Şimdi Ara

Seiko bir aşk, tutuldum gidiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba düzgün bir saat arayışım birkaç hafta önce edifice ile başlamış sonrasında 'bas bas paraları seiko ya birdaha mı gelicez dünyaya' şeklinde devam etmiş ve etmektedir. :) Edifice i çevremin baskısıyla kafamdan sildim, bakmaya başladım orient i var bilmemnesi var var da var ama babamın 1998 de aldığı cronograph seiko hep aklımdaydı 5 tuşu olan çok çok ince bir cronograph hey gidi günler... neyse konumuza dönücek olursak bir velatura ya gittim bir sportura ya, yıllardır arasıra saat bakarım snd253p1 vardı eskiler bilir şu an piyasada yok sanırım üretimden de kalktı kişiliğimi az çok yansıtan bir modeldi o sonrasında gözüme sna 411p çarptı

İşte bu dedim alıyorum ama kafama takılan şu durum var pek özenli kullanım göstermem genede ve sportura ve velatura nın camları safir di ancak pilot master (sna411p nin camı safir sanırım bu durum bende soru işaretleri oluşturdu zaten lanet olsun hiçbirşeyi beğenmiyorum ya çok kararsızım ne olur yardım ve alternatifleri de almak isterim herkese teşekkürler

tabi pilot master, sportura ve velatura nın yanında tam bir karizma abidesi ama bilmiyorum...

• SND253 te listede ama tr de yok ancak yurt dışından ve 230 liraya geliyor ama garanti falan ne alemde belirsiz

• Seiko otomatiklere de baktınız mı? Anladığım kadarıyla hacimli saatlerden hoşlanıyorsunuz. Bütçeyi biraz daha arttırıp Seiko Marine Master veya Land Master'a da yönelebilirsiniz. Daha kalıcı, kült ve evladiyelik saatlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank

Seiko otomatiklere de baktınız mı? Anladığım kadarıyla hacimli saatlerden hoşlanıyorsunuz. Bütçeyi biraz daha arttırıp Seiko Marine Master veya Land Master'a da yönelebilirsiniz. Daha kalıcı, kült ve evladiyelik saatlerdir.

chronograph kesin tercih olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

SND253 te listede ama tr de yok ancak yurt dışından ve 230 liraya geliyor ama garanti falan ne alemde belirsiz

Bu saatin mavisini ben kullanıyorum üstad,5-6 yıldır bende,pili hala bitmedi çok dayanıklı bir saat ama bilekte küçük duruyor ve tasarım olarak biraz eskidi,keza buna benzer sna411p'de öyle.Bence bir bayiye git Velatura ile Sportura'yı dene hangisi bileğine daha iyi oturursa ve içine de sinerse onu al.(Ben olsam Sportura'yı alırdım,Perpetual özelliği çok güzel,ömür boyu takvim ayarı yapmazsın.)

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

SND253 te listede ama tr de yok ancak yurt dışından ve 230 liraya geliyor ama garanti falan ne alemde belirsiz

Bu saatin mavisini ben kullanıyorum üstad,5-6 yıldır bende,pili hala bitmedi çok dayanıklı bir saat ama bilekte küçük duruyor ve tasarım olarak biraz eskidi,keza buna benzer sna411p'de öyle.Bence bir bayiye git Velatura ile Sportura'yı dene hangisi bileğine daha iyi oturursa ve içine de sinerse onu al.(Ben olsam Sportura'yı alırdım,Perpetual özelliği çok güzel,ömür boyu takvim ayarı yapmazsın.)

Pazartesi günü aldım :) snad05

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Pazartesi günü aldım :) snad05

Hayırlı olsun,güle güle eskitin.Yalnız aldığınız model bilekte çok şık ve oturaklı duruyor.Güzel seçim olmuş.Ne kadar acaba fiyatı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir aşk hikayesi... [+18]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 800 TL 8 taksit olarak aldım hocam :) izmir kemeraltında bir bayi den
  • Güle güle kullanın. Çok güzel bir modelmiş. Biraz da teknik bilgilerini verebilir misiniz?
    Çapı, cam, kasa malzemesi vb.

Böyle güzel bir dizayn bir de otomatik olsaydı, fiyatı da aynı kalsaydı
  • quote:

Güle güle kullanın. Çok güzel bir modelmiş. Biraz da teknik bilgilerini verebilir misiniz?
    Çapı, cam, kasa malzemesi vb.

Böyle güzel bir dizayn bir de otomatik olsaydı, fiyatı da aynı kalsaydı

Merhaba uygun makinam olmadığı için çekim yapamıyorum ama gerçekten sevdim zaten şu an cebimde 10 bin dolar ayırıcak param olsaydı da flightmaster alırdım :) hemen özelliklere geçelim

Bu arada sna411p den falan büyük ve daha karizma bir cihaz hani onların yakında amerikanvari bu arada sportura yıda velatura yıda bayide denedim ama bu daha işlevsel duruyor, ancak aklım sportura da da kaldı :)

• Size:
    46mm x 11mm
    • Case:
    Stainless steel, screwdown caseback
    • Bezel:
    Stainless steel, black inner bezel, bi-directional rotating, E6B navigational slide rule
    • Crown:
    Protected, screwdown crown, chrono pushers
    • Dial:
    Black with red sweep hand (chrono seconds) and accents, 3 tonal subdials (chrono minutes at 12 o'clock, alarm or second time zone at 6 o'clock, continuous seconds at 9 o'clock), date aperture at 3 o'clock
    • Crystal:
    Scratch-resistant, dome Hardlex (hardened/tempered mineral glass)
    • Movement:
    Precision Seiko quartz analog, Calibre 7T62, calendar date, alarm
    • Chronograph:
    1/5 second resolution, 60 seconds, 60 minutes, repeats up to 12 hours, stopwatch, countdown timer
    • Illumination:
    Luminous hands and hour markers (Lumibrite)
    • Submersible:
    10 atm/100 meters/330 feet, suitable for light diving/snorkeling
    • Band:
    Stainless steel bracelet, fold-over push-button deployment safety clasp, width 21mm, men's length
    • Additional:
    Alarm can also indicate the time in a different time zone, battery life approximately 3 years

• Bilgiler için çok teşekkürler.

100 m wr model için vidalı tepe olması iyi olmuş. Keşke camı safir, fosfor malzemesi de super luminova olsaymış. Gerçi dalgıç saati değil tabii bu, o da ayrı mesele.

Tekrar güle güle kullanın güzel saat.

Not: Bu arada 4 tane arabanız mı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 4 Nisan 2012; 14:31:05 >
  • quote:

Bilgiler için çok teşekkürler.

100 m wr model için vidalı tepe olması iyi olmuş. Keşke camı safir, fosfor malzemesi de super luminova olsaymış. Gerçi dalgıç saati değil tabii bu, o da ayrı mesele.

Tekrar güle güle kullanın güzel saat.

:D içimi kararttınız teşekkürler zaten pinpirikliydim :))

ama sonuç olarak 800 tl sını çöpe atmadık dmi?

• Ben Quartz modellere 500-600 tl'den fazla verilmemesi taraftarıyım. Ama garantili orjinal olması açısından biraz da mecburen bu fiyatlara maruz kalınıyor. Özellikle Seiko distribütörü ve/veya mağazalar Seiko modellerininin fiyatlarını fahiş tutuyor.

Ancak paranızı çöpe atmadığınızı, kaliteli ve güzel bir saat aldığınızı rahatlıkla söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.