Şimdi Ara

Seiko SSB037P Erkek Kol Saati 364,90 TL n11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seiko SSB037P Erkek Kol Saati 1.777,00 TL yerine 364,90 TL
    urun.n11.com
    Seiko Ssb037p Erkek Kol Saati - n11.com
    https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-ssb037p-erkek-kol-saati-P28314458

Ürün çok iyi Seiko bu fiyata bulunmaz 365 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden uygun bu kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen orjinal degildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orjinal ve 2 yıl garantili demiş. Puanı da iyi

• Masa üstünde 429.99 TL...Satıcı turkuazinternet...İyi satıcı diye biliyorum...

Yalnız bana göre saatin pek bir artısı yok...Bu fiyata benzerleri epeyce satıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 15 Aralık 2018; 0:8:5 >
  • Fosforlu değil. Gece göremezsiniz. Bir yorumda da saniyenin çalışmadığı yazılmış. Cam ve kordon kalitesi orta sınıf.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhKARACAN

Fosforlu değil. Gece göremezsiniz. Bir yorumda da saniyenin çalışmadığı yazılmış. Cam ve kordon kalitesi orta sınıf.
    Benim saatim fosforlu; ama yıllardır fosforuna gerek duymadım. Saat daha çok aksesuardır zaten, fosfor şart değildir. Saniye çalışmıyor diyen kişi de bu saatin chronographic olduğunu bilmiyor sanırım; çünkü burada yelkovan saniyeyi göstermez ve 12'de durmuştur. Saniye olan üzerinde min yazan bölümdür. Benim saat de chronograph, herkes saniyenin bozuk olduğunu düşünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halimyok

muhtemelen orjinal degildir.
    firma puanı %100

çakma çıkarsa, en kötü iade edersin. güvendiğin saatçiye gösterirsin , onlar anlar.

• Kesn sahte veremez bu fiyata imkansız ki turkuaz mimlidir

• sahte muhtemelen

• Saat orjinaldir. Daha önce bu satıcıdan Seiko aldım, başka Seikom da var, pek fark yok.
    Faturası, garantisi, orjinal kutusu herşey geliyor.
    Ucuz olma nedeni sanırım bu tarz saatler çok geliyor, ara sıra stok fazlası tarzı indirime giriyor.
    Ayrıca mekanizması Seiko'nun çok özel mekanizmalarından değil. Sıradan Japon mekanizması. Modeli de yeni değil. Camı mineral, çizilebilir ama kolay kolay kırılmaz. Ortalama 5 yılda bir pil değişir. Pili ucuzdur.
    Ama alırsan 20 sene rahat kullanırsın o ayrı tabi. Malzeme kaliteli.
    Kayış ya da silikon kordonlara alışık olanlara ağır gelebilir yalnız onu söyleyim.
    Babaya falan 10 numara hediye olur. Hediyenin fiyatı söylenmez o yüzden hediyeyi alan kişi Seiko fiyatlarına bakınca vaaay diyebilir. İyi şekil yaparsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draden kullanıcısına yanıt
    quote:

1. isim Saatin, dakikaları gösteren ve akrepten daha uzun olan ibresi
    tdk

saniyeyi gösteren yelkovan zaten olmaması lazım sanki

min konusunda kullanmadığım için bilmiyorum ne anlama geldiğini ama min diyince aklıma direk dadkika geliyor benim
  • Bu n11 sektör elektronik mi geçiyor sadece, bonus kartta 300 e 20, 100 e 15, 125 e 10, var ama hepsi market kozmetik. Hepsiburadadan alınca elektronik bile alsam market olarak da kabul ediyor.

• Orjinal de, ederi bu zaten. Pilli saat işte. Paranızın kıymetini bilin gençler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kronoyu calistirinca kirmizi ibre hareket eder. saniye ufak yerdedir.

• yazılanlara göre kronometre çalışmıyormuş çakma saatlerdeki gibi süs olarak konmuş herhalde
  • Kasa çapı 44 mm diyor. Çok küçük bence, çocuk saati gibi durabilir. Ucuz olma nedeni de budur.

• Pilli saat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1777 den 364 düşmüş.Yalnız yorumlarda hep 350 alınmış.Anladığım çokta sıcak değil.Güzel bi kupon olsa alınabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.