Şimdi Ara

Şekeri kesmek ve dersler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şekeri tamamen bırakırsam bu odaklanma sorununa filan yol açar mı? Bir forumdaş beyin şekerle çalışır gibi bir şey söyledi. Benim de seneye sınavım var. Şekeri bırakmanın dersler için olumsuz bir etkisi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rafineri şeker zaten ihtiyacın olan bir besin gıdası değil.Gündelik şeker ihtiyacını meyveler ve sebzelerden fazlasıyla karşılayabilirsin.ilk 1 ay zor olacaktır bundan dolayı tarçın tüketimini arttırmaya özen göster kan şekerini düşürür.1-2 ay boyunca ambalajlı gıdaları tüketmedikten sonra zaten istesen de yiyemiyorsun tadları zehir gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

Rafineri şeker zaten ihtiyacın olan bir besin gıdası değil.Gündelik şeker ihtiyacını meyveler ve sebzelerden fazlasıyla karşılayabilirsin.ilk 1 ay zor olacaktır bundan dolayı tarçın tüketimini arttırmaya özen göster kan şekerini düşürür.1-2 ay boyunca ambalajlı gıdaları tüketmedikten sonra zaten istesen de yiyemiyorsun tadları zehir gibi geliyor

Hocam siz şekeri tamamen bıraktınız mı?

• Çay veya kahvede şekeri 4-5 senedir kullanmıyordum zaten.Önce asitli içecekleri(sade maden suyu hariç) ve pastane ürünlerini kestim.En son da marketlerde satılan 'obez yiyecekleri' diyebileceğimiz kalitesiz ambalajlı gıdaları bıraktım.Sadece Eti lifalif yulaf ve günlük kalori alımımı arttırmam gerektiği zamanlarda eti cicibebe alıyorum çok şükür bu ikisi dışında marketlerden aldığım ambalajlı bir gıda ürünü yok.Lor peynirini,yumurtayı.tavuğu vs. gündelik köy ürünleri getiren güvendiğim bir yerden almaya özen gösteriyorum.
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Çok iyi. İnşallah ben de bırakıcam.

• 2 ay falan hiç tüketmedim yine forumda biri konu açmıştı belgesel yollamıştı onu izledikten sonra. Zaten alman gereken şeker meyve , sebze vs. gibi şeylerde var. Yani 2 ayda odaklanma sıkıntım olmadı ama kilo verdim cildim hafiften toparladı şimdi 2-3 gündür yine yiyorum bu akşam bırakıcam tekrar başlıyacam.
  • 4-5 aydir seker tuketmiyorum(abur-cubur, fast food, ekmek, meyve(cok cok.az ve genelde elma,ayva gibi)gazli veya gazsiz icecek, ev yapimi tatli vs aklina ne geliyorsa) bu donemde butun derslerim AA geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesis Statement -- 27 Ocak 2018; 10:14:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence odaklanmayı bile arttırıyor diyebilirim. Çünkü şekerli bir şey yediğinde 15-20 dakikalığına enerjik , coşkulu falan oluyorsun 15-20 dakika sonra enerjin ve moralin normalin altına düşüyor. Ama tüketmediğin zamanlarda paso stabil yani dalgalanma olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.