Şimdi Ara

Seksenler (2012) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
7
Favori
35.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arkadaslar bi bölüm ariyorum yada o sahneyi ariyorum arkadaslar aradigim sahne yada bölüm su

Laz komiser bi adami iceriye atiyor ve adam üstünden oyuncak bebek cikartiyor ve laz komiserde selahattin sunu al kiyili kiyili git diyor ceketinin icine sakliyor cikariyor vs bu sahneyi ariyorum yada bölümü arkadaslar...

Şu Askerlerin sokağa çıkma yasağında çevirdikleri Babanın kızına aldığı bebek değilmiydi O bölümü riplememişdim ama yine de hatırladığım kadarıyla 32 bölüm olması lazım. Selahattine karı kılığına girmesini söylüyor ve bıyığım nolacak amirim falan vs... diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arkadaslar bi bölüm ariyorum yada o sahneyi ariyorum arkadaslar aradigim sahne yada bölüm su

Laz komiser bi adami iceriye atiyor ve adam üstünden oyuncak bebek cikartiyor ve laz komiserde selahattin sunu al kiyili kiyili git diyor ceketinin icine sakliyor cikariyor vs bu sahneyi ariyorum yada bölümü arkadaslar...

http://www.youtube.com/watch?v=BUUzG5A7lOo

55 dakika civarı senin dediğin yer
  • "Oh deme, ah de"

İnceydi, anlayan anladı
  • dizi çöküş sürecinde görünüyor, almancı, sevgilisi, niyazi gibi en kötü oyuncuların üzerine kuruluydu dünkü bölüm.
  • 2 hafta kadar önce şoray anjio olmuştu ondan olabilir
  • Kaçırdım son bölümü ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

"Oh deme, ah de"

İnceydi, anlayan anladı

+1.
    ancak sinir oldum bende başkana öyle bi oh diyo ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sezon kaçırmadan izliyorduk , bu sezon biraz baktık çok sarmadı , aklımıza bile gelmiyor artık.
  • ilk sezon daha iyiydi bence de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 8 Şubat 2013; 22:48:31 >
  • ailecek oturup izlediğimiz ender dizilerden trt1 bu sene baya sağlam diziler çıkardı
  • seksenli ve 70 li yılları yaşamış biri olarak bence bu dizi gerek müzikleri gerek giysi kıyafet vs. ile 70 leri daha çok çağrıştırıyor.
  • Denildiği gibi bu sezon biraz daha kötüydü , sadece Ahmet ve Gülden in durumunu merak ettiğim için izliyorum şuan 80 leri bitirip 90 lara başlayacaklar galiba inşallah aynı kadro ile devam ederler.90 ların daha çok tutulacağını düşünüyorum.
  • İlk sezon daha güzeldi. Ama bu sezonda izliyorum.
  • 90 doğumlu olduğum için pek ilgimi çekmiyo . Neden hiç 90'lar diye bi dizi yapmıyolar ki .
  • hala şu babasını arayan kızı susmuşa bağlamadılar ,bu arada artık nöbet tutan askerler ve volta atan askerler yoktu nerde bunlar kürşat kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: General .

90 doğumlu olduğum için pek ilgimi çekmiyo . Neden hiç 90'lar diye bi dizi yapmıyolar ki .

80 leri bitirip 90 lara başlayacaklar , o zaman daha çok izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 13 Şubat 2013; 1:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

90 doğumlu olduğum için pek ilgimi çekmiyo . Neden hiç 90'lar diye bi dizi yapmıyolar ki .

seksenlerin bittiği falan yok ikisi aynı anda devam edecek... birol güven yıllarca çocuklar duymasını ısrarlar yayında tuttu seksenleri mi kaldıracak

• quote:

quote:

80'lerin bitirileceği haberini nerden aldınız 80'ler bitirilmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 13 Şubat 2013; 2:42:02 >

• quote:

quote:

İzlenmez mi hocam , başından kalkmam .

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.