|
1 Mobil
-
-
Hocam seikonun yeşil kordonu orjinal kendininmi yoksa sizmi aldınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Orijinal kordon hocam. Başka kordon aldım yıpranmasın diye onu kullanıyorum şu an. Orijinal yeşil kordonu kutuya kaldırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ .Şimdi ASX zamanı. -
tahmin ettim hocam yinede sorayım dedim. Bende de seiko sumo hulk var metal kordunu ağırlaştırıyor saati sizin kordon gibi güzel bi yeşil deri kordon arıyorum fakat aliexpress değilde Türk sitelerinden almak istiyorum pek bulamadım o tarz
_____________________________ -
Benim aldığım kayış bu.
roarcraft tr
Çift Katlı Deri Saat Kayışı - Koyu Bejhttps://roarcraft.com.tr/collections/cift-katli-saat-kayislari/products/ozel-el-yapimi-deri-saat-kayisi-vizon
Benim aldığımda farklı yeşil tonları yoktu antik yeşil vardı onun tek kat nato olanını Hamilton saatime aldım, daha çok siyaha yakın. Bu aldığım renk de güzel ama yeşil modeller olsa onlara öncelik verirdim.
roarcraft tr
Çift Katlı Deri Saat Kayışları - El Yapımı Saat Kayışıhttps://roarcraft.com.tr/collections/cift-katli-saat-kayislari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ .Şimdi ASX zamanı.
-
Ben seviyorum bu çaplardaki saatleri. Benim kullandığım Hamilton da 38mm. İlk takınca küçük mü biraz sanki dedim ama sonra çok sevdim alışınca. Sadece sizinkinde olduğu gibi day and date kadran üzerinde fazla yer kaplıyor bence bu da zevk meselesi bende ikisi de yok sadeliği hoşuma gidiyor. Şık duruyor bence 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ .Şimdi ASX zamanı. -
Güzelmiş ürünler fakat bütçemin çok üzerinde =) 100-150tl arası bakıyorum. Teşekkür ediyorum ilginiz için
Rica ederim. Ben 343 TL ye almıştım. İndirim kodu paylaşıyorlar bazen, isterseniz kod bulursam haber vereyim.
Dediğim rakamlara inmesi mümkün değildir muhtemelen ondan yormayın hocam kendinizi =)
_____________________________ R5 3600 4.35 ghz // MSİ RTX 3060 Tİ GAMİNG X TRİO // B450 TOMAHAWK MAX // TEAM T FORCE 2 X 8GB CL15-15-15-35-1T-3733 MHZ // CORSAİR 110R // THERMALTAKE TOUGHPOWER GRAND 1050W
-
Diver saatiniz hayırlı olsun. Ben de Save the Ocean King Samurai modeline bakmıştım ama öncesinde Seiko saatimi aldığım için tekrar yüksek bütçe ayırmak istemedim hem de farklı marka ve teknoloji içeren ve görüntüsü çok hoşuma da giden Citizen i aldım. Güzel günlerden kullanın, Seiko 5 in kordonu da hoş duruyor gayet.
Teşekkür ederim. Kordonla beraber saatin duruşu değişti gerçekten. Aliexpressten maikes adlı satıcıdan aldım kordonu. fiyatı birçok kayışa göre pahalı fakat üst düzey saatlere bile gönül rahatlığı ile takılabilecek kalitede kordonlar yapıyor.
_____________________________ R5 3600 4.35 ghz // MSİ RTX 3060 Tİ GAMİNG X TRİO // B450 TOMAHAWK MAX // TEAM T FORCE 2 X 8GB CL15-15-15-35-1T-3733 MHZ // CORSAİR 110R // THERMALTAKE TOUGHPOWER GRAND 1050W -
Merhaba arkadaşlar, epeydir Seiko Automatic SSA391K1 saati takip ediyordum. Fakat şimdi alma fırsatı buldum ve biraz kararsız kaldım. Saat biraz kalın gibi ve kayışı deri. Daha önceden hiç otomatik saat kullanmadım, otomatik saatler genelde böyle kalın mı oluyor. Bir de daha önceden Casio'nun deri kayışlı bir saatini kullandım ve derisi deforme olmuştu. Bir süre sonra kayışa verdiğim para saate yaklaşmıştı. Bunu alırsam bunda da aynısı olur mu diye çekincelerim var. Siz önerir misiniz bu saati? Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar Merhaba site güvenilirmi daha önce alışveriş yapan oldumu seiko saatiler piyasaya göre çok uygun tereddüt ediyor insan.
Merhaba, seçtiğiniz model 14,5 mm kalınlık ile sınıfındaki otomatik saatler arasında nispeten kalın diyebileceğim model. Almadan önce mutlaka kolunuzda görerek karar verin. Deri kayışlar malesef çabuk deforme oluyor. Günlük sık kullanırsanız bu da öyle olacaktır. Değiştirirken orjinal almak zorunda değilsiniz. Çok uygun fiyatlara el yapımı gerçek deri kayışlar var. Son olarak metal kayışlı modeli varsa biraz daha fazla ödeyip onu almak, deri kayışı zevkinize göre dışarıdan almak daha mantıklı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhaba hocam ürünü nereden aldınız
ikisini de n11 üzerinden farklı satıcılardan temin ettim. snkl43'ü şamil saatten, srpf03'u mvstime adlı kullanıcılardan aldım.
_____________________________ R5 3600 4.35 ghz // MSİ RTX 3060 Tİ GAMİNG X TRİO // B450 TOMAHAWK MAX // TEAM T FORCE 2 X 8GB CL15-15-15-35-1T-3733 MHZ // CORSAİR 110R // THERMALTAKE TOUGHPOWER GRAND 1050W -
Merhaba arkadaşlar. Seiko SNZF15K1'in ikinci el fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Herhangi bir çizik vs.'si yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt