Başlığa bakıp aldanmayın,neden böyle konular açılıyor.Neden herkes nası oynıycam,neden oyuna giremiyom,nası oynıycam.. Ve dolu ıvır zıvır Diye konular var. Modların saçma sapan bir konu yüzünden istifa etmesini fırsat bilen arkadaşlarımız,lütfen böyle devam etsinler.
Ben de bu forumu bırakıyorum. İzleyici olarak takip ediceğim. Yukarıda belirttiklerim bir kişiden daha kurtulduk diye sevinsinler ''piliz''
bye
alla alla neyi varmış forumun... şen şakrak çocuk bahçesi gibi işte, daha ne istiyorsunuz ki...
Sen bilirsin
Herkes kendi fikrini kendi verir.
Merak etme sende 1 haftaya kadar dönersin ve bir konu altına cevap yazarsın
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
alla alla neyi varmış forumun... şen şakrak çocuk bahçesi gibi işte, daha ne istiyorsunuz ki...
Aga 5k versene yok yok 5k kesmez sen bi 5m ver yeter. Vermezsen kurtun ölsün npc ye satmak zorunda kal.
bende başlığa aldanıodum allah allah SaD_SouL hafızayı mı kaybetti die ama deilmiş bu konular çoğaldı neden 10-13 yaş arası millet arttı bizim gibilerede dalga geçmek kalır
kardeş kararına karışamamda bence davanda kararlı ol iki çapulcunun yüzünden forum bırakılmamalı bence ve senin bilgilelirinden yararlanıcak bir kısım insanlar da var gene de sen bilirsin