Ondan sonra İstanbul bilişimden aldığınız ürün Sony eurasia garantisinde olmucak ve 300-400 milyon için değer mi bunu düşünmek lazım bence
hocam sordum tek tek urun stokda var mıs hepsı...sizin tecrubelerınıze sıgınarak bu konusyu actım yardımcı olursanız sevınırım...aklımdakı en buyuk sorun 50 inc bır samsung fullhd plazma bana pss3 de full performans verebılırmı ? simdiden tesekkur ederım
quote:
Orijinalden alıntı: sony_urunler
Ondan sonra İstanbul bilişimden aldığınız ürün Sony eurasia garantisinde olmucak ve 300-400 milyon için değer mi bunu düşünmek lazım bence
300-400 tl çöpe atılacak para değil.anadolu grubun halini gördük,sony eurasia nında öyle süper bir servis hizmeti verdiğini düşünmek yanlış olur.bence İB gibi firmalara biraz daha güvenmek ve güçlendirmek lazım.
Plazmalar Input Lag açısından LCD lerden daha iyi o anlamda şüphem yok ama şuan piyasadaki ürünleri iyi tartmak lazım...
arkadaşım sony alacaksan ex 500 modeli öneririm dt+ ile kullanıyorum alalı 2 gün oldu sd yayın süper zaten hd yayını söylemeye bile gerek duymadım. hem fiyatıda çok uygun ben de bilişimden aldım hakikaten bu fiyata süper.