Şimdi Ara

SEKSEN ALTI YILDIR BU SORUYU KENDİME SORUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani zengin türkçemizde "öncelikle" diye bir kelime var ya ,

peki diyorum neden "sonralıkla" diye bi kelime yok

yemin ediyorum ya kafayı yicem bu soruyla, geldim yüz yaşıma hala bu soruyu sorarım kendime

• ayarlanır o yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

ayarlanır o yaa

• Sonralık diye bi anlam yoktur.

• Primarily
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Primarily

secondly
  • sonrasında diye bir kelime var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü öncesi olan şeyin sonrasının olmasının bilinç ve davranış içinde yeri olmasından kaynaklandığı içindir.
  • öncelikle şunu söyliyim; doğum yılı: 1990
    şimdilikle şunu söyliyim; düşünecek daha gerekli bişey bulamadınmı?
    sonralıkla şunu söyliyim:
  • Olur öyle be ya :)
  • blok
  • boşver b'olum
  • Hiç kimse dikkat etmemiş lan başlıkta diyor ki 86 yıldır yani bu adamın 1926 doğumlu olması lazım ancak profiline baktığımız da 1990 doğumlu olduğunu görüyoruz. Ulan anladık atıyorsun da biraz destekli salla da inanalım lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Hiç kimse dikkat etmemiş lan başlıkta diyor ki 86 yıldır yani bu adamın 1926 doğumlu olması lazım ancak profiline baktığımız da 1990 doğumlu olduğunu görüyoruz. Ulan anladık atıyorsun da biraz destekli salla da inanalım lan

khardeshm yhaqıon hanyy ;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Hiç kimse dikkat etmemiş lan başlıkta diyor ki 86 yıldır yani bu adamın 1926 doğumlu olması lazım ancak profiline baktığımız da 1990 doğumlu olduğunu görüyoruz. Ulan anladık atıyorsun da biraz destekli salla da inanalım lan

khardeshm yhaqıon hanyy ;))

SEKSEN ALTI YILDIR BU SORUYU KENDİME SORUYORUM

• quote:

/>
  • sen nedion değişik. . . .
  • quote:

Demekki herkes o adamın o yaşta olmayacagını bilecek kadar mantıklı ve bilinçli.. sen ise şüphe edip profiline girmişsin, bununla ilgili burada yorum yapmışsın.. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Demekki herkes o adamın o yaşta olmayacagını bilecek kadar mantıklı ve bilinçli.. sen ise şüphe edip profiline girmişsin, bununla ilgili burada yorum yapmışsın.. :D

Şüphe etmedim ki o nereden çıktı şimdi, yazmam da ki maksat fail etmek idi. 22 Yıldır yazsa günah mı olurdu niye yalan yanlış bilgiler veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayarlanır o yaa

hani zengin türkçemizde "öncelikle" diye bir kelime var ya ,

peki diyorum neden "sonralıkla" diye bi kelime yok

yemin ediyorum ya kafayı yicem bu soruyla, geldim yüz yaşıma hala bu soruyu sorarım kendime

Yine mi sen la?
    Dün ki konunun esasiyeti yetmedi sırada bu mu var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.