Şimdi Ara

selçuk inan emre çolak balonu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Bende sana zaten bugün bunu yaptı cinsinden bişe sölemedim geçen sene ki ve ondan önceki senelerdeki istatistik ortada 
    2- Geçen sene direk olarak 10 küsür gol ve 10 küsür asist yaparak pozisyonların direk içinde olmuş ve asistin asistleriyle de baya ortalarda gözükmüşdür kendisi en azından benm izlediğim maçlarda (not maçların hepsini izledim)
    3- Ben özellikle engini ve meloyu çok severim zaten örnek vermek için söylemiştim merakım önyargını öğrenmek başka bir oyuncuyu karalamak değil ki ben zaten gerçekten neden önyargılı olduğunu merak ediyorum bir olayın oldugundan şüpheliyim ama :/
    4- Bu adam geçen sene ki kanatsız takımı (bence takımımızın kanat oyuncuları malesef vasat ) melo ile birliktre sampiyon yapmıştır ki sampiyon olmamız da yegane faktör bu ikiliydi.. fb derbilerinde ise o çok beğendiğin emreli fb toplasan 10 dakika bile ortasahayı ele geçirememiştir e bunu sadece melo yaptı demezsin umarım .. sende hatırlarsınki enginin atıldığı maçta tek başına ortasahayı idare etmiştr  diyeceğim kağıt üstünde özelliklere bakarak bu adam bu adamdan iyi diyemezsin ve selçuk geçen sene ii oldugunu rahat bi şekilde kanıtlamıştır
    5- O zaman fatih terim boşyere masraf yapmış ne gereği vardı selçukun cana yı göndermeyip ayhan ile sözleşme yeniseler yeterdi tabi yektada var .))
    6- E kapanan takımları açmak için milyon tane taktik var açamıyorsa tabi selçukunda şuçu vardır ne kadar ofansif olsada unutulmamalıdır ki bir ön liberodur(s. Şahin ile aynımevki :D) ve o açma görevi genelde kanat oyuncuları tarafından yapılır hadi onlar bizde olmadığını hatrılayıp devam edersek geçen sene selçuk melo sayesinde rahattı ceza alanına giriğ çıkabiliyor yay çevresinden pas dağıtıp şuç çekebiliyordu ama savunmanın güven vermemesinden dolayı genel olarak asıl durması gereken yer olan ortasahanın ortasında kalıyor genelde ve ordan savnma delici asist yapmak xavi için bile zor be usta

vizeye çalısmam gerekirken ben burda cevap yazıyorum.. düşük alırsam sevmeyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Selçuk'a laf atan rakip taraftarlara söylüyorum Selçuk'u satacağız desek ilk sizin takımlarınız teklif getirecek bize o yüzden kendinizi küçük düşürmeyin şurada komik oluyorsunuz.

beşiktaşın selçuku 15 e katlayan fernandes'i, fenerin 10 a katlayan meireles'i var, neyini alsınlar? xelçuk muş peh...

siz anca kendinizi kandırın....

arkadaş gözüm mü kör benim? bu adam sahada yok geçen senede böyleydi şimdi de, selçuk paralı adam tutmuş heralde forumlarda vs... yahu orta saha futbolcusu izlemesek inanıcaz, kör müyüz biz bu ne yahu, adam hiçbir şekilde sorumluluk almıyor, çalım atamıyor, hızlı oynayamıyor, verkaçlara giremiyor, tek yaptığı oda 10 yılda bir havadan pas, selçuk'un attığı pasları bank asya liginde isviçre 3. liginde, uganda 4 liginde de atıyorlar, selçuk'u farklı yapan ne? fernandese bakıyoruz, adam zaten direk kendini belli ediyor, emre belözoğlu ediyor yekta belli ediyor, selçuk niye edemiyor?

bizim millet hakikaten sıkıntılı.

meireles ? Ofans olarak sadece uzaktan sut atan defansin 3 metre onunde oynayan adam mi selcugun 10 kati

Yaw he he gif i istiyorum.

oyunun içinde olması yeterli. zaten meireles müthiş oynuyor demiyorum, sadece oyunun içinde hiç değilse, selçuk efendi kayıp.

Takimda en son elestirilecek adamin yanina balon yazmisin...Futbol bilgine hayran kaldim.Yanina ruhsuZ MELO yu verirsen boyle olur.Adam melo guvensizliginden kensini gosteremiyor.

Ayrica emre kac yasindada balon diyebiliyosun.Adamin kapasitesi var.Ama o yatmayi tercih ediyor.Fizigini,gucunu,oyununu bir gram gelistirmedi. İstese yapacakta yatmak daha kolay geliyor.Kiraliyacaksin klubun degerini anlasin.

daha futbolun f sinden anlamıyorsun dünyadaki sistemin işleyişin farkında değilsin dalga geçmeye çalışıyorsun,

20 yaşındaki oyuncuya hala gelişçek bilmem ne, hala anlamıyorsunuz herhalde 20 yaşındaki adam çıkıpta takır takır oynamıyorsa takır takır dan kastım çok iyi oynaması değil kendini belli etmiyorsa bitmiştir. dünyada adı olan klüplerde zilyon tane emre çolak var, emre'den daha iyiler var ama adamlar 19 20 sinde çok ucuza ya da bedava gönderiliyor, çünkü adam belli olmayacak, evet yeteneği var bir şeyler yapıyor bazen kalitesini gösteriyor ama futbol oynamak ayrı bir şeydir, futbol ayrıdır yetenek ayrıdır. bizde medya bir isim atar, halk hemen onu aklına alır, adamın sadece adını duymuştur ama her yerde şu çok iyi der, geleceği parlak der, sonra o adam çıkar piyasaya bi oynar bakmışsın bank asya muharrem, yani bana burada futbol öğretme. 3. dünya ülkesi mentalitesini biliyorum yani senin gibileri ama aşmanız lazım artık bazı şeyleri. o salih uçan dan da recep niyazdan da hiçbir şey olmayacak, sadece kuru boş fasa fiso beklenti yine.

-----

ama sen ve senin gibiler futbol cahili olduğu için hala emre çolak için umut bekler vs.... emre çolak yatmıyor emre çolak maçlarda hayvanlar gibi mücadele veriyor ama olmuyor, ne geliştirmesi bilmem nesi, gerizekalı mı bu adam, antreman yapıyor vs senelerdir hala gelişçek mi bu adam? kapasitesi varmış, herkesin kapasitesi var zaten o yüzden bu klüpteler. bu adam zaten bu yani böyle, bu kadar, 20 yaşındaki adam yaşlı statüsündedir genç değil... 20 yaşına kadar kendini gösterir 20 ye geldi mi artık genel hattıyla bellidir, iyiyse üstüne koya koya gider, kötüyse kötü kalır...
    bizde 25 e kadar gelişçek diye bakıyorlar bu kadar futbol cahilinin olduğu ülkede tabi futbolcu gelişmez.

Hahahahaha Futbol cahili diyene maç analizi bile yapamaz.Adam kendini geliştiremediği bali belli topa vurmaya gücü yok adamın.Plastik futbol topları var onla oynaması lazım.Alt yapıdan yetişmiş birde 3 büyüklerde oynuyor ama balon furtbolcu öyle mi ? Futbolun F sinden çakmaz birde şelçuk inan da balon der. Çok müthiş bilgin var. Karşılaştırma yaptığın adamlar aynı mevkide bile değil sen neden bahsediyon cahil herif

• Ha sunun kafası ha senin kafan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk iyi bir oyuncu ama bu sene daha bir etkisini göremedik çünkü adam sorumluluk almıyor 3-4 maçtı 21 yaşındaki Emre çolak sorumluluk alıyor ve takım hareketleniyor.Cluj maçında bizi ileri taşıyan ne defansımızdı nede selçuk 2 adam oynadı burak ve emre.Emrenin kendi ekseni etrafında dönmesi bence büyük bir artı adamda inanılmaz bir görüş açısı var ve çok hızlı dönüşler yapıyor.Selçuğa gelirsek adam çalım atamıyorda ondan böyle adamda 0 çalım yeteneği.
  • İmzalara bak: feda mı?
    Bu kadarda taklitçi olmayın abi ya bu ne Ne söylersek çalınıyor şuna bak
  • harbi harbi siz galatasaray'ı tutmayın siz gibi barcelona r.madrid gibi takımları tutun ciddiyim
    siz iyi gün taraftarısınız.
    "hamit hamit bumu hamit"
    "muslera elleri küçük"
    "selçuk napar"
    "fatih terim ego"
    "umut anca koşuyor"
    "emre çolak ft'in akrabasımı"
    "burak gol atınca sevinmiyorum"

İşte sizin taraftarlığınız bu kadar 1.5 senelik bir takım zaten bu yorumları yapanların alayı 12-16 yaş civarı.Onlarda Gs'a aşkı bilmez sadece biz biliriz.Gs 8.olduğundada, şampiyon olduğundada Cimbomun Formasını giyen adamım mukelamun değil...
    Benim için asıl ayırt edici mevzu, kaybedilse bile mücadele eden, iyi oynayan bir gs.ki gs'ın başında fatih terim var.2-3 maç her takım kötü oynar.

sizin gibilere teknik direktör skibbe oalcak orta sahada barış özbek, mustafa sarp felan olacak çok zevk alırsınız geriye doğru nasıl pas atılır öğrenrsiniz

• konuyu hiç okumadım sadece selçuk ile ilgili yazmak için girdim.. adam 6 haftadır falan sahada yok resmen..ne ikili mücadele, ne iyi bir orta, ne iyi bir arapas, ne frikik....hiç birşey yok yahu..bir tek defanstan top çıkarken gelip alıyor pasını atıyor bir daha neredeyse o atakta yok.. ne oldu bu adama bu kadar anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

konuyu hiç okumadım sadece selçuk ile ilgili yazmak için girdim.. adam 6 haftadır falan sahada yok resmen..ne ikili mücadele, ne iyi bir orta, ne iyi bir arapas, ne frikik....hiç birşey yok yahu..bir tek defanstan top çıkarken gelip alıyor pasını atıyor bir daha neredeyse o atakta yok.. ne oldu bu adama bu kadar anlamadım..

Yanındaki adam yoksa, Selçuk da yok ki bu çok normal. Yekta oynarken gayet de iyi, ama Melo 0, dolayısıyla Selçuk da 0. Yekta-Selçuk uyumunu sağlamalıyız, sağlarsak Selçuk da geçen seneki Selçuk olur.
  • selçuk'u korumak için tutturmuşlar yanındaki adamlar yanındaki adamlar kötü bilmem ne...

arkadaş aptal mıyız biz de göremiyoruz biz bunu ama sorun farklı. melo selçuk oynadığında melo evet etkisiz kalıyor normal bir oyun sergiliyor geçen seneki gibi değil ama iyi futbolcu da kendini belli eder, abartmayın bu kadar, melo sanki futbola yeni başlamışta o kadar berbat ki selçuk'u da etkiliyor, yahu zaten asıl mesele bu olsa selçuk hiç değilse maçların yarısında belki biraz çoğunda kendini belli ederdi bazı maçlarda da kaybolurdu bunu herkes anlarda bu adam zaten ortalıkta yok, beşiktaş örneği var şuan en yakın, fernandes'in yanında adamlar çok mu iyi de fernandes'de kayboluyor? bu nasıl saçma bir mantıktır. adam kaliteli ve zaten bunu gösteriyor maç izlerken fernandes'e vay be diyebiliyorsun, fernandes diyor mu şimdi böhhüüü yanımdaki adamlar kötü bende kötü olayım? bu ne saçma mantıktır, sen kendi oyununua bakarsın, rakip geldi mi baskı yaparsın, top sendeyse pas dağıtırsın sıkıştı mı da 1-2 çalım basarsın vs takımı ileriye götürürsün, selçuk geliyor deften top alıyor orta sahnın ortasında dibindeki adamlara veya kanattaki adama top atıyor, e zaten bunu prof çoğu topçu yapıyor... gs yi ateşleyecek adam lazım ortasahanın ortasına. bir fernandes'in gs'de olduğunu düşünün, farka bakın... hadi o yabancı mı, yahu yedeğimiz var yekta, fernandes'le eşdeğer bence, ikiside kaliteli.. melo yekta'dır bu takımın ideal ikilisi...yekta'yı izlemedik mi maçlarda, yekta nasıl pres yapıyor, nasıl top kapıyor, nasıl çalım atıyor, topla koşular ypıyor, pas atıyor alıyor dağıtıyor, o maçlarda birde selçuk'a bakın adı bile geçmiyor...

• hepsini okuyayım dedim adam bir ara yekta melo ikilisi daha iyi dedi ya la
  • ya selçuk iyi ortasahadır hatta en iyidir benim gözümde ama burak vasat abi trabzondaykende sevmezdim umut 3 tane burak eder doğru söylemek gerekirse bir maç var 10 maç yok seçuğun hakkını yememek gerek
  • Selçuk'un form düşüşü ortada, Emre öyle rezil bir futbol oynuyor ki kelimeler yetersiz kalır.
  • Selçuk hiç bir zaman iyi bir futbolcu olmadı geçen sezon üst düzey oyununu bir daha göremezsiniz buna alışmanız lazım ;),
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnyTGnD

Selçuk hiç bir zaman iyi bir futbolcu olmadı geçen sezon üst düzey oyununu bir daha göremezsiniz buna alışmanız lazım ;),

az peşinde koşmadınız.kedi ciğer ilişkisi
  • Abdullah Avcı lan bu.. Forumlarda kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.
  • valla aga haklısın şu milli takımdaki selcuk polemiginden sonra hep gozume batar oldu izledigim maclarda hep selcuk ne yapiyor diye bakiyorum da cok geride oynuyor hamit iceriyi zorluyor keza emrede dedigin gibi hep ileri ama selcuk 1 ileri 2 geri bende begenirdim ama suan kayda deger hicbir sey yapmiyor

• önceki konuyuda bu konuyuda tamamen okudum emre ve burak konusunda katılıyorum ama selçuk konusunda yanlışsın şuan formsuz olabilir ortasahada sürekli paralel pas yapması bazen benimde sinirimi bozuyor ama asıl olay şu biz takım olarak ileride top tutamıyoruz ortasaha forvet arası çok kopuk takım şuan 4-4-2 değil de 4-4-1-1 oynasa durum farklı olurdu yahut burak yerine forvetimiz sözgelimi huntelaar olsa şuan huntelaardan çok selçuk konuşulurdu. diyoruz ki selçuk sorumluluk almıyor abi en püskevit rakipler bizim yarı sahaya 3 pasta geçiyor yekta geriye ne kadar yardım ediyorsa selçukta o kadar ediyor braga maçında ilk golde rieranın olması gereken yerde selçuk var başka maça bakıyorsun sağ kanatta selçuk var takımda ayağında top tutamayan o kadar çok adam var ki emre burak hamit amrabat umut melo bu adamlardan her biri rakip yarı alanda ayaklarına 20 topun 15inde topu ezen, kaptıran ve pas hatası, isabetsiz orta yapan adamlar takımda ayağına gelen topu kullanmayı bilen adam yok gibi bir şey.

neyse çok dağıtmadan toparlayayım takım düşük devirdeyken selçuktan verim alamayız abi yetmez fernandes gibi bir adam değil selçuk takımı sırtlasın diye bakmak hata olur meziyetleri farklı çalım atamıyor değil mesela ama pozisyon gereği çoğunlukla atacağı çalım takımı daha da kötü hale sokacak neden burak ofsayta girecek umut markaj yiyecek diğerleri savunmanın arasında kaybolacak kanat desen zaten yok takımda mecbur şişireceksin topu alabilirse burak alacak bu kadroyla selçuktan verim alabilmek için şöyle oynaman lazım

burak

elmander X

amrabat hamit/engin yada amrabat hamit

engin
    selçuk yekta
    selçuk yekta X: şuan bizde olmayan eski baros tarzı bir forvet
    tutabilen hemde bitirici bir forvetle

• Selçuk ofansif orta saha olarak değersiz, bence asıl mevkisi melonun yeri olan defansif orta sahadır. Selçuğu geriye çeker, sezon sonunda da melo gidince, hani örnek olsun diye diyorum ileriye(selçuk'un şu anki yerine) bir manual fernandes, ricardo kaka alır koyarsan patlama yapar takım. Çünkü Selçuk bir defansif orta sahaya göre oldukça risksiz, garanti oynayan bir futbolcu.
  • şuan bjk maçını izleyen varsa orta saha oyuncusu nasıl olur fernandes gösteriyor, sürekli dikine koşularla takımı ileri taşıyor ateşliyor, çok iyi ortalar açıyor, iyi korner kullanıyor, asistleri zaten iyi, gerektiği yerde adam eksiltiyor, takımı yönlendiryor.

sonra selçuk pardon xelçuk'a bakın, gelin bana diyin ki bu adam iyi.... hadi canım ordan, orta sahanın ortasından takımı yönetmeye çalışıyor, bizde aptalız bilmiyoruz futbolu, göremiyoruz dimi onun mükemmelliğini? gs tıkanıyor onun yüzünden, çıkamıyor, ilerleyemiyor.
  • Emre çolak gayet iyi.Selçukta iyi ama selçuğun geçen seneki gibi olmamasının nedeni melodur selçuk değildir ne cahil adamlarsınız ya meloda iş olmayınca adam tek başına ne yapıcak?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.