Şimdi Ara

Seksenler (2012) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
7
Favori
35.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alperen_69

Evet Artık ergun plak'ın çırağı yok.

---------

Mint'in yeni projesi 90'lar çekilecek , ama 80'ler bitmeycek iki dizi aynı anda En azından istek bu yönde.

----------

Geçenlerde Sette Niyazi karakterini oynayan kişinin telefonu çaldı , bizim setin kuralı set esnasında telefonunun sesini açık unutan tüm sete Baklava ısmarlamak zorunda diye bir adeti var Bugün o baklavaları afiyetle yedik . (Böyle baklava başka yerde yemedim arkadaş ) baklavanın tadını anlatmak için fiyatını yazmak isterdim ama yazmak istemiyorum

işin güzeli önce baklavayı almamak için yan çizdi ama ben bilmem eşim bilir programının sunucusu yani , dizideki şorayın kardeşi öyle bir üstüne gittiki köşeye sıkıştırdı ve saat geçmeden baklavaları zorla aldırttı kostüm odasına kadar tepesindeydi baklavalar için. arada 1 saat geçmeden ben bilmem eşim bilir programının sunucusununda telefonu çalmaz mı Evet çaldı ve oda haftaya baklava getirecek gene neşemiz yerine gelicek anlaşılan

bu iki gün set baya neşeli idi. umarım hep böyle devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 17 Ocak 2013; 20:58:19 >

• güzel olmuşta baklava işi ,çırak niye birden yokoldu ne olmuş anlaşamamışmılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

güzel olmuşta baklava işi ,çırak niye birden yokoldu ne olmuş anlaşamamışmılar

Hocam bazı şeyler söylenmez o yüzden.
  • Şimdiye kadar izlediğim en güzel Türkçe dizilerden.Genelde yabancı izliyoz da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksenx

Şimdiye kadar izlediğim en güzel Türkçe dizilerden.Genelde yabancı izliyoz da.

Aynen benim şuan izlediğim belki 10 adet yabancı dizi vardır ama yerli olarak sadece 80ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mms01

quote:

Orijinalden alıntı: eksenx

Şimdiye kadar izlediğim en güzel Türkçe dizilerden.Genelde yabancı izliyoz da.

Aynen benim şuan izlediğim belki 10 adet yabancı dizi vardır ama yerli olarak sadece 80ler

Aynen öyle yerli tek dizi seksenler
  •  Seksenler (2012)

Seksenler (2012)

Bu adam her gordugumde ice age deki sincap geliyor aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Size yep yeni bir haber getirdim ,
    alperen_69

---------

Mint'in yeni projesi 90'lar çekilecek , ama 80'ler bitmeycek iki dizi aynı anda En azından istek bu yönde.

----------

Geçenlerde Sette Niyazi karakterini oynayan kişinin telefonu çaldı , bizim setin kuralı set esnasında telefonunun sesini açık unutan tüm sete Baklava ısmarlamak zorunda diye bir adeti var Bugün o baklavaları afiyetle yedik . (Böyle baklava başka yerde yemedim arkadaş ) baklavanın tadını anlatmak için fiyatını yazmak isterdim ama yazmak istemiyorum

işin güzeli önce baklavayı almamak için yan çizdi ama ben bilmem eşim bilir programının sunucusu yani , dizideki şorayın kardeşi öyle bir üstüne gittiki köşeye sıkıştırdı ve saat geçmeden baklavaları zorla aldırttı kostüm odasına kadar tepesindeydi baklavalar için. arada 1 saat geçmeden ben bilmem eşim bilir programının sunucusununda telefonu çalmaz mı Evet çaldı ve oda haftaya baklava getirecek gene neşemiz yerine gelicek anlaşılan

Şu almancıyı oynayan çocuğa söyler misin daha doğal oynasın abartılı mimikler bağırmalar çekilmiyor. Yalan dünya setine katılabilir.

Bir de senaryoyu anlamadım ben bu kız hem oğlanı(şoray) kıskanıyo hem de sürekli eziyor amacı nedir?

• Arkadaslar bi bölüm ariyorum yada o sahneyi ariyorum arkadaslar aradigim sahne yada bölüm su

Laz komiser bi adami iceriye atiyor ve adam üstünden oyuncak bebek cikartiyor ve laz komiserde selahattin sunu al kiyili kiyili git diyor ceketinin icine sakliyor cikariyor vs bu sahneyi ariyorum yada bölümü arkadaslar...
  • biraz izleyebildim dünkü bölümü. fena değildi bikaç yeri komikti. (eski tadı vermiyo mu ne?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arkadaslar bi bölüm ariyorum yada o sahneyi ariyorum arkadaslar aradigim sahne yada bölüm su

Laz komiser bi adami iceriye atiyor ve adam üstünden oyuncak bebek cikartiyor ve laz komiserde selahattin sunu al kiyili kiyili git diyor ceketinin icine sakliyor cikariyor vs bu sahneyi ariyorum yada bölümü arkadaslar...

valla hatırlamıyorum
  • doksanlar cikmasın arkadas ya. seksenler iyi bence. bu arada almanci eski tadi vermiyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

quote:

Size yep yeni bir haber getirdim ,
    alperen_69

---------

----------

Şu almancıyı oynayan çocuğa söyler misin daha doğal oynasın abartılı mimikler bağırmalar çekilmiyor. Yalan dünya setine katılabilir.

Bir de senaryoyu anlamadım ben bu kız hem oğlanı(şoray) kıskanıyo hem de sürekli eziyor amacı nedir?

Oldu birde , ensesine tokat atıp setten terlikle kovalayayım , diyebilir miyim öyle birşey jimmye otuttururlar beni

• quote:

Orijinalden alıntı: thenefy

doksanlar cikmasın arkadas ya. seksenler iyi bence. bu arada almanci eski tadi vermiyor bence

90'lar çıkacak ama 80'ler bitmeyecek , yani 90'lar ayrı bir dizi olarak çıkacak aynı oyuncular olmayacak. diye duydum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thenefy

doksanlar cikmasın arkadas ya. seksenler iyi bence. bu arada almanci eski tadi vermiyor bence

90'lar çıkacak ama 80'ler bitmeyecek , yani 90'lar ayrı bir dizi olarak çıkacak aynı oyuncular olmayacak. diye duydum.

Yanı doksanlarda seksenler kadar bır degısıklık yok.. Neyse ızleyıp gorecegız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergunun çırağı ayrılmışmı yav üzüldüm valla
  • Bu sezon biter mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Principito

Ergunun çırağı ayrılmışmı yav üzüldüm valla

Ergün plak'ın çırağı tekrar geldi. Sorun ne ise sanırım kendi aralarında halletmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bu sezon biter mi acaba?

aman aman..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.