Şimdi Ara

Şeker Kız Candy bulanı alnından öpeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delireceğim arkadaş. Birkaç anı yad edelim dedik, 11-12 yıl öncesine dönelim dedik ama yok işte.
    Hiçbir yerde Türkçe dublajlı Şeker Kız Candy bulamıyorum.
    Animenin hep orjinal dilinde izlenmesi gerektiğini savunmuşumdur ama yok be güzel kardeşim, çocukluğumdaki Anthony'nin sesini duymak istiyorum :|
    Bir yardım eli uzatan çıkar mı acaba?

candy i çizen 2 tane 16-17 yasnda cocuklarmıs..bunlar parayı bulunca kavga edıp işi bırakıyorlar..candy i baskaları cızmeye calsıyor ama eskısı gıbı olamıyor malesef uzun suratlı bıse yapıolar..

son bolumlerı yok zaten..candy kötu cızıldı dıe yayından da kaldırılıyor.. soylendıgıne gore candy en sonunda hemsıre olup yuvaya gerı donuyor ve albert ıle evlenıyor:DD

Orijinalden alıntı: <flame>

candy çizimleri yarım kalmş..

candy i çizen 2 tane 16-17 yasnda cocuklarmıs..bunlar parayı bulunca kavga edıp işi bırakıyorlar..candy i baskaları cızmeye calsıyor ama eskısı gıbı olamıyor malesef uzun suratlı bıse yapıolar..

son bolumlerı yok zaten..candy kötu cızıldı dıe yayından da kaldırılıyor.. soylendıgıne gore candy en sonunda hemsıre olup yuvaya gerı donuyor ve albert ıle evlenıyor:DD

http://en.wikipedia.org/wiki/Candy_Candy

Roman yazarı Kyoko Mizuki, 1975 senesinde yazmış. Kadın 1949 doğumlu. Daha sonra Yumiko Igarashi isimli mangakayla anlaşarak ( ki kendisi 1950 doğumlu ) manga olarak da uyarlanmaya başlanıyor. 9 ciltte seriyi tamamlıyorlar.

Türkiye televizyonlarında tüm bölümlerini gösterdiklerini sanmıyorum o yüzden Türkçe bulmanız çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 7 Şubat 2012; 0:50:46 >

• vataşiva vataşiva vataşiva candyyy :)

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAYDONOZ. KUŞU ÖLDÜRÜR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne izlerdik be eskiden

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • _____________________________
    ...
  • Hatırladığım tek şey Candy'nin tokat yemesidir ulaa 10 sene olmuştur izleyeli halen unutamam o tokatı
  • Animeou çeviriyor. Şuan 3 bölüm çevirmişler 30'a kadar çeviri devam ediyormuş, 30'dan 115'e kadar olan bölümlerin çevirileri bitmiş, yani 30'a kadar çeviriler bitince toplu olarak koyacaklar tüm bölümleri.

Orijinalden alıntı: eray.gns

quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

candy çizimleri yarım kalmş..

http://en.wikipedia.org/wiki/Candy_Candy

Roman yazarı Kyoko Mizuki, 1975 senesinde yazmış. Kadın 1949 doğumlu. Daha sonra Yumiko Igarashi isimli mangakayla anlaşarak ( ki kendisi 1950 doğumlu ) manga olarak da uyarlanmaya başlanıyor. 9 ciltte seriyi tamamlıyorlar.

Türkiye televizyonlarında tüm bölümlerini gösterdiklerini sanmıyorum o yüzden Türkçe bulmanız çok zor.

90 bölüm felan yayınlandığını biliyorum ve izledimde galiba ama sonuna bilmiyorum x)

2.aşkı olan çocukla gemideydiler.... 14 sene öncenin olayını hatırlıyorum bea.

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Star tv'nin arşivlerinde duruyor mudur acaba? :) 2000'li yıllardan önce sanırım yayınlanıyordu.

Kanal D idi o...reklam yapmak istemezdim çok boş bir kanal şimdilerde.

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Star tv'nin arşivlerinde duruyor mudur acaba? :) 2000'li yıllardan önce sanırım yayınlanıyordu.

:S star değil miydi hocam?

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

:S star değil miydi hocam?

youtube'a birileri koymuş türkçe dublaj harika ama görüntüler kötü tabi. Ama kesinlikle Kanal D :)

Ölüm; the only truth

• Birkaç bölümü türkçe dublajlı bu siteden izleyebilirsiniz :)
    www.sekerkizcandyweb.tr.gg

Orijinalden alıntı: sibelgedik

Birkaç bölümü türkçe dublajlı bu siteden izleyebilirsiniz :)
    www.sekerkizcandyweb.tr.gg

115 bölüm hepside Türkçe alt yazılı harika bir iş...
    Teşekkürler site önerisi için....
    Birçok izlemek isteyen arkadaşım için çok faydalı olacak...

Ölüm; the only truth

• Arkadaşlar çok güzel bir haberim var. Profesyonel bir ekip tarafından Şeker Kız Candy'e Türkçe Dublaj yapılmak isteniyor ve gönüllü seslendiricilere ihtiyaçları var. Ayrıntılı bilgiye şu sayfadan bakabilirsiniz:
    http://sekerkizcandyweb.tr.gg/T-Ue-RK%C7E-DUBLAJ-PROJES%26%23304%3B.htm
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.