Şimdi Ara

Selam 1250ytl SLR fotomakinasi tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni basliycam SLR makinaya o yuzden sizden tavsiyelerinizi bekliyorum saolun simdiden

• Spot düşünüyorsan Pentax K10d+18-55mm kiti o oaraya alabilirsin.Bende kullanıyorum body kalıtesi ve özellikler bakımından nikon ve canondaki sınıfındakı makinalardan üstündür.ama tek sıkıntısı yeni model lensleri biraz zor geliyor Türkiye'ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aylakadam81

Spot düşünüyorsan Pentax K10d+18-55mm kiti o oaraya alabilirsin.Bende kullanıyorum body kalıtesi ve özellikler bakımından nikon ve canondaki sınıfındakı makinalardan üstündür.ama tek sıkıntısı yeni model lensleri biraz zor geliyor Türkiye'ye.

• Guzelmis ama ben taksitli alicam nakit yok orasida vade farki uyguluyo makina guzel
  • gg de wadeli satıyorlar bir bak istersen
  • selam samsung gx10 nasil bilen var mi tavsiye edermisiniz
  • samsung gx10 ve pentax k10 body olarak aynı olduğunu söylüyorlar pentax yapmış gx10 da.Yınede ıı arastırın
  • ben baktım samsunga güzel kasası gerçekten işlevi önemli tabi fyatıda uygun samsungun 1250ytl civarında bimekste
  • o fiyata bence de alinacak tek makina 0.95 lik pentaprizmalariyla k10d yada gx10 dur ihtiyaca gore objektif bulunabiliyor o kadar da kisitli degil;
    genis aci: sigma turevleri ve pentax 12-24 ki cok kaliteli tokina 12-24 ile beraber gelistirildi tek farklari tokina 9 bicakli pentax 8 pentax kenarlarda ufak farkla daha iyi.
    normal zoom:16-45 16-50 ve sigma 17-70 ayrica tamron 17-50m geliyor
    tele zoom: sigma turevleri ve pentax 50-135
    tele: pentax 200, 300, sigma makro turevleri
    ihtiyaca gore lens sayisi yeterli bence
    ayrica tokinanin da pentax uyumlu objektifleri var ancak tr de bulunmuyor bunun disinda eski pentax ve diger k mount lensler kullanilabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 23 Mart 2008; 0:17:46 >
  • eger spot dusunurseniz ben tam olarak bu fiyata hafıza kartı ve lowepro canta ile birlikte canon 30d+18 55 almıstım 6 ay vadeli olmak uzere...

istanbulda iseniz hayyam pasajında takılın biraz yani takılın derken sagı solu bi kac gun gezin oldukca makul fırsatlar cıkabiliyor ben de makinamı acil olarak satmak isteyen birinden aldım su anda erkayalar garantisi devam ediyor 15 ay daha size de tavsiye ederim buralara bakınmaznı
  • chilbir senin dediğin lensler gx10da oluyo galba oluyosa güzel ben garantisiz almak istemiyorum açıkcası yoksa hayyamı duydum ama daha gitmek nasip olmadı bu haftaiçi gidicem bi oraya garantide veriyolarsa ordan alabilrim o zaman pentax k10 alırım heralde yeni başlıycağım için bilmiyorum neyin ne olduğunu beni uzun süre idare etsin istiyorum hani aldıktan kısa bi süre sonra daha iyisini alim demek istemiyorum
  • pentax k10d guzel makina gercekten ancak satın almadan once yine hayyam pasajında ikinci katta pentax uzerine calısan sanırım ismi prizma yada mikro fotografcılık idi onlarla gorusmenizi tavsiye ederim...

biliyorsunuz makine teknik donanımından oturu canon ve nikon un pahalı pek cok makinesinden daha ustun hiç bir seyi yoksa 24 bit işlemcisi var ...
  • evet gx10 da k bayonet oldugundan pentax lenslerini kabul ediyor marka fanatikligi yapmiyorum ancak bende k100d super var artilariyla eksileriyle o fiyata alinacak en iyi makine idi, zira ayni dusuncelerim k10d icin de gecerli tabi bir 30d d200 ile karsilastirmak yanlis cunku o makineler en basta magnezyum govdeleri ile sinifini belli ediyor zaten kaya gibi terimi onlar icin kullanilabilir ancak k10d govdesi de cok saglam bir his veriyor incelemelerde robust yani cok saglam ifadeleri ile anlatiliyor, alindiktan sonra kesinlikle pisman olunacagini zannetmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.