya yükseltiyorsan (ManU) şov yaptıklarında da susmasını bil. Çünkü geçenki Cluj maçında bazıları üzerine gelince "ama ben tek maçlık bakmıyorum, genel konuşuyorum. " falan demeye başlamıştın.

2) "Selçuk Galatasaray için tırt, balon; Trabzon için süper bir oyuncu." Bu düşünce seni Selçuk'u iki maçta göklere çıkaran gaz taraftarlardan farklı yapmıyor. "Selçuk iyi de bizim sistemimizin adamı değil" falan filan diyebilirsin. Okuyup geçilebilir. Ama Barcelona mıyız sanki biz, bizim "tırt, balon" diyebileceğimiz kadar kötü bir oyuncu Trabzon için süper olsun?

3) "Umarım yanılırım." demişsin. En komiği de burası olmuş.

•  selçuk inan emre çolak balonu

selçuk inan emre çolak balonu

• he ya böyle abuk sabu istatistiklerle kendinizi avutmaya devam edin..

kör müsünüz hala neyin inadı bu?

takımın beyni olan mevkide olmasına rağmen orta sahanın ortasından takım yönetiyor, al ver al ver...

çalım yok, adam eksiltme yok, topla dikine koşu yapmak yok!
    kör müsünüz?
    o eksik futbol bilginizle selçuk'u gelip her defasında saçma sapan savunmalarınızla övmeyin. bu adam verimli olursa o da anca tek forvet çoklu orta sahada verimli olur... geçen sene takım hep ortadan gittiği için kanatımız olmadığı için kendiside sivrildi, iyi gibi gözüktü, ben geçen senede bu adamın iyi oynadığını söylüyordum, hele bu sene ataklara yönelince yani yeteneklerini gerçekten görme vakti gelince bakın iyi oynamıyor bile demek istemiyorum TIRT ! çok vasat, gs 20 civarı maç yaptı, kayseri maçı haricinde sahada yoktu, ve olmayacakta, düzelme gibi bir olayı yok, çünkü adam bu yani kumaşı bu.... yok melo kötüymüş de zaten hayatımda duyduğum en saçma cümle bu melo kötüymüş o da kötü olmuş ne alaka? yukarda açıkladım zaten bunu....

bu takımın ideal ikilisi melo yektadır!!!!!!!!! 100 bin defa tekrarlamaya, prof olmaya gerek yok, birazcık düşünce yeterli...
    yekta adam eksiltiyor, korner çizgisine iniyor, topla veya topsuz adam eksilten koşular yapıyor, dikine oynuyor, pas atıyor, dağıtıyor, orta sahayı hemen katederek rakip ceza sahası önüne geliyor... yazık değil mi bu adama? selçuk inan tamamen artık havalanmış kendisi lord zaneden birisi ama şuan yerlerde sürünüyor ama fatih terim ya kör göremiyor ya da görüyor ama tepki almamak için kesmiyor selçuğu. yekta diyor mu, melo kötü bende kötü olayımda top sürüp çalım atmayayım! hadi ya, nerde futbol cahili var gelmiş sürünün yorumuyla hava atıyor, artık görün, selçuk'ta İŞ MİŞ YOK, yerinde çiviyle çakılmış gibi pas yapıyor, geri aşağı yukarı geri aşağı yukrı, hep ama hep!!! takım hep pozisyon sıkıntısı çekiyor, ilerde çoğalamıyoruz, hep kanatlardan girmek zorunda kalıyoruz ve ortadan destek gelmeyince selçuk çiviyle orta sahada dururken etkili olamıyoruz...

siz göreceksiniz de bunu, teyy teyy...

• hemen üstteki mesajıma düzeltme yapayım, geçen sene iyi oynadığını söylüyordum yazmışım ama söylemiyordum olacak.
  • Basta Selcugu dunya yildizi gibi lanse etmek hataydi. Selcuk cok yonlu degil ama iyi bir orta saha oyuncusu yaptigi asistler attigi paslar kucumsenecek cinsten degil biraz duygusal davranmis arkadas benim diyen topcu defans arkasina o kadar isabetli cmlik top yapamaz ama suda dogru cok dikine oynayabilen. Adam eksilten hizli kateden bir oyuncu da degil kaldi ki orta saha oyuncularinin cok yonlu olmasi makbuldur

• quote:

Orijinalden alıntı: zaragoza

Basta Selcugu dunya yildizi gibi lanse etmek hataydi. Selcuk cok yonlu degil ama iyi bir orta saha oyuncusu yaptigi asistler attigi paslar kucumsenecek cinsten degil biraz duygusal davranmis arkadas benim diyen topcu defans arkasina o kadar isabetli cmlik top yapamaz ama suda dogru cok dikine oynayabilen. Adam eksilten hizli kateden bir oyuncu da degil kaldi ki orta saha oyuncularinin cok yonlu olmasi makbuldur

usta güzel yorum geldi senden, diyorsun ki attıı paslar küçümsenecek gibi değil... evet yüzde yüz doğru ama bu kişi dedim ya tek forvet takımlarının mesela fb ye koy iş yapar yapmasa bile bundan güzel oynar, topal meireles selçuk mesela güzel olur ama 4 4 2 oynayan takımlarda tüm yük ona bindiği için ya pa maz. bu 2 2 daha 4 gibi bir şey... bu onun suçu değil ki zaten öyle tip futbolcu değil, ona o özelliği yükleyip bir şey beklemek, ve bunu görüp eleştirene saldırmak çok saçma, anlatamıyoruz ki adamlara, selçuk bir tabu olmuş ama her tabu yıkılır bu da yıkılacak ergeç görülecek bu olay... gs ya tek forvete dönecek ya da melo yekta'yı oynatacak başka çözümü yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Basta Selcugu dunya yildizi gibi lanse etmek hataydi. Selcuk cok yonlu degil ama iyi bir orta saha oyuncusu yaptigi asistler attigi paslar kucumsenecek cinsten degil biraz duygusal davranmis arkadas benim diyen topcu defans arkasina o kadar isabetli cmlik top yapamaz ama suda dogru cok dikine oynayabilen. Adam eksilten hizli kateden bir oyuncu da degil kaldi ki orta saha oyuncularinin cok yonlu olmasi makbuldur

usta güzel yorum geldi senden, diyorsun ki attıı paslar küçümsenecek gibi değil... evet yüzde yüz doğru ama bu kişi dedim ya tek forvet takımlarının mesela fb ye koy iş yapar yapmasa bile bundan güzel oynar, topal meireles selçuk mesela güzel olur ama 4 4 2 oynayan takımlarda tüm yük ona bindiği için ya pa maz. bu 2 2 daha 4 gibi bir şey... bu onun suçu değil ki zaten öyle tip futbolcu değil, ona o özelliği yükleyip bir şey beklemek, ve bunu görüp eleştirene saldırmak çok saçma, anlatamıyoruz ki adamlara, selçuk bir tabu olmuş ama her tabu yıkılır bu da yıkılacak ergeç görülecek bu olay... gs ya tek forvete dönecek ya da melo yekta'yı oynatacak başka çözümü yok...

Evet haklisin bi sistem de Selcuk afallar ki sezon basindan beri de memnun degilim performansindan

• quote:

quote:

quote:

Evet haklisin bi sistem de Selcuk afallar ki sezon basindan beri de memnun degilim performansindan

bunu ya spor yazarları anlayacak köşelerinde yazacak yavaş yavaş yayılacak bu görüş fatih terimde cesaret edip ya selçuk'u kesecek ya tek forvete dönecek, zaman alır bu daha doğrusu gs başarısız olursa ortaya çıkar bazı şeyler güzel görünürken aksini söyleyenleri sevmiyoruz nedense... ama şuanda ligde lider şamp liginde tur atlayabileceksek bu takım kalitesinden kaynaklanıyor futbolumuzdan değil... ve de rakiplerimiz sayesinde birazda....

• quote:

Orijinalden alıntı: wasaby

quote:

Orijinalden alıntı: CnyTGnD

Selçuk hiç bir zaman iyi bir futbolcu olmadı geçen sezon üst düzey oyununu bir daha göremezsiniz buna alışmanız lazım ;),

az peşinde koşmadınız.kedi ciğer ilişkisi

ama benim bildiğim kadarıyla selçuk devre arasında fenerle anlaşmaya, çalışmış fener anlaşmamış. sonra galatasarayla anlaşmış. tabi ne kadar doğru bilemem öylesine bi yerde görmüştüm zaten artık selçuk beni ilgilendiren bi konu olmadığı için doğruluğuna falan dikkat etmemiştim :) kusura bakmayın ama 1 yıl boyunca sevilla yla konuşuyorum deyip, sevilla yla hiç iletişime geçmeden, galatasarayla anlaşan adam herşeyi yapar :)

• quote:

he ya böyle abuk sabu istatistiklerle kendinizi avutmaya devam edin..

kör müsünüz hala neyin inadı bu?

takımın beyni olan mevkide olmasına rağmen orta sahanın ortasından takım yönetiyor, al ver al ver...

çalım yok, adam eksiltme yok, topla dikine koşu yapmak yok!
    kör müsünüz?
    o eksik futbol bilginizle selçuk'u gelip her defasında saçma sapan savunmalarınızla övmeyin. bu adam verimli olursa o da anca tek forvet çoklu orta sahada verimli olur... geçen sene takım hep ortadan gittiği için kanatımız olmadığı için kendiside sivrildi, iyi gibi gözüktü, ben geçen senede bu adamın iyi oynadığını söylüyordum, hele bu sene ataklara yönelince yani yeteneklerini gerçekten görme vakti gelince bakın iyi oynamıyor bile demek istemiyorum TIRT ! çok vasat, gs 20 civarı maç yaptı, kayseri maçı haricinde sahada yoktu, ve olmayacakta, düzelme gibi bir olayı yok, çünkü adam bu yani kumaşı bu.... yok melo kötüymüş de zaten hayatımda duyduğum en saçma cümle bu melo kötüymüş o da kötü olmuş ne alaka? yukarda açıkladım zaten bunu....

bu takımın ideal ikilisi melo yektadır!!!!!!!!! 100 bin defa tekrarlamaya, prof olmaya gerek yok, birazcık düşünce yeterli...
    yekta adam eksiltiyor, korner çizgisine iniyor, topla veya topsuz adam eksilten koşular yapıyor, dikine oynuyor, pas atıyor, dağıtıyor, orta sahayı hemen katederek rakip ceza sahası önüne geliyor... yazık değil mi bu adama? selçuk inan tamamen artık havalanmış kendisi lord zaneden birisi ama şuan yerlerde sürünüyor ama fatih terim ya kör göremiyor ya da görüyor ama tepki almamak için kesmiyor selçuğu. yekta diyor mu, melo kötü bende kötü olayımda top sürüp çalım atmayayım! hadi ya, nerde futbol cahili var gelmiş sürünün yorumuyla hava atıyor, artık görün, selçuk'ta İŞ MİŞ YOK, yerinde çiviyle çakılmış gibi pas yapıyor, geri aşağı yukarı geri aşağı yukrı, hep ama hep!!! takım hep pozisyon sıkıntısı çekiyor, ilerde çoğalamıyoruz, hep kanatlardan girmek zorunda kalıyoruz ve ortadan destek gelmeyince selçuk çiviyle orta sahada dururken etkili olamıyoruz...

siz göreceksiniz de bunu, teyy teyy...

ilk olarak söylemeliyim ki, buralarda harcaniyorsun. Hem GDSde hemde Guardianda 2 tanidiğim var. Onlara calismak istersen haber ver, yardimci olabilirim.

İkincil olarak, uslubunu düzeltirsen, sevinirim. Burasi bir forum, burada kimse kimseye hakaret etmek zorunda degil. Burada fikirlerimizi saygi cercevesinde paylasmak zorundayiz.

Son olarak, acikcasi sana cevap vermek icin istatistikten fazlasina gerek görmedim. Neden gerek görmedim, Beni birak, benim kiz arkadasima karsi futbol konusunda tek kelime söyleyecek bilgin ve birikimin yok.

İstatistiklere gelince,o istatistikler assist/gol sayisi degil, cok genis istatistiki bilgilerdir. Dünyada futbolu yorumlayan hemen herkes o istatistikleri kullanir. Büyük takimlarda da o tarz istatistiklerin veri bankalari vardir.

• Selçuk ne astı be
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.